Gendan Mistede Filer Efter en Mislykket MacOS Mojave Opgradering

Beskæftiger sig med en mislykket Mojave opgradering?

Selv om den nye Mac OS Mojave ikke tilbyder en større modernisering til din Mac, giver den stadig en række nye funktioner, der hjælper dig med at øge produktiviteten. Mojaves nye og forbedrede sikkerhedsfunktioner, mørke tilstand, stabler skrivebordet for at organisere dine filer bedre, bedre billedredigeringsfunktioner er nogle af funktionerne, hvorfor du skal opgradere til Mojave. Så du beslutter dig for at gøre det store skridt og opgradere til Mojave. Men af ​​en eller anden grund mislykkes opgraderingen, og du ender med datatab. Du får panik nu og leder efter svar på, hvorfor dette sker, og om dine data kan gendannes.

Ingen bekymringer, dine data kan gendannes ved hjælp af Yodot datagendannelsessoftware, og vi vil forklare mere om dette senere i dette indlæg. Det er vigtigt at forstå, at der opstår flere slags problemer, hvis OS-opgraderingen mislykkes. Problemer kan være alt som datatab, langsom eller langsom systemadfærd, visse apps, der ikke fungerer osv. I dette blogindlæg diskuterer vi den største katastrofe, dvs. datatab, der kan opstå efter Mojave-opgraderingen.

Recover files after failed Mojave update

Datatab efter Mojave-opgradering

Under normale omstændigheder bør opgradering af Mac OS aldrig slette brugerdata. I det usandsynlige tilfælde er der dog chancer for, at opgradering ikke går som forventet og kan forårsage datatab.

Nedenfor er nogle forhold, under hvilke du kan opleve datatab efter en Mac OS-opgradering.

  • Mislykket opgradering: Kan forekomme på grund af internetafbrydelse under opgraderingen, Mac slukkes på grund af ingen strømforsyning, utilstrækkelig lagerplads eller hukommelse kan forårsage, at Mojave-opgraderingsprocessen mislykkes. Dette kan resultere i, at dine drev bliver utilgængelige og fører til datatab.
  • Efter Mojave-opgraderingen, hvis du af en eller anden grund har et system, der ikke fungerer, skal du muligvis geninstallere OS og omformatere alle dine drev. I dette tilfælde går alle data på dit system tabt. Dette kan føre til katastrofale konsekvenser, hvis dine data ikke blev sikkerhedskopieret på Time Machine eller et eksternt drev

For at undgå dette problem er en anbefalet foranstaltning, før du opgraderer dit Mac OS, at tage backup af alle filer på din harddisk.

Gendan Mistede Data Efter en Mislykket Mojave Opgradering

Hvis du er stødt på datatab efter en opgradering til Mojave, har du sandsynligvis svært ved at håndtere konsekvenserne. Men ikke længere, fordi vi vil hjælpe dig med at gendanne alle dine data ved hjælp af et værktøj kaldet Yodot harddiskgendannelsessoftware.

Yodot-harddiskgendannelse er det bedste valg til dette formål, da det er specielt designet til gendanne data mistet efter Mac OS-opgradering eller efter en OS geninstallation. Alle dine data i original form sammen med mappe og filstruktur gendannes. Selv dine originale filnavne opretholdes efter gendannelsesprocessen.

Du kan også bruge værktøjet i situationer, hvor drevet er korrupt eller utilgængeligt for at gendanne data. Det er et alt-i-et-værktøj, der kan bruges i et utal af datatabssituationer. Download gratis og prøv i dag!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *