Hvordan Løs Problemer med Outlook Nedbrud Når det Bruges med Office 365?

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/11/Outlook-Crash-with-Office-365.png

Hvis du er en almindelig Outlook-bruger, vil du sammen med dens fordele også være bekendt med ulemperne og problemerne med applikationen. I denne artikel diskuterer vi om nogle problemer, der får Outlook til at gå ned, og hvordan vi løser dem.

Sag 1: Kontroller, om tilføjelser skaber problemer

Selvom tilføjelser forbedrer Outlook’s funktionalitet, viser det sig at det skaber problemer i nogle tilfælde. Følg nedenstående trin for at undersøge, om dette er problemet.

 • Luk Outlook, og åbn Run ved at klikke på Windows + R (på Windows 10 eller Windows 8). Hvis du kører Windows 7, skal du klikke på Start og type Run i søgefeltet
 • Skriv i dialogboksen Kør Outlook /safe og klik Ok
 • Hvis du finder ud af, at Outlook fungerer uden at gå ned, skal du klikke på Options > File menu > Add-ins
 • Vælg COM Add-ins > Go
 • Ryd alle tilføjelser og klik Ok
 • Åbn Outlook igen, og hvis problemet ikke vises igen, skal du aktivere tilføjelsesprogrammer ad gangen. Hvis problemet vises igen, ved du, hvilken tilføjelse der forårsager problemer

Sag 2: Reparer Microsoft Office

 • Klik på Windows + X og vælg Control Panel fra listen
 • Klik Uninstall a program
 • Højreklik på Microsoft Office og klik Change > Online Repair

Fejlen rettes, hvis den blev forårsaget på grund af problemer med Microsoft Office. Hvis dette ikke løser dit problem, skal du fortsætte til næste trin.

Sag 3: Kør Outlook-diagnosticering og fejlfinding

 1. Klik på det automatiserede Outlook-værktøj for at løse problemer og køre det for at løse relaterede Outlook-problemer
 2. Hvis det ikke hjælper, åben Microsoft Support & Recovery Assistant til Office 365
 3. Vælg en af følgende indstillinger
 • Outlook bliver ved med at hænge eller fryse
 • Outlook går ned med en meddelelse ‘Microsoft Outlook er ophørt med at fungere’

Dette værktøj giver nogle muligheder for at løse problemer med Outlook, som du kan bruge til at løse Outlook-nedbrud eller fryseproblemer.

Sag 4: Reparer tilknyttede PST-filer

Hvis ingen af metoderne fungerer, og hvis din Outlook stadig går ned, eller hvis Outlook ikke fungerer, er det sandsynligvis fordi den tilhørende PST-fil er korrupt eller beskadiget. Reparation af denne PST-fil hjælper dig automatisk med at løse sådanne fejl i Outlook.

For at reparere PST-filen er Yodot PST-reparationssoftware det bedste valg. Det er designet til at reparere alle typer korruption i PST-filer som korruption forårsaget af lagring af PST-filen på et netværk, forkert komprimering af PST-filen, forkert brug af Outlook, overdreven PST-fil eller andre forskellige grunde.

Yodot PST-reparation fungerer på en sådan måde, at din originale fil ikke ændres, så originaliteten af dine Outlook-data opretholdes, også efter at filen er repareret. Når PST-filen er repareret, kan den importeres til Outlook, og alle attributter som e-mails, kontakter, kalendere osv. Kan gendannes. Hvis du leder efter Outlook-reparationssoftware, er Yodot det perfekte valg. Du har også en prøveversion, så download den og se, hvordan den fungerer!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.