Hvad Skal Man Gøre Når MP4 Fil Kan Ikke Afspille på Windows Media Player

”Jeg oprettede en vigtig MP4-videofil ved hjælp af Camtasia Studio. Videoen spillede godt i Camtasia Studio-afspiller, men ikke på Windows Media Player. WMP kan ikke afspille video af min MP4-fil. Hvordan fikser man det?”

MP4 er det velkendte videofilformat, der kan afspilles på forskellige enheder og medieafspillere. Imidlertid kan din Windows Media Player muligvis ikke afspille disse MP4-videoer, eller du kan opleve problemer med video- eller lydafspilning i filen.

Hvorfor MP4-fil ikke viser video med Windows Media Player?

I henhold til Microsoft-listen over filtyper, der understøttes af Windows Media Player, er det tydeligt, at Windows Media Player 7, WMP til Windows XP, WMP 9 Series, Windows Media Player 10/11 ikke understøtter MP4-filformat.

Selvom Windows Media Player 12 afspiller MP4-videoer, understøtter det ikke afspilning af alle MP4-filformater.

MP4 er et containerformat, der omfatter flere video- og lydstrømme. I tilfælde af, at video- eller lydstrømme kodet af codecs, som ikke understøttes af WMP 12, afspiller Windows Media Player ikke dine MP4-videofiler, eller du støder på problemer som lyd, der ikke afspilles, ingen video, andre synkroniseringsproblemer eller alle disse .

Hvordan man Laver Windows Media Player Afspil MP4 Video?

For at rette MP4-filen viser ikke video med Windows Media Player-problem, du kan følge nedenfor trin for trin-procedure.

Løsning 1# Installer Codecs til WMP

Kontroller først, om de nyeste opdateringer, der er tilgængelige til din Windows, bruger Automatic Updates valgmulighed. Automatic Updates vil downloade og installere nye / krævede codecs til din Windows. Gå til for at installere Windows-opdateringer Start menuen skal du klikke på Control Panel og vælg Windows Updates. Hvis du ser nogen nyeste eller anbefalede opdateringer, installere det.

Sådan installeres automatiske opdateringer i WMP,

  • Åbn Windows Media Player, og vælg Tools
  • Klik på Options og skift til Player fanen
  • Under Automatic updates, kontrollere Once a day og klik OK

Sådan installerer du nødvendige codecs i WMP til dine MP4-filer,

  • Start Windows Media Player, gå til Tools og vælg Options
  • Vælg fanen Afspiller Download codecs automatically og ramte OK
  • Afspil MP4-filen, klik på Install knappen, når du bliver bedt om at installere codec

Nogle gange viser MP4-videofiler ikke video i Windows Media Player eller WMP kan overhovedet ikke afspille videoklippet, hvis videofilen er beskadiget eller ødelagt. I dette tilfælde skal du prøve at afspille din ikke-spillbare MP4-fil i andre spillere som VLC-medieafspiller, KM-afspiller, GOM Media Player osv.

Hvis du ikke kan afspille videoen i nogen af spillerne, reparér derefter den korrupte MP4-videofil ved hjælp af en anbefalet video reparationssoftware som Yodot MOV Repair i få nemme trin. Dette kraftige videoreparationsværktøj reparerer effektivt ødelagte eller beskadigede MP4-, MOV- og M4V-videofilformater på en problemfri måde. Så få den gratis download af denne video-reparationssoftware, og rett dine MP4-videofiler let.

Løsning 2# Konverter MP4-videoer i Windows Media Player

Konverter MP4-fil til understøttende filformater i Windows Media Player ved hjælp af nedenstående trin.

Bemærk: Prøv disse trin på en kopi af din MP4-videofil.

  • Åbn din MP4-fil i Windows Media Player, klik på Organize og vælg Options
  • Skift til Rip Music skal du klikke på Change knappen og nævn destinationens placering for at gemme den konverterede videofil
  • I Rip settings, under Format vælg MP3 og ramte OK knap

Nu kan du afspille den konverterede MP4-videofil i Windows Media Player uden problemer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *