Fast – Kan ikke Gemme Filer til USB Flashdrev

Nogle gange lader dine USB-flashdrev muligvis ikke gemme filer på det. Lad os se de vigtigste årsager til dette problem og mulige løsninger for at løse det samme i denne artikel.

Løsning 1: Kontroller, om din USB er skrivebeskyttet

Nogle USB’ere har en fysisk switch, og hvis denne switch er tændt, vil skrivebeskyttelse blive aktiveret. Hvis dette sker, vil du ikke være i stand til at skrive filer til det.

Kontroller dit USB-drev, og Lås op kontakten, hvis den er låst. Hvis dette trin ikke hjælper, kan du også aktivere deling af dit USB-flashdrev og kontrollere, om det fungerer (forklaret i næste trin).

Løsning 2: Aktivér deling af dit USB-flashdrev

 1. Tilslut din USB til systemet, og åbn File Explorer
 2. Identificer dit USB-drev, og højreklik på det
 3. Vælg derefter Properties > Sharing > Advanced Sharing
 4. Kontroller til Share this folder afkrydsningsfelt, og klik på Permissions
 5. Klik på Allow under ‘Full Control’ og klik Ok

Når ændringerne er gemt, skal du kontrollere, om du er i stand til at gemme filer på din USB. Hvis ikke, fortsæt til næste trin.

Løsning 3: opnå tilladelser

Du kan muligvis ikke gemme filer på din USB på grund af tilladelsesproblemer, og du kan også modtage fejl som f.eks. ‘Du har ikke tilladelse til at gemme på dette sted’.

For at få tilladelse til at gemme filer på USB,

 1. Klik på Windows + R at åbne Run dialog
 2. Skriv ‘netplwiz’ og klik på Enter
 3. Vælg din brugerkonto
 4. Klik på Properties > Group Membership > Administrator

Nu har du fået tilladelse til at gemme filer på dit USB-drev. Prøv at gemme dine filer, og kontroller, om du er i stand til det uden problemer.

Løsning 4: Kontroller, om din fil er for stor

Dine USB-drev formateres normalt ved hjælp af FAT32-filsystemet. Ulempen med dette filsystem er, at det understøtter individuelle filer på op til 4 GB. Så hvis din fil er større end 4 GB, kan du muligvis ikke gemme den på din USB, og du kan modtage fejlmeddelelser.

For at løse dette problem foreslår vi, at du formaterer drevet vha. NTFS eller ExFAT. ExFAT kan bruges, hvis du skal bruge USB-drevet med både Windows og Mac. Brug imidlertid NTFS, hvis du kun vil bruge enheden med Windows.

Hvis du vil formatere enheden, kan du følge nedenstående trin.

 1. Tilslut din USB til systemet, og klik på Windows + X nøgler
 2. Klik på File Explorer fra menuen og højreklik på din USB-enhed
 3. Klik på Format
 4. I formatskærmen skal du vælge et filsystem (enten NTFS eller exFAT) og tildele et navn til enheden
 5. Klik på Quick Format og ramte Start

Dit USB-flashdrev formateres ved hjælp af det valgte filsystem, og du skal være i stand til at gemme dine filer fremover.

Løsning 5: Korruption i USB-drevet

Dit USB-drev kan blive beskadiget på grund af forskellige årsager, såsom at fjerne enheden uden sikkert at bruge hardware eller på grund af virusangreb. Hvis dette sker, kan drevet muligvis ikke lade dig skrive filer på det.

Hvis drevet er beskadiget, hjælper formatering det i de fleste tilfælde. Men inden du formaterer drevet, skal du sørge for at gendanne alle data fra det, da formatering vil slette alt indhold på det. Hvis du har problemer med at hente indhold fra en beskadiget USB, kan du bruge Yodot-software til gendan filer fra beskadiget USB.

Det giver en komplet løsning til alle dine behov til gendannelse af data. Hent  en prøveperiode, og gendan dine filer gratis!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *