Hvad er Forskellen Mellem Gendannelsespartition og Partitiongenopretning i Mac?

Er du bekendt med begrebet ‘Partitiongendannelse’ og ‘Gendannelsespartition’? Lyder de begge det samme? Ja, selvom de lyder ens, er de faktisk helt forskellige. Gendannelsespartition er en partition på harddisken, der indeholder en startbar version af dit Mac OS, der bruges, når din Mac ikke starter normalt eller i andre nødsituationer. Partitiongendannelse gendanner på den anden side slettede eller mistede partitioner. Lad os se på begge disse udtryk i detaljer, og hvordan du bruger dem her i denne blog.

Gendannelsespartition

Recovery partition

Lad os først begynde med udtrykket ‘gendannelsespartition’ og forstå, hvor og hvordan det bruges. Gendannelsespartition er normalt en usynlig partition på harddisken, der bruges i tilfælde af nødsituationer. Som når din Mac ikke starter, når din Mac fungerer op, og du ønsker at rydde drevet eller reparere drevet, når det er beskadiget / beskadiget. Uanset hvad situationen er, vil gendannelsespartitionen hjælpe dig med at reparere drevet eller endda geninstallere OS i ekstreme situationer. Der er fire hovedfunktioner i menuen til gendannelsespartition.

Den første funktion kaldes ‘Gendan fra backup af Time Machine’, som hjælper dig med at gendanne din Mac fra Time Machine-sikkerhedskopien. Dette gælder kun, hvis du har gemt dine Mac-data på Time Machine-drevet på forhånd.

Det andet er geninstallere Mac OS, der bruges, når du vil geninstallere dit Mac OS. Dernæst er der Internetgendannelse, der bruges, når den almindelige gendannelsestilstand ikke fungerer. Og den sidste mulighed er Diskværktøj, der bruges til at identificere og reparere korruption / skader på din harddisk.

For at få adgang til gendannelsespartitionen, skal du blot følge de to trin nedenfor:

  1. Skifte OFF din Mac
  2. Vend det tilbage ON og mens det starter, skal du trykke på Command + R nøgler for at få adgang til gendannelsespartitionen

Gendannelse af partition

Udtrykket Partition Recovery refererer til at gendanne mistede, slettede eller beskadigede partitioner på din harddisk. Partitioner kan slettes på grund af forskellige årsager, såsom dårlige sektorer på disken, filsystemkorruption eller på grund af fejl under diskhåndteringsoperationer. I disse situationer kan partitioner gendannes ved hjælp af en proces, der kaldes partitiongendannelse.

Selvom der er indbyggede diskhåndteringsværktøjer til rådighed til at tilføje eller slette partitioner, er der ingen sådanne indbyggede værktøjer til at gendanne slettede eller mistede partitioner. Til dette formål skal man gøre brug af specialiserede tredjepartsværktøjer som Yodot hard disk gendannelse software.

Yodot Partition Recovery-software er i stand til at gendanne partitioner og data alt sammen i original form. Den originale mappestruktur og filnavne opretholdes under partitiongendannelsesprocessen, så du behøver ikke at bekymre dig om nogen skade på dine data. Ved hjælp af dette værktøj kan alle typer filer, såsom billeder, videoer, lyd, tekst, PDF’er, Word-dokumenter osv. Gendannes.

Brug af dette Mac datagendannelse software, det er muligt at gendanne data fra korrupte, beskadigede eller utilgængelige mængder. Og alle filsystemer som HFS, HFSX, ExFAT, FAT 16 og FAT32 understøttes.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *