Almindelige Problemer Med Outlook-møder og Sådan Rettes Dem

Selvom Outlook er det mest anvendte e-mail-program, er det ikke overraskende at finde ud af, at det også er det, der har mange problemer. Outlook e-mail-problemer, kalenderproblemer eller dybest set alt, der er relateret til kommunikation, kan skabe en række problemer for organisationen, hvis den ikke løses med det samme, især i betragtning af at Outlook i vid udstrækning bruges i en professionel opsætning. Her i dette rum diskuterer vi Outlook-kalender- / mødespørgsmål især og leverer løsninger til løsning af dem.

 1. MØDE ATTENDEER, DER IKKE LADES

Et af de mest almindelige problemer, du kan støde på, mens du opretter mødeanmodninger, er deltagerens ikke befolkning. Dette er de mest afgørende faser i oprettelse af mødeanmodninger, så hvis de deltagende ikke indlæser, vil du ikke være i stand til at oprette mødeanmodningen.

For at løse dette problem kan du opdatere adressebogen. For at gøre det,

 1. Åbn Outlook > Fil > Kontoindstillinger
 2. Klik derefter på Download adressebog
hvordan man løser Outlook Meeting-problemer download adressebog
Download adressebog

Nu downloades en ny kopi af den globale adressebog. Når du har gjort det, skal dine mødedeltagere indlæses uden problemer.

 1. MØDER, DER IKKE OPPVISES I UDSIGT

Hvis møderne ikke vises, skal du først kontrollere, om du rent faktisk er i kalenderoversigten i Outlook. Hvis du vil åbne kalendervisningen, skal du i det nederste venstre hjørne vælge det andet ikon, der ligner en kalender. Derefter kan du vælge, om du vil have kalendervisninger om dagen, ugen eller arbejdsugen set øverst på Almindelige Problemer Med Outlook-møder og Sådan Rettes Dem. Ideelt set skulle dette hjælpe dig med at se kalendere med alle begivenheder.

hvordan-til-fix-outlook-møde-problem-select-kalender
Vælg Kalender
 1. Nulstil kalendervisning

Hvis problemet stadig vedvarer, kan du nulstille kalendervisningen ved at følge nedenstående trin.

 • Start Outlook, og åbn kalenderoversigten
 • Klik derefter på fanen Vis , og vælg Nulstil visning
hvordan-til-fix-outlook-møde-problem-reset-view
Nulstil visning af mødeemne
 1. Kør Outlook.exe / cleanprofile
hvordan-til-fix-outlook-møde-problem-run-clean-profil
Kør ren profil

Kør Outlook.exe / cleanprofile er en kommando, der bruges til at kassere ugyldige og korrupte profilnøgler og genopbygge dem. For at køre denne kommando skal du klikke på Start- menuen og skrive følgende kommando i søgefeltet .

‘Outlook.exe / cleanprofile’

 1. UHÆNDIGT IKKE SENDE MØDEINBJÆDELSER

Nyere versioner af Outlook har generelt ikke dette problem, fordi disse problemer er løst. Men hvis du bruger en relativt ældre version, kan du støde på Almindelige Problemer Med Outlook-møder og Sådan Rettes Dem, og her er nogle rettelser til det samme.

Som et første fejlfindingstrin, prøv at sende mødeanmodningen direkte. Betydning, medtag blot invitationens adresser som modtagere på tidspunktet for oprettelse af mødeanmodningen. Det foretrækkes at undgå at bruge funktionen Videresend / Inviter.

Når du stadig har prøvet metoden til direkte invitation, skal du opdatere Outlook Meeting Tool, hvis du stadig har problemer. For at gøre det,

 • Åbn Outlook, og klik på menuen Filer
 • Vælg derefter Kontorkonto og log ind på din konto ved at klikke på knappen Log ind
 • Klik derefter på pilen under Opdateringsindstillinger, og vælg Opdater nu
hvordan-til-fix-outlook-møde-problem-opdatering-outlook-2
Opdater Outlook

Naturligvis kan du også konfigurere dit Windows-system til at opdatere Microsoft Outlook-opdatering automatisk. Når du har konfigureret denne, behøver du ikke gå ind i besværet med manuelt at opdatere applikationer.

Følg nedenstående trin for automatisk at opdatere Microsoft Outlook.

 • Klik på Windows + X, og vælg Kontrolpanel
 • Gå til System & sikkerhed > Windows Update > Skift indstillinger
 • Vælg ‘Giv mig opdateringerne til andre Microsofts produkter, når du opdaterer Windows’, og gem ændringer

Nu kender du de mest almindelige problemer med Outlook-kalendere, og hvordan du løser dem. Lad os derefter gå videre til nogle andre almindelige problemer, som du måske står overfor, mens du bruger Outlook. For eksempel arkiverer PST korruption og relaterede problemer. PST-fil korruption er et af de mest almindelige problemer, som brugerne står overfor og forekommer mest på grund af filstørrelsesproblemer, forkerte komprimeringsprocedurer, virusangreb, systemlukning, når PST-fil åbnes osv.

Reparer Outlook PST-fil

Normalt forårsager sådan korruption i PST-filer problemer i Outlook, såsom problemer med at sende og modtage e-mails, fryser eller hænger Outlook, Outlook bremser betydeligt og mange flere. Sådanne problemer kan repareres ved hjælp af et værktøj kaldet Yodot PST Repair-software. Det reparerer PST-filen og hjælper dig med at gendanne mistede Outlook-data som e-mails, kalendere, kontakter osv. Du kan også gendanne mistede kalenderposter ved hjælp af dette værktøj.

Dette PST-reparationsværktøj er meget anset for dets forenklede design og brugervenlighed. Når du downloader softwaren til PST-reparation, skal du kun udføre 3 klik. Softwaren tager sig af resten af ​​reparationsprocessen og producerer en ny sund PST-fil. Når denne fil er importeret til Outlook, kan du få adgang til alle dine Outlook-data.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *