Fast – Kan ikke Skrive til iPhoto Bibliotek

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/08/Restore-iPhoto-Library.jpg

Applikationen ‘iPhoto’ i Apple er et godt værktøj til at administrere dine fotos. Du kan redigere, organisere, dele og importere fotos ved hjælp af denne app. Fotos, der importeres fra iPhoto-appen, gemmes i et iPhoto-bibliotek. Dette bibliotek kan gemmes på din Mac eller på en lagerenhed, f.eks. En ekstern harddisk.

Selvom iPhoto er en nyttig app, kan du undertiden støde på problemer, mens du bruger den. Brugere klager over fejl som f.eks ‘Kan ikke skrive til iPhoto-bibliotek. Kontroller, at du har tilladelse til at skrive til bibliotekets bibliotek’.

Dette er en almindelig fejl, der hovedsageligt opstår på grund af tilladelsesproblemer i det drev, hvor biblioteket er gemt eller på grund af korruption i biblioteket.

Løsning 1: Løs problemer med tilladelse

Tilladelsesproblemer kan opstå, når iPhoto-biblioteket gemmes på en ekstern harddisk, og der er adgang til biblioteket fra forskellige konti. For at løse dette problem kan du følge nedenstående trin.

  1. Tilslut din ekstern harddisk som indeholder iPhoto library til din Mac
  2. Åben Finder og vælg din ekstern harddisk
  3. Klik på File menu > Get Info
  4. I den dialogboks, der vises, skal du markere feltet ‘Ignore ownership on this volume’ på bunden

Hvis du markerer “Ignorer ejerskab på dette volumen”, giver du dig adgang til filer på drevet, selvom det er skrevet til ved hjælp af en anden konto.

Løsning 2: Fix korruption i iPhoto-biblioteket

Korruption i bibliotekets database er også en af hovedårsagerne til denne fejl. Derfor vil reparation af korruption i biblioteket hjælpe dig med at løse fejlen i de fleste tilfælde.

Men inden du begynder med trinene nedenfor, skal du sørge for at have en sikkerhedskopi af alle filer i biblioteket, da du muligvis mister data.

  1. Trykke Command + Option taster og åben iPhoto
  2. Hold tasterne nede, indtil Rebuild library dialogboksen åbnes
  3. I dialogboksen, der åbnes, skal du klikke på Repair iPhoto library database mulighed for at løse korruption i biblioteksdatabasen og vælge Rebuild.

Når reparationsprocessen er afsluttet, skal du kontrollere, om fejlen er løst. Hvis dette ikke hjælper, kan du også prøve andre indstillinger i Rebuild Photo library dialogue box.

 Photogendannelse ved hjælp af Yodot

I nogle tilfælde har du måske glemt at tage backup af fotos, før du udførte en reparation af iPhoto-biblioteket. Eller nogle af dine fotos mangler muligvis på grund af korruption i biblioteket. I sådanne tilfælde, hvis du har brug for at gendanne dine mistede fotos, er Yodot Mac Photo Recovery det bedste valg.

Yodot-software kan bruges til at gendanne fotos fra korrupte iPhoto-bibliotek, der er gemt på din Mac eller andre lagerenheder, såsom eksterne harddiske eller USB-flashdrev. Softwaren understøtter forskellige fotoformater såsom JPEG, PNG, BMP, PSD og RAW billeder osv.

For en detaljeret vejledning om gendannelsesprocessen, se gendanne fotos fra ødelagte iPhoto-bibliotek. Hent en prøveversion af softwaren, og se, hvor nem datagendannelse kan blive!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *