Fejl Løst: Kunne Ikke Tilføje PST i Outlook 2016 – “Fejl 0x80004001”

Selvom de nyeste versioner af Outlook tilbyder stabilitet og bedre ydelse, kan du støde på problemer i visse situationer. Denne artikel diskuterer en fejl i Outlook med hensyn til PST-filer. Fejlmeddelelsen læser

‘Kunne ikke tilføje PST i Outlook 2016. Fejl 0x80004001’.

Lad os nu se på årsagerne til denne fejl og også ideer til, hvordan du kan løse det samme. Der er en række årsager til denne fejl, lige fra forkert installation af Outlook, antivirusproblemer eller din computer, der forhindrer dig i at installere nye PST-filer. Uanset hvad årsagen til fejlen måtte være, prøver vi at dække alle aspekter og levere løsninger i overensstemmelse hermed.

Trin 1: Kontroller dine kontoindstillinger

  • Åben Outlook 2016
  • Klik på File > Info Account Settings

I afsnittet ‘Kontoindstillinger’ skal du kontrollere alle dine kontoindstillinger og kontrollere, om alle detaljerne er korrekte.

Trin 2: Kontroller for mistænkelige e-mails

Gå gennem din indbakke, og se efter mistænkelige e-mails. I nogle tilfælde kan mistænkelige e-mails også forårsage skade på dine PST-filer og Outlook. Hvis du tilfældigvis støder på sådanne e-mails, skal du gå videre og slette dem.

Trin 3: Antivirus-indstillinger

Visse antivirus-software forhindrer muligvis dig i at tilføje en PST-fil i Outlook. I dette tilfælde skal du justere dine antivirusindstillinger, så det ikke forstyrrer Outlook.

Trin 4: Kør Outlook i sikker tilstand

Tilføjelserne kan forårsage problemer og konflikt med Outlook’s normale funktion. For at undgå dette problem, prøv at starte Outlook i sikker tilstand, som er en tilstand, der fungerer uden tilføjelser.

For at gå ind i sikker tilstand,

  • Klik på Start > Run
  • Type ‘Outlook /safe’ og klik Ok

Hvis Outlook starter i fejlsikret tilstand, kan du fortsætte med at deaktivere tilføjelsesprogrammerne til at identificere tilføjelsen, der forårsager problemer.

For at deaktivere tilføjelsesprogrammer

  • Klik på File > Options > Add-ins
  • Fra Manage drop-down, vælg COM Add-ins > Go
  • Ryd alle markerede afkrydsningsfelter, og klik på Ok
  • Vælg derefter File > Exit

Genstart Outlook og vælg et tilføjelsesprogram, der tidligere var aktiveret. Kontroller derefter, om din Outlook fungerer. Hvis det er tilfældet, skal du gentage de samme trin for alle tidligere tilføjede tilføjelser. Hvis din Outlook på et tidspunkt ikke fungerer, er det tilføjelsen der forårsager problemer.

Trin 5: Kør Scanpst.exe

Fejlen ‘0x80004001’ kan også opstå på grund af korruption i PST-filer. For at løse korruption i disse filer kan du bruge det indbyggede Scanpst.exe-værktøj. Hvis du vil bruge dette værktøj, skal du søge efter Scanpst.exe i File Explorer. Find derefter PST-filen. For Outlook 2016 er PST-filen placeret i ‘C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office16’.

Klik derefter på Reparer til Scanpst for at reparere din fil. Derefter repareres din fil, og fejlen løses. Hvis Scanpst dog ikke løser problemet, kan du prøve professionelle PST-reparationsværktøjer, såsom det fra Yodot.

Yodot PST reparation software

Yodot PST-reparation er specielt designet til at løse korrupte eller beskadigede PST-filer. Fra mindre til større kan alle slags korruptionsproblemer rettes ved hjælp af dette værktøj. Yodot PST reparation kan arbejde med komprimerede eller overdimensionerede PST-filer, så der er ingen begrænsning for typen af PST-fil, der skal bruges.

Softwaren er designet til at være kompatibel med alle nylige versioner af Outlook inklusive Outlook 2016. Hvad mere er, er en gratis demoversion tilgængelig, så du kan downloade en prøveperiode og prøve gratis!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *