Hvad Skal Man Gøre Når PST Fil Ikke Viser Undermapper Under Indbakke

Normalt, når du prøver at flytte dine Outlook-data fra en ældre Outlook-version til en nyere version eller fra en computer til en anden computer, er det bare at kopiere PST-filerne til det sted, hvor du vil flytte Outlook-data. I de fleste tilfælde kopieres kontakter, indbakke, sendte emner og e-mails let. Men nogle brugere klager over undermapperne under ‘Indbakke’ ikke bliver kopieret og producerer en fejlmeddelelse.

PST not showing Subfolders

Så i denne artikel dækker vi detaljer om dette problem og leverer også nogle løsninger til at løse dette problem. Så læs videre for at finde ud af nogle enkle løsninger.

Årsager til, at PST-filen ikke viser undermapper under mappen ‘Indbakke’

Normalt, når Outlook-visningen ikke er indstillet korrekt, eller når PST-filen er korrupt, kan du muligvis opleve, at undermapperne under indbakken mangler. Korruption i PST-filer sker normalt på grund af lagring af PST-filen på serveren på grund af lagring af PST-filen i et område med dårlige sektorer. Selvom dette er de mest almindelige årsager, kan PST-fil korruption også forekomme på grund af overdimensioneret PST-fil eller virusinfektioner. På grund af korruption i filen kan du have problemer med at se PST-filens indhold, f.eks. Indboksens undermapper.

Løsninger til løsning af korruption i PST-filer

Løsning 1: Nulstil Outlook-visning

Forkerte Outlook-visningsindstillinger kan også medføre, at undermapperne i Indbakke ikke vises. Følg instruktionerne herunder for at nulstille Outlook-visning for at rette dette problem.

  1. Åbn Microsoft Outlook og gå til din indbakke-mappe
  2. Klik på View tab > Change View og indstil en visningstilstand
  3. Når fanen Vis åbnes, skal du klikke på Reset View for at nulstille Outlook-visningen og derefter klikke på Yes at bekræfte
  4. Klik igen på View tab > Change View > Apply Current View to other mail folders
  5. I den Apply View , vælg afkrydsningsfelterne ‘Postkasser og deres undermapper’ og ‘Anvend visning på undermapper’, og klik på Ok for at gemme ændringer

Genstart nu Outlook, og kontroller, om du er i stand til at se undermapperne under Indbakke. Hvis ikke, fortsæt til næste trin.

Løsning 2: Brug Scanpst.exe til at reparere PST-fil

For at løse korruption i PST-filer er den næste mulighed at bruge Scanpst.exe. Det er et indbygget værktøj leveret af Microsoft, der kan løse enkle korruptionsproblemer i PST-filer. Følg de enkle instruktioner, der er beskrevet nedenfor for at bruge Scanpst.

  1. Find Scanpst-værktøjet ved at søge efter ‘Scanpst.exe’ i søgefeltet i File Explorer
  2. Når du har fundet værktøjet, skal du åbne det og klikke på Browse for at vælge den PST-fil, der skal repareres    
  3. Placeringen af PST-filen er forskellig for hver version af Outlook, så du vil måske undersøge den, inden du bruger værktøjet. Hvis ikke, kan du også bruge følgende sti til at finde placeringen af PST-filen. Åben Outlook > File > Info > Account Settings > Account Settings. Klik derefter på Data Files tab og find din PST-fil og noter dens placering.
  4. Når du har valgt PST-filen, der skal repareres, skal du klikke på Repair -knap til Scanpst.exe for at reparere PST-filen

Løsning 3: Brug Yodot PST reparation software

En ulempe ved at bruge Scanpst-værktøjet er, at det ikke kan bruges til at reparere alle slags korruptionsproblemer, og det kan heller ikke håndtere store PST-filer meget godt. For at løse dette problem kan du bruge dedikeret PST-reparationssoftware kaldet Yodot PST Repair. Dette værktøj er designet til at reparere alle former for korruptionsproblemer, der spænder fra mindre til større. Derudover kan værktøjet også arbejde med store eller store PST-filer, hvilket giver det en fordel over andre værktøjer som Scanpst.exe.

For det andet reparerer Yodot Repair PST-filen på en sådan måde, at dens oprindelige indhold ikke skades under reparationsprocessen. Derfor er værktøjet helt sikkert at bruge. I tilfælde af at du finder ud af, at undermappen til Inbox er slettet, er Yodot også i stand til at gendanne slettede undermapper i Outlook 2016 og andre versioner. Hvis du står over for problemer med PST-fil, eller hvis undermapperne i Inbox ikke vises, er Yodot et perfekt valg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.