Hvordan kan Man Løse RAW Drev Problemet kan Ikke Løses

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/05/RAW-Drive-Fix.jpg

Hvad menes med et RAW-drev?

Nogle gange vises dit drev muligvis som RAW i Disk Management. Dette betyder, at filsystemet i drevet ikke genkendes af dit operativsystem. Det sker, når posterne, der bestemmer filsystemets type eller placering, er beskadigede, hovedsageligt partitionstabel eller boot-sektor.

Da dit operativsystem ikke ser et filsystem; det kan bede dig om at formatere drevet. Men det er ikke en god ide at formatere, da formatering sletter alt indhold på dit drev.

Årsager til, at harddisken bliver RAW

Den mest almindelige årsag til, at harddiske bliver RAW, er, hvis de kobles fra computeren uden at bruge funktionen Sikker fjernelse af hardware. Dette kan ske på grund af strømafbrydelse eller pludselig fjerne drevet fra USB-porten.

Generelt bruges CHKDSK til at løse problemer med harddiske. Men, CHKDSK er ikke tilgængelig for RAW-drevs USB. Derfor er du nødt til at ty til andre værktøjer som Test Disk for at gendanne data og reparere disk. Det er en open source og gratis hjælpeprogram. Bare download værktøjet og følg nedenstående trin.

Sådan køres testdisk?

 1. Løb exe, vælg at Create og tryk på Enter
 2. Sørg for, at det eksterne drev er valgt, vælg Proceed og tryk på Enter
 3. Vælg Intel og tryk på Enter
 4. Vælg Analyze og tryk på Enter
 5. Vælg Quick Search og tryk på Enter
 6. Nu kører Quick Search, og når den er færdig, vil du se partitioner
 7. Vælg hver partition, og tryk på ‘p’ for at få vist filer / mapper. Hvis du ser alle dine filer, skal du gå videre til trin 12.
 8. Hvis du ikke finder alle filer / mapper, skal du trykke på ‘Q’ for at gå tilbage til den forrige skærm
 9. Vælg Deeper Search og tryk på Enter
 10. Du kan muligvis se partitioner, der ikke blev vist i hurtig søgning. I så fald skal du vælge den nye partition og trykke på ‘p’ for at se alle filer / mapper
 11. Tryk på ‘Q’ for at gå tilbage til den forrige skærm
 12. Vælg Write for at skrive partitionen til drevet
 13. Tryk på ‘Y’ for at bekræfte, at du vil skrive partitionstabellen på drevet
 14. På dette tidspunkt beder Test Disk om at rette korrupte. Hvis backup-boot-sektoren er ok, skal du vælge Backup BS, hvis ikke skal du vælge Rebuild BS.
 15. Tryk på ‘Y’ for at bekræfte reparationssektoren
 16. Vælg derefter Quit og tryk på Enter

Genstart nu computeren for at se, om dit drev er synligt. Hvis det er synligt, kan du sikkerhedskopiere filer på dette tidspunkt og køre CHKDSK for at løse eventuelle andre filsystemfejl.

Ulempen med testdisk

At køre testdisk er en langvarig proces. Det kan tage timer eller endda dage at gennemføre reparationsprocessen og kan også i nogle tilfælde undlade at arbejde. Hvis du vil have et hurtigere og garanteret værktøj til at fikse RAW-drev, skal du bruge professionelle datagendannelsesværktøjer som Yodot.

Om Yodot Data Recovery Software

Yodot Recovery-software er et fremragende værktøj designet til at gendanne data fra RAW-harddiske. Det bruger robuste scanningsalgoritmer til at scanne dit drevssektor efter sektor og hente data.

Ud over RAW-drev kan det også bruges til at hente data fra korrupte og utilgængelige drev. Alle filsystemer som NTFS, FAT16, FAT32 osv. Understøttes. Ud over eksterne harddiske kan data også gendannes fra USB, hukommelseskort og andre lagerenheder.

For at gendanne data fra RAW-drev ved hjælp af Yodot-software skal du bare downloade og installere softwaren på dit system, tilslutte din harddisk og følge trinnene herunder:

 1. Vælg på hovedskærmen Recover Drives
 2. Vælg derefter Partition Recovery i det næste skærmbillede
 3. Vælg dit drev fra listen over tilgængelige drev
 4. Der vises en liste over partitioner, vælg den partition, der skal gendannes
 5. Når softwaren er afsluttet scanningsprocessen, vises en liste over filer
 6. Forhåndsvis filerne, og gem dem på det ønskede sted

Bemærk: Softwaren understøtter alle versioner af Windows inklusive Windows 10.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *