Hvad Skal Man Gøre Når Mac Gendannelse Fungerer Ikke til Gendannelse af Data?

Mac Time Machine not Working

Om Mac’s Time Machine-funktion

Du kender muligvis allerede den Time Machine-funktion, der er tilgængelig på de fleste Mac’er. Denne funktion giver dig mulighed for at gemme en sikkerhedskopi af alle filer og mapper på din Mac til en ekstern lagerenhed. En ekstern enhed kan være ligesom en ekstern harddisk eller SSD tilsluttet via USB, FireWire, Thunderbolt eller via en Wi-Fi-forbindelse.

Det kan tage nogen tid at indstille Time Machine for første gang, så vær tålmodig og vent på, at processen er afsluttet. Når det er gjort, opdaterer Time Machine sig automatisk, uden at du behøver at bekymre dig om det. Når Time Machine-backupdrevet er fuldt, slettes gamle filer automatisk for at placere til nye.

Af denne grund bruger mange brugere Time Machine til regelmæssige sikkerhedskopieringer, men gemmer fuld sikkerhedskopiering på en ekstern lagerenhed ved hjælp af andre sikkerhedskopieringsværktøjer som Carbon Copy Cloner.

Men på grund af forskellige faktorer kan du møde situationer, hvor Time Machine mislykkes eller udgør problemer. Så hvad kan du gøre, når Time Machine ikke klarer at gendanne Mac til en tidligere dato? Lad os finde ud af det her i denne artikel.

Årsager til, at du ikke er i stand til at gendanne Mac ved hjælp af Time Machine

 • Fejl som f.eks. ‘Backup-lydstyrken er skrivebeskyttet’ i Time Machine-drevet
 • Korrupte filer i Time Machine-drevet
 • Problemer med tidskapsel
 • Fejl i konfiguration af Time Machine
 • Fysisk skade på drevet, hvor Time Machine har gemt sine filer

Hvad skal man gøre, hvis du ikke er i stand til at gendanne Mac ved hjælp af Time Machine?

Overvej en situation, hvor du prøver at gendanne filer, der er sikkerhedskopieret på Time Machine. Men af en eller anden grund er du ikke i stand til at gendanne dem og modtage en fejlmeddelelse. Hvad skal man gøre i sådanne situationer?

Brug Yodot Gendannelse af Mac-data software til gendannelse af filer, hvis Time Machine mislykkes, og du ikke er i stand til at gendanne din Mac til en tidligere dato.

Trin til at gendanne data fra Time Machine-drev ved hjælp af Yodot-datagendannelsessoftware

Følgende trin hjælper dig med at gendanne filer ved hjælp af Yodot, hvis Time Machine mislykkes, og du ikke er i stand til at gendanne din Mac.

 1. Hent og installer Yodot data recovery software på dit Mac-system og tilslut Time Machine-backupdrevet
 2. Vælg derefter den markerede indstilling Recover Volumes/Drives fra hovedskærmen efterfulgt af Partition Recovery
 3. Vælg nu det drev, der repræsenterer Time Machine-drevet, og klik på Next
 4. Softwaren scanner Time Machine-drevet og viser alle fundne filer
 5. Nu kan du preview files to check the effectiveness of the software
 6. Til sidst skal du vælge de ønskede filer og gemme dem på ethvert passende sted

Efter genopretning er gennemført, kan du få adgang til Time Machine-filer i den angivne placering i det sidste trin (trin 6) af helbredelsesprocessen.

Bemærk: Der er også en filgendannelsesversion af Yodot tilgængelig, som du kan bruge gendanne slettede filer fra Mac. Tilfældigt slettede filer, filer, der er mistet under Cut & Paste-operationer og filer, der er mistet på grund af en virus, kan alle gendannes med dette værktøj.

Konklusion

For at undgå problemer med Time Machine skal du som en almindelig tommelfingerregel sikre dig, at du bruger et lagringsdrev, der ikke har nogen eksisterende problemer. Hvis din tidsmaskine også er mislykket på grund af en engangs ting som strømafbrydelse eller tilfældige årsager, vil du sandsynligvis have det godt. Men hvis problemet opstår igen, kan det skyldes andre grunde, hvor du er bedre til at udskifte drevet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *