Hvad Skal Man Gøre Når Outlook Kan Ikke Abne PST Fil Selv Efter Reparation?

Normalt er Outlook-problemer som problemer med at sende e-mails, Outlook fryser eller hænger ofte, og forskellige fejlkoder / meddelelser er almindelige. Disse problemer er sandsynligvis et resultat af korruption i Outlook-datafiler kaldet PST.

Outlook Scanpst

For at reparere denne PST-fil er der en række løsninger som komprimering af filen eller brug af indbyggede værktøjer som Scanpst. Komprimering af PST-filen hjælper i tilfælde, hvor korruption i filen skyldes sin store størrelse. Men en ulempe med dette værktøj er, at det ikke kan reparere korruption, hvis det er forårsaget af andre årsager end størrelse.

Den næste bedste løsning til at reparere korrupte PST-filer er det indbyggede værktøj kaldet Scanpst.exe. Scanpst er et pålideligt værktøj til at reparere de fleste typer korruptionsproblemer. Det kan løse korruption i overskrifter og genopbygge filstrukturen. Det sletter også ugyldige indekser for at indeksere og rette PST-filen igen.

Scanpst Select PST file

Selvom Scanpst tilbyder en god måde at rette PST-filer på, er der nogle ulemper ved at bruge dette værktøj, som det ikke kan

  • Kan ikke reparere PST-filer på over 3 GB i størrelse
  • Kan ikke reparere alle problemer i PST-filen

Så hvis din PST-fil er for stor eller alvorligt beskadiget, kan den ikke repareres af Scanpst. Og i dette tilfælde kan Outlook ikke åbne PST-filen, selv efter reparation. For at løse dette problem kan du bruge dedikerede PST-reparationsværktøjer som Yodot Outlook Repair (PST).

Om Yodot Outlook Repair (PST)

Yodot PST Repair er et værktøj, der er specielt designet til at reparere alle typer korruptionsproblemer, der spænder fra enkle til mest komplekse. Det kan endda reparere filer, der ikke kunne rettes af Scanpst.exe. Ved hjælp af dette værktøj kan du reparere PST-filer oprettet på Outlook 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 og 2016.

Yodot Outlook PST Repair

Når filen er repareret, skal du blot importere den reparerede PST-fil til Outlook for at få adgang til alle dine Outlook-data som e-mails, kontakter, kalendere, aftaler, noter, tidsskrifter og opgaver.

Fordelen ved at bruge Yodot PST Repair er, at den fungerer på et skrivebeskyttet koncept; der er ingen risiko for at miste dine Outlook-data med dette værktøj. Betydning, det udtrækker indholdet fra din PST-fil, reparerer fejl og genopretter en sund PST-fil.

Sådan repareres PST-filer ved hjælp af Yodot PST Repair?

Med værktøjer som Scanpst skal du vide, hvor PST-filen skal repareres. Imidlertid er softwaren med Yodot PST-reparation i stand til at identificere filen, der skal repareres automatisk.

Så alt hvad du skal gøre er at downloade Yodot PST Repair på din computer. Vælg derefter PST-filen, der skal repareres (hvis du kender placeringen), ellers finder softwaren den automatisk. Klik derefter på Reparer for din PST-fil, der skal repareres. Din fil vil blive repareret på få minutter, og du kan få adgang til alle dine Outlook-data, som de oprindeligt var. Denne software er tilgængelig til en gratis prøveperiode, så download nu og prøv den gratis!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *