Hvad Skal Man Gøre Når Time Machine Virker Ikke Efter Mojave Opdatering?

Mac OS Mojave er et utroligt hurtigt og stabilt operativsystem, der har gjort mange brugere glade. Nogle af dets nye funktioner som stakke, mørk tilstand, forbedringer i Finder, nye applikationer, finder og skærmbilledeforbedringer osv. Er især nyttige.

Men som enhver anden OS-version oplever brugere, der bruger Mojave, også visse problemer. Visse tredjeparts apps fungerer ikke, Mac fryses ofte, Mac sidder fast på loginskærmen, Time Machine fungerer ikke er nogle af de mest almindelige problemer, som brugerne oplever. I dette blogindlæg dækker vi løsninger til at løse problemet med, at Time Machine ikke fungerer efter Mojave-opgradering.

Løsninger til at Løse ‘Time Machine Virker Ikke Efter Mojave Opdatering’

Løsning 1

Nogle brugere klager over, at når de forsøger at bruge Time Machine-sikkerhedskopien, får de en fejlmeddelelse ‘Der opstod en fejl under kopiering af filer’. For at løse dette Time Machine-problem kan du følge nedenstående trin.

  1. Gå til Apple-menulinjen, og vælg Time Preferences
  2. Vælg derefter Time Machine > Tur OFF
  3. Gå derefter til Macintosh HD og vælg Library Preferences
  4. Preferences mappe, slette filen ‘com.apple.TimeMachine.plist’
  5. Vælg nu Time Preferences og åben Time Machine igen
  6. Vælg et eksternt drev som mål for at gemme Time Machine-sikkerhedskopi og starte sikkerhedskopieringsprocessen

Disse trin hjælper dig med at løse den fejl, der forhindrede dig i at oprette en sikkerhedskopi.

Løsning 2

Mac OS Mojave tillader ikke brug af Terminals hjælpekommando med Time Machine, og du modtager muligvis en fejl. Eksempelvis vil eksekvering af kommandoen ‘$ sudo tmutil listbackups’ via terminalen give en fejlmeddelelse ‘Handlingen kunne ikke afsluttes, fordi’ tmutil ‘ikke kunne få adgang til den private applikation på backupdisken.

For at løse dette problem kan du følge nedenstående trin.

  1. Klik på Apple-menuen, og vælg System Preferences
  2. Klik på Security & Privacy ikon
  3. Under Privacy fanen, vælg ‘Terminal’ tilføjes under listen over apps, der har adgang til applikationsdata.

Nu skal du være i stand til at bruge Time Machine og sikkerhedskopiere data uden problemer.

Gendan data ved hjælp af Yodot data opsving programmel

Time Machine er uden tvivl et pålideligt middel til sikkerhedskopiering af data og gendannelse, når det er nødvendigt. Der kan dog være situationer, hvor Time Machine kan mislykkes, eller der kan være skade på det drev, hvor Time Machine har gemt sin sikkerhedskopi. I andre tilfælde kan Time Machine-sikkerhedskopi slettes ved et uheld på grund af menneskelige fejl. Så det bliver uundgåeligt for dig at gendanne data i sådanne tilfælde, og for at gøre det er datagendannelsessoftware som Yodot vist sig at være yderst nyttigt.

Det er designet til at gendanne tilfældigt slettede Time Machine-sikkerhedskopifiler på få minutter. Ved hjælp af dette værktøj gendannes data i den samme form, som det oprindeligt blev sikkerhedskopieret ved hjælp af Time Machine.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *