Sikkerhedskopier Dine Outlook Data på 5 Nemme Måder

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/infographic.jpg

5 Nemme Måder at Sikkerhedskopiere Outlook

Microsoft Outlook er en af de enorme opfindelser inden for kommunikationsområdet. Det har bemærkelsesværdigt ædel funktioner og en vidunderlig brugergrænseflade. Ingen tvivl om, at alle disse aspekter gør Outlook til det første valg for os alle.

Vi bruger typisk Outlook hjemme eller på kontormaskiner til at bevare på det rigtige spor med e-mails, kontakter, kalender osv. Derfor er alle vores e-mails, kontakter, kalendere, noter og næsten alle andre oplysninger (hvad enten de er personlige eller professionelle) i Outlook.

Derfor er vi nødt til at tage backup af Outlook-data. For at sikre, at vi ikke mister alle disse vigtige oplysninger i tilfælde som harddisknedbrud, Outlook-fiasko, virusangreb osv. Men, hvordan man sikkerhedskopierer Outlook-datafiler?

Generelt sikkerhedskopierer brugere Outlook ved at oprette kopier af deres personlige mapper (.pst) -filer. Personlig mappe er det sted, hvor din Outlook gemmer alle data. Derudover findes der mange andre teknikker til sikkerhedskopiering af Outlook-data. Og denne informative guide beskriver 5 lette metoder til sikkerhedskopiering af Outlook-data på en hurtigere måde.

Sikkerhedskopier Dine Outlook Data på 5 Nemme Måder:

Gå gennem de fem forskellige metoder, der er nævnt her, for at tage backup af Outlook-data. Og implementer den passende til din Outlook-backupstrategi.

1. Kopier din Outlook-Datafil

Outlook gemmer alle oplysninger i en enkelt fil kaldet PST, står for personlig opbevaringstabel. Denne fil indeholder alle oplysninger om din Outlook-profil som e-mails, kontakter, kalenderposter, noter og mere.

Til backup PST-fil, skal du navigere til den placering, hvor dine Outlook-data fil- .pst er til stede. Derefter kopieres PST-filen manuelt til destinationsstedet (på det drev, hvor du vil tage backup af Outlook-data).

Standardplaceringerne for PST-filen i Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 og Windows 10 er vist nedenfor.

I XP- C:/Documents and Settings/%username%/Local Settings/Application Data/Microsoft/Outlook/

I Vista/7/8/8.1/10- C:/Users/%username%/AppData/Local/Microsoft/Outlook/

The PST file can also be located by opening Outlook and following,

File -> Data File Management -> Data File -> Open Folder i tidligere Outlook-versioner.

File -> Account Settings -> Account Settings… -> Data Files -> Open File Location i senere versioner.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Click-on-Data-Files-2.png

2. Private Mapper Sikkerhedskopier Add-In

Hvis du føler, at de tidligere trin er kedelige, vil du bestemt lide denne anden teknik. Ja, mange Outlook-tilføjelsesprogrammer er i øjeblikket tilgængelige til at udføre en række funktioner. Blandt dem Microsoft Outlook Add-in Personal Folders Backup hjælper dig med at gemme et par museklik, når du sikkerhedskopierer Outlook-data.

Denne tilføjelse udfører simpelthen Outlook-sikkerhedskopi ved at oprette kopier af PST-filen på det nævnte sted på regelmæssig tid. Du behøver således ikke manuelt tage backup af Outlook PST-fil.

Så alt hvad du skal gøre er at installere Personal Folders Backup tilføjelse til din Outlook-profil. Næste,

  • Kør Outlook
  • Vælg File, derefter Backup
  • Klik på Options og vælg PST-filen til sikkerhedskopiering
  • Nævn, hvor ofte du ønsker at tage backup af PST-filen
  • Angiv placering for at gemme sikkerhedskopifilen
https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Outlook-Personal-Folders-Backup.png

Ovenstående trin gælder for Outlook 2000, 2002, 2003 og 2007. I Outlook 2010, start Outlook, gå til Ribbon. Vælg Add-ins -> Backup -> Options.

3. Import og Eksport

Import and Export en indbygget mulighed tilgængelig i Outlook til at tage backup af og flytte dine Outlook-data. Dette er en enkel metode, der eksporterer dine mail-mapper til ethvert ønsket sted. Ved hjælp af, import og eksport kan du eksportere hele den personlige mappe eller de valgte mapper til det ønskede sted.

Så her er, hvordan man bruger eksportindstillingen til at tage backup af Outlook-data.

Åbn Outlook, gå til File menu og vælg Import and Export.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Open-Microsoft-Outlook-application-go-to-File-menu.-Select-Open-Export-option-and-click-on-ImportExport-button-1.png

Vælg derefter Export to a file mulighed.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/In-the-Import-and-Export-window-choose-Export-to-File-option-hit-Next-2.png

Vælge Personal Folder File (.pst) og ramte Next knap.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Select-Outlook-Data-File-.pst-and-go-Next-2.png

For at tage backup af Outlook-data skal du vælge den mappe, der skal eksporteres. gøre det muligt for Include Subfolders hvis du vil sikkerhedskopiere alle undermapper placeret i den personlige mappe.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/In-order-to-save-Outlook-emails-on-your-local-hard-drive-2.png

Gennemse et sikkert sted på din harddisk (eller ekstern harddisk) for at gemme sikkerhedskopien. Angiv et navn på filen og tryk Finish knap.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Browse-a-location-on-your-local-hard-drive-2.png

4. Flyt Outlook-Datafil

Dette er på samme måde som at kopiere din Outlook-datafil. Men efter sikkerhedskopiering skal du omdøbe PST-filen på standardplaceringen. På denne måde kan du bevare integriteten af dine Outlook-data og gemme dine dyrebare oplysninger. Denne Outlook-backup fungerer som en livredder i tilfælde af Outlook-fejl.

At gøre dette,

Luk Outlook-applikationen.

Gå til standardpladsen for din PST-fil. Enten ved at følge stien nævnt i 1. metode (baseret på din Windows OS-version) eller fra Outlook Account Settings.

Kopier PST-filen til en anden partition og omdøb PST-filen på den gamle placering (standard).

Genstart og direkte Outlook til det nye sted, når prompten kommer.

Opdateringsguiden regler med den nye sti, hvis du har tilpasset nogen.

Når du skal gendanne Outlook-dataene,

  • Gå til File menu i Outlook
  • Vælg Open derefter, Outlook Data File
  • Gennemse den sikkerhedskopierede Outlook-fil, og vælg den

Hvis der opstår en fejl, skal du højreklikke på PST-filen. Vælg Properties og deaktivere Read-only funktion af PST-filen.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/right-click-on-the-PST-file.jpg

5. Tredjeparts Software

Et tredjepartsværktøj afslutter dit arbejde på en mere bekvem og nem måde. Det samme passer bedst til sikkerhedskopiering af dine Outlook-datafiler. Der er masser af tredjepartssoftware tilgængeligt online; hver tilbyder meget for at udføre dit arbejde.

Og på baggrund af adskillige brugervurderinger og brugeroplevelse foreslår jeg Yodot Backup Outlook PST– en tredjepartssoftware til sikkerhedskopiering af Outlook-data. Værktøjet har så mange tilføjede funktioner sammen med den grundlæggende funktionalitet i Outlook-backup.

Så du kan gøre brug af dette effektive værktøj til at tage backup af Outlook-data og sikre dem på en tidsbestemt måde.

Konklusion: Med disse fem nemme og hurtige måder kan du sikkerhedskopiere Outlook-data fuldstændigt og beskytte dine vigtige Outlook-oplysninger som e-mails, kalender og meget mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *