Hvordan Du Kan Let Løs ‘Ingen Sikkerhedskopiering af Tidsmaskiner Fundet’ på Mac

Selvom Time Machine er et fremragende backup-værktøj på dine Mac-maskiner, er det ikke helt fejlsikkert. Man kan løbe ind i problemer med Time Machines en gang imellem på grund af forskellige årsager. Nogle almindelige problemer, du kan støde på, er ‘Ingen Time Machine-sikkerhedskopi fundet’, ‘Time Machine kunne ikke monteres’, ‘lydstyrken er skrivebeskyttet’ og sådan.

Lad os i denne artikel grave dybere ned i fejlen ‘No Time Machine backup fundet’ og forstå grundene og nogle løsninger for at løse det samme. Først og fremmest de vigtigste årsager til fejlen er forbindelsesproblemer mellem dit system og Time Machine-drevet eller problemer med Time Machine-drevet. Lad os nu se på nogle fejlfindingstrin for at løse denne fejl.

Løsning 1: Forbind backup-lydstyrken igen

Fejlen ‘No Time Machine backup fundet’ er ofte et resultat af en dårlig forbindelse mellem backupdrevet og din Mac. For at løse dette problem skal du højreklikke på Time Machine-drevet og vælge Eject, frakoble det fra dit system og sæt det i igen. Dette viser sig at løse problemet i mange tilfælde.

Hvis dit drev ikke er monteret, skal du gå til Applications > Utilities > Disk Utility og klik derefter på Fjern montering. Når drevet er afmonteret, skal du afbryde forbindelsen og tilslutte det igen.

Gå derefter til Systemindstillinger, vælg Time Machine og tænd den. Nu skal Time Machine være i stand til at bruge drevet, og du skal være i stand til at få adgang til data om det. Hvis du dog stadig har problemer, og fejlen vedvarer, skal du fortsætte med at reparere backupdrevet som forklaret i næste trin.

Løsning 2: Reparation Time Machine drev ved hjælp af Diskværktøj

At reparere Time Machine-drevet findes i mange tilfælde for at løse fejlen ‘No Time Machine backup found’.

  • Gå til System Preferences, Vælg Time Machine og drej den OFF
  • Gå derefter til Applications > Utilities
  • Vælg Disk Utility og vælg også det drev, der skal repareres
  • Klik First Aid og klik derefter på Run

Vent til Diskværktøjet reparerer dit drev, og tænd derefter for Time Machine for at kontrollere, om problemet er løst. Du skal være i stand til at bruge Time Machine-drevet efter dette fejlfindingstrin.

Gendan Slettede Sikkerhedskopier af Tidsmaskiner

Hvis du støder på situationer, hvor dine Time Machine-sikkerhedskopier slettes eller mangler, kan du gøre brug af filgendannelsesværktøjer som Yodot. Dens avancerede teknologi scanner dit drev grundigt og gendanner slettede Time Machine-filer til dig. Uanset om dine filer er blevet slettet ved et uheld eller mistet på grund af virusangreb / tredjepartsværktøjer, fungerer dette værktøj vidunderligt.

Ikke kun slettede Time Machine-filer, du kan også gendanne andre filer og mapper fra dit system eller andre lagerenheder. Den anden fordel ligger i det faktum, at du har muligheden for at gendanne en række filformater og -typer. Uanset om det er et Word-dokument, Excel-fil, PPT, PDF, noter eller enhver form for fil, kan det gendannes ved hjælp af værktøjet.

Yodot File Recovery-software fungerer med alle versioner af Mac OS som High Sierra, Sierra, Yosemite, Mountain Lion, Lion, El Capitan osv., Og alle Mac-systemer som MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini osv. Udnyt prøveversionen og gendan dine filer gratis!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *