Gendanne Data Gennem Migrationsassistent på Mac

Hvis du har brug for at overføre data fra din gamle Mac eller Windows-system til et nyt Mac-system, kan du bruge det talentfulde ‘Migration Assistant’ værktøj. Dette er et fantastisk værktøj, der gør alt overførselsarbejdet med kun lidt hjælp fra dig. Ved hjælp af Migrationsassistenten kan alle dine data, indstillinger, apps osv. Overføres med et par klik.

Ting, du skal vide om Migrationsassistent

Overførsel af data vha. Migration Assistant er mulig, hvis der oprettes en forbindelse mellem det gamle og det nye system på en af følgende måder

  • Brug af en kablet eller trådløs forbindelse
  • Thunderbolt eller FireWire-kabel
  • Fra en Time Machine-sikkerhedskopi
  • Brug af et startdrev, der kan monteres på destinations-Mac’en

Men inden du bruger Migration-assistent, er der et par ting, du kan gøre for at gøre overførselsprocessen glat og hurtig. For det første, hvis du har nogen apps, du ikke bruger, eller hvis de ikke understøttes af det nye Mac OS, er det bedre, at de fjernes. For det andet, hvis kilden Mac (dvs. den Mac, du overfører filer fra) kører et OS, der er ældre end Snow Leopard; skal du opdatere den til Snow Leopard. For det tredje skal du sikre dig, at du har den opdaterede version af det operativsystem, du har.

Dette er et par ting, der hjælper med at gøre dataoverførselsprocessen glat. På trods af at have gjort alle disse forberedelser, kan du dog stadig lejlighedsvis støde på problemer med Migrationsassistent. For eksempel, hvis den trådløse eller kabelforbundne langsommere eller afbryder forbindelse, kan du støde på problemer og opleve datatab.

Gendan data ved hjælp af Yodot datagendannelsessoftware

Hvis du mister data under en overførselsproces, skal du ikke bekymre dig, fordi der er værktøjer som Yodot til at gendanne data til dig. Yodot-gendannelse er en fantastisk måde at gendanne alle slags filer som dokumenter, fotos, musik osv. Fra din harddisk.

Uanset om filer går tabt under dataoverførsel, som i tilfældet forklaret ovenfor, filer, der er slettet fra papirkurven eller mistet på grund af tredje rengøringsværktøjer, uanset hvad der kan være tilfældet, kan Yodot Recovery-værktøj bruges til at gendanne data. Da softwaren virkelig er enkel, kan alle brugere bruge værktøjet uden problemer. Se venligst linket for detaljerede instruktioner om, hvordan man gendanne mistede filer på Mac.

En anden fordel ved at bruge softwaren er, at den er kompatibel med alle nyeste versioner af Mac, herunder High Sierra, Sierra, El Capitan og Yosemite og så videre.

Tip til en vellykket overførsel ved hjælp af Migrationsassistent

Selvom det er muligt at gendanne data, der er mistet under en overførselsproces, er det altid bedre at være forsigtig og beskytte dine data. Som en tommelfingerregel skal du tage en sikkerhedskopi af alle data, før du overfører eller prøver noget nyt. For det andet, når du bruger Migrationsassistent, skal du huske følgende.

  • Ethernet-kabel foretrækkes frem for Wi-Fi, hvis du skal bruge internettet til at forbinde de to Mac-computere. En endnu bedre mulighed er at bruge FireWire-kabel eller Thunderbolt og sætte Mac’en i måldisktilstand.
  • Hvis du har en mulighed, skal du bruge Time Machine-drevet eller en hvilken som helst anden ekstern lagerenhed til at overføre data til din nye Mac i tilfælde, hvor det er muligt i stedet for at overføre mellem 2 Mac-computere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.