Find Zip-fil Lige Gemt nu Mangler

Det er vanskeligt at finde filer, der er hentet fra nettet, om du ikke ved, hvor nøjagtigt det er for de downloadede filer. Nå, denne artikel hjælper dig med at hente de manglende filer, når du ikke kan finde dine downloadede Zip-filer.

Når du downloader filer fra din browser, gemmes de typisk i en “Downloads” -mappe på din computer (eller i nogle tilfælde dit skrivebord, afhængigt af din opsætning).

I Windows XP er det under \Documents and Settings\[username]\My Documents\Downloads

Vista, Windows 7 og andre, stien er \Users\[username]\Downloads

Til Mac, den fulde sti er /Users/[username]/Downloads

På Linux, det er home\[username]\Downloads

Zip-filer, der er downloadet fra e-mail-programmer

Afhængig af din e-mail-klient og operativsystem, kan åbning og gemning af vedhæftede filer direkte fra e-mailen placeres dem i en midlertidig mappe, der er svært at finde. Hvis du ikke kan finde en vedhæftet fil med Zip-fil, er du imidlertid en ting at søge efter filen. Windows Vista og 7 har ret gode søgefunktioner. Indtast en del af filnavnet i indtastningsfeltet til søgning øverst i Window Explorer.

Hvis du stadig ikke kan finde downloadede filer, er chancerne for, at din browser udsættes for virus / malware-infektion, hvilket får filer til at slette sig selv efter download.

Løsning på find zip-fil lige gemt nu mangler

Selvom grunden til ikke at finde de downloadede Zip-filer skyldes dens sletning eller virusinfektion, er den mest foreslåede måde at løse problemet og gendanne mistede filer på Yodot File Recovery Software. Du behøver ikke at vide, hvor din fil var, lad denne gratis filgendannelsessoftware til at scanne over hele din computer og finde den!

Vejledning til gendannelse af zip-filer efter download

Trin 1: Download og installer Yodot File Recovery Software på din Windows-computer, og start den. Når du har startet den, vises hovedskærmen med to gendannelsestilstande. Vælge “Lost File Recovery” og fortsæt til næste trin.

Trin 2: Vælg det drev, hvor de downloadede zip-filer blev opbevaret, og klik på Next knap. Scanning af det valgte drev finder sted, og en liste over gendannelige filer vises.

Trin 3: Vælg det påkrævede filformat, og klik igen på Næste.

Trin 4: Når de valgte filer er gendannet, kan du se dem på forhåndsvisning.

Trin 5: Til sidst gemmer de gendannede zip-filer på et hvilket som helst ønsket sted.

Om softwaren til gendannelse af zip-fil

Yodot File Recovery Application er det perfekte værktøj, når det kommer til at gendanne slettede såvel som mistede filer. Dette værktøjssæt er nyttigt til at gendanne filer i enkle og lette 3-4 trin. Det scanner grundigt dine drev, lokaliserer slettede filer og mapper, som derefter kan gemmes på ethvert valg af sted. Sammen med komprimeret filgendannelse som Zip såvel som RAR gendanner softwaren også andre typer filformater som PPT’er, tekstfiler, Excel-ark, Word-dokumenter osv.

Derudover kan du hente filer, der er gemt på forskellige lagringsenheder, såsom interne og eksterne harddiske, hukommelseskort, pendrev, iPods osv., Der er formateret med forskellige typer filsystemer som FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, ExFat. Det understøtter gendannelse af filer fra forskellige Windows-operativsystemer, herunder Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2003, 2008 og 2012.

“Hvis din Zip-fil er beskadiget, og du leder efter en måde at reparere den, skal du bruge Yodot Zip File Repair Software. Ligesom filgendannelsessoftware har dette reparationsværktøj også muligheden for at rette Zip-filer fra Windows-baserede enheder. Det “reparerer zip-fil, der ikke åbnes på Windows 7 og andre operativsystemer som Windows 10, 8, Vista, XP osv.”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *