Den Tredje Generation af Lagerenheder

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/04/post.jpg

Alle af os er opmærksomme på datalagringsteknologierne i den moderne verden. De basale datalagringsteknologier, der er tilgængelige i dag, er Random Access Memory (RAM) og Read-Only Memory (ROM). Folk har brugt disse lagerenheder i lang tid. Disse lagre giver brugerne den bedste ydelse indtil videre.

Men med hurtige ændringer i teknologi og tanker om de penge, der bruges globalt på disse lagerenheder hvert år, er det på tide at vi udskifter disse lagerenheder med en ny og bedre en.

I de senere år har folk brugt penge på computeropbevaring til alarmerende priser. Følgende diagram beskriver de gennemsnitlige penge, der er brugt på IT-lager verden over.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/04/p1.png

I henhold til IDC’s forskning forventes det, at folk ville bruge næsten 49,9 milliarder amerikanske dollars på IT-lager inden udgangen af 2018.

I 2019 forventes det også, at udgifterne til it-lager vil stige med en hastighed på 2,74% end i 2018. Det ville beløbe sig til 51,3 milliarder amerikanske dollars.

Hvad er behovet for en ny lagerplads?

Selvom RAM og ROM har deres egne supermagter, er de afhængige af hinanden for at fungere. ROM sørger for, at vores computere ved, hvordan man starter op, og RAM giver os mulighed for at køre programmer på disse computere.

RAM er et flygtigt lager, der giver hurtigere datahastighed, men alt sammen data går tabt, når systemet er slukket.  ROM er en ikke-flygtig opbevaring med en langsommere datahastighed, og de lagrede data er permanente.

I dag jager alle efter de nyeste teknologier. Så hvis brugerne får attributterne for disse to enheder til en enkelt enhed, ville sandsynligvis alle vælge det.

På det lige tidspunkt har forskerne fra et Shanghai-baseret Fudan-universitet opfundet en ny datalagringsteknologi, der mindsker kløften mellem flygtige og ikke-flygtige minder.

Den nye lagerenhed med to-dimensionelle halvledere giver brugerne en hurtigere dataskrivehastigheden og ikke-flygtig hukommelse inden for en enkelt enhed.

Den nye hukommelse giver også brugeren mulighed for at vælge eller forudindstille varigheden af dataene på enheden, hvilket er en enorm tilføjelse til sikkerheden for de gemte data.

“Vores nye type computerhukommelse er ikke kun den bedste fra begge verdener, men en forbedring af parret: Det giver dig mulighed for at bestemme, hvor længe du ønsker, at hukommelsen skal indeholde dataene. Denne nye lagringsteknologi kan muligvis reducere strømforbruget ved lagring til supercomputere, ”siger forskningslederen Zhang Wei.

Chinadaily.com.cn

Det er baseret på en semi-flydende porttransistor. Denne to-dimensionelle semi-flydende gatehukommelse tillader skrivning i ultrahastighed i nanosekunder og udstiller 156 gange længere opdateringsfrekvens med hensyn til en dynamisk RAM.

Den nye lagerteknologi er cirka 10.000 gange hurtigere end de nuværende flashdiske.

En sikrere opbevaring:

Vi alle er opmærksomme på de forskellige dataovertrædelser, der ofte forekommer i teknologiens verden. Ligeledes forekommer datatyveri også fra forskellige lagerenheder, både fungerende og forældede. Antallet er steget hvert år.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/04/p2.png

                                                                                                                                      www.idtheftcenter.org    

Ifølge en rapport fra Jefferies, et ressourcecenter for identitetstyveri, var der ca. 1360 dataovertrædelser i 2017.

Den nye lagringsteknologi løfter datalagringssikkerheden til et nyt niveau. Lagringen giver brugeren mulighed for at indstille varigheden af datalagring i enheden i en bue fra 10 sekunder til 10 år. Dette sikrer, at dine data ikke bliver stjålet, når dit system bliver forældet.

“Mennesker i fremtiden modtager muligvis en lagerenhed, hvor dataene er effektive i for eksempel tre dage, hvilket øger informationssikkerheden. Folk kan også have skræddersyede flashenheder med den nye lagerteknologi, hvori de data, der er gemt indeni, regelmæssigt vil blive slettet på et angivet tidspunkt. ”, Siger Zhang Wei.

Chinadaily.com.cn

På trods af disse oplysninger gav forskerne ingen svar på, hvornår denne nye lagerenhed ville ramme markederne.

Denne nye lagerteknologi har stor fordel for fremtidens teknologi. I fremtiden kommer vi til at have omkostningseffektive enkeltlagre, der forbedrer vores pc’s ydeevne og dataregistreringshastighed.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/04/p3.jpg

Sikkerheden ved en data vil ikke være et problem efter indførelsen af denne teknologi, da dataene inde i drevet vil blive ryddet regelmæssigt på et bestemt tidspunkt.

Når denne teknologi kommer vej ind på forbrugermarkedet, vil begrebet RAM og ROM blive forældet. Og hardwarestrukturen på vores computere og telefoner bliver revolutioneret.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *