Hvordan Eksporter Eller Konverter iMovie til MP4?

iMovie er Apples videoredigeringsprogram til Mac- og iOS-enheder, som leveres med en masse imponerende funktioner, der giver dig mulighed for at forbedre og ændre indstillinger for videofarve, beskære videoklip osv. iMovie er også i stand til at ændre hastigheden på videoklippene , reparation af videoklip, redigering af lyden fra et projekt osv.

Apple iMovie

Hvorfor eksportere iMovie til MP4?

MP4 er en meget anerkendt videostandard, der stort set foretrækkes af brugere over hele verden. Dette videoformat er meget velegnet til videostreaming over internettet, som er blevet den vigtigste platform for adgang til eller streaming af videoer. Da MP4 er mere internetvenlig sammenlignet med andre populære videoformater som MOV, AVI, FLV osv., Bliver konverteringen uundgåelig.

MP4-videoer er meget komprimeret ved hjælp af forskellige procedurer med mindre kvalitetstab, og det understøttes af medieafspillere som VLC, Apples QuickTime-afspiller, Microsofts Windows medieafspiller og mange flere

Kan jeg konverter iMovie til MP4?

Heldigvis, hvis du er en Mac eller en iOS-bruger, er du muligvis ikke opmærksom på, at iMovie kan bruges til at eksportere .mov til .mp4. Så denne opskrivning vil hjælpe dig med at forstå hvordan eksporter eller konverter iMovie til MP4.

Hvordan eksporter iMovie til MP4?

Følg trinnene, der er givet for at eksportere iMovie til MP4 let:

 1. Åbn iMovie og vælg File på værktøjslinjen for at eksportere iMovie til MP4
 2. Vælg en film, trailer eller klip til dit ønske, som du vil konvertere iMovie til MP4.
 3. Klik Share, der er tilgængelig på værktøjslinjen, og klik derefter på File mulighed.
Export iMovie
 • Derefter vises en dialogboks, hvor du kan ændre titel, beskrivelse, tags, format, opløsning, kvalitet og komprimering.
Export iMovie

(Bemærk: Vælg for at eksportere iMovie til MP4 Low eller Medium eller High i indstillingen Kvalitet angivet i dialogboksen. Lær hvorfor i de følgende afsnit.)

 • Lav kvalitet foretrækkes ved upload af en video på YouTube
 • Medium kvalitet foretrækkes, når du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af din oprettede video
 • Høj kvalitet foretrækkes for at oprette en film

Foretag de nødvendige ændringer, og klik på Next.

 • Skift navn eller forlad standardnavnet på (film eller trailer eller klip) i Save As File mulighed.
 • Vælg det sted, du vælger, og klik derefter på Save.

Du kan se en statusindikator i højre side af værktøjslinjen, som forsvinder, når processen er afsluttet.

Ved at følge de ovennævnte trin vil du være i stand til at konvertere MOV til MP4 med succes. Imidlertid involverer konverteringsprocessen at ændre filstrukturen og derefter omarrangere videoindholdet, der kan være chancer, der kan føre til videokorruption. Denne korruption er muligvis ikke begrænset til kilden .mov-filen, den kan også ske med den konverterede .mp4-fil.

For eksempel, hvis du konverterer .mov-filprojekt til .mp4-videoformat, er der visse chancer for, at en af dine filer kan blive ødelagt på grund af de pludselige afbrydelser under MP4-konverteringen, som strømafbrydelse, computerstart, computerlukning osv. .

I sådanne tilfælde skal du downloade Yodot MOV Reparationsværktøj (For Mac og Windows O.S.) til reparation af beskadigede MOV- og MP4-videoprojekter i et par trin.

Bygget som et sammensat værktøj, der kan reparere både MOV- og MP4-filer, kan Yodot MOV-reparationssoftware være det mest effektive værktøj til konverterede videoer. Den analyserer videofilen omhyggeligt ved at adskille lyd- og videostreams, udføre reparation og støder op til dem for at give dig en fejlfri video.

Download videoreparationsværktøjet nu for at reparere videoer, der er optaget på enhver enhed som mobiltelefoner, digitale kameraer, HD-kameraer osv.

Konverter MOV til MP4 vha. QuickTime

QuickTime-afspiller ejes og udvikles af Apple Inc., der understøtter forskellige videoformater, billedformater, lydformater osv. Quick Time-medieafspilleren er kendt for sine forskellige funktioner. Men desværre kan du ikke eksportere .mov til MP4 ved hjælp af Quick Time Player. I stedet skal du bruge QuickTime Pro, som er en betalt version af QuickTime-afspiller til at konvertere MOV til MP4.

Trin til at konvertere MOV til MP4 Mac ved hjælp af QuickTime Pro:

 1. Vælg File indstilling på værktøjslinjen.
 2. Vælg Open File at gennemse og vælge MOV-filer, der er til stede for at konvertere MOV til MP4 på din Mac.
 3. Når du tilføjer .mov-filerne med succes, er muligheden for Export fra rullemenuen aktiveres. Vælg det for at gå videre til det næste skærmbillede.
Convert MOV to MP4 using QuickTime
 • Du vil se Eksportpanel, der viser en liste over indstillinger, vælg Movie to MPEG-4 mulighed fra listen.
 • Klik på Gem for at give QuickTime Pro mulighed for at eksportere filer til MP4.

Konklusion:

Denne artikel har svaret på, hvordan du konverterer .mov-videoer til .mp4-videoer ved hjælp af iMovie og QuickTime Pro. Men som du ved, at MOV-filer eller MP4-filer af visse grunde kan blive beskadiget, skal du bruge Yodot MOV Repair Tool til sikker og sikker iMovie-eksport.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.