Hvordan man Kan Løse ‘Powerpoint Fandt en Fejl at Det Ikke Kan Korrigeres’

Du har tilbragt dage og lavet en vidunderlig præsentation, men denne gang når du klikker på Gem, ‘Powerpoint fandt en fejl at det ikke kan korrigeres’, dukker der op en fejl. Har du nogensinde været i en sådan situation? Hvis ja, ved du, hvor irriterende det kan være. Du prøver at gemme det igen og igen, men fejlen vedvarer.

Vi forstår, at det kan være ekstremt frustrerende at se sådanne fejlmeddelelser, især når du har arbejdet så hårdt på noget. For at hjælpe dig med at løse denne fejl, har vi samlet en liste over nogle nyttige løsninger i denne artikel.

Løsning 1: Gem filen som PPT i stedet for PPTX

Fejlmeddelelsen lyder ‘PowerPoint fandt en fejl, som den ikke kan rette op. Gem dine præsentationer, afslutte og genstart derefter PowerPoint ‘. Når du følger denne fejlmeddelelse og forsøger at gemme din fil, giver fejlen dig ikke mulighed for at gemme din fil.

Men en ting du kan prøve er at gemme din præsentation som en PPT i stedet for en PPTX. Det viser sig, at dette fungerer i nogle tilfælde og langt den nemmeste løsning.

Løsning 2: Komprimere billeder, der bruges i præsentationen

Den store størrelse på billeder i præsentationen kan forårsage fejlen ‘Powerpoint fandt en fejl at det ikke kan korrigeres’. Så hvis dette er tilfældet, kan det hjælpe med at komprimere billederne. Det gør du ved at klikke på et billede og vælge fanen ‘Komprimere billeder’ under fanen ‘Billedværktøjer / format’. I det næste trin skal du vælge ‘220ppi’ eller ‘150ppi’, da dette valg bevarer billedets kvalitet. Når dette er valgt, skal du prøve at gemme billedet. Hvis det fungerer, løses fejlen. Hvis du imidlertid ikke er i stand til at gemme det, skal du fortsætte til næste trin.

Kig også gennem dine lysbilleder og kontroller, om du har en blæktegning. Hvis du gør det, skal du højreklikke på det og vælge ‘Indsæt som billede’. Prøv derefter at gemme PPT. Dette skal hjælpe dig med at løse fejlen, men hvis den fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.

Løsning 3: Ryd ud beskadigede billeder

Hvis ingen af ovenstående løsninger hjælper dig, er der en mulighed for, at dine billeder er korrupte og dermed fejlen. I dette tilfælde skal du slette billedet / billederne efter din sidste vellykkede gemning. (Dette er de / de billeder, der sandsynligvis er korrupte.)

Prøv derefter at gemme filen. Ideelt set skal du være i stand til det, da de beskadigede billeder er ude af vejen nu.

Reparer korrupte PPT-fil ved hjælp af Yodot PPT-reparationsværktøj

Hvis du har prøvet alle disse løsninger, og ingen af dem hjælper dig, er der dog sandsynlighed for, at PPT selv har problemer. I dette tilfælde kan du bruge professionelle PPT-reparationsværktøjer, og Yodot PPT-reparation er et godt valg til at reparere alle former for korruption i PPT- og PPTX-filer.

Softwaren fungerer på en skrivebeskyttet mekanisme til at reparere din PPT-fil, så du ikke vil opleve ændringer i den originale fil. Når filen er repareret, gendannes al din originale tekst, formatering, hyperlinks, OLE-objekter osv.

Fejl forårsaget, mens du gemmer, korruption på grund af PowerPoint-funktionsfejl eller korruption på grund af menneskelige fejl kan alle repareres af Yodot PPT-reparationsværktøj. Det kan også bruges til at reparere fejl som ‘Filen er korrupt og kan ikke åbnes’.

Yodot PPT-reparation er et praktisk værktøj, der kan arbejde med alle versioner af Microsoft Office over 2000 og alle versioner af Windows inklusive Windows 10. Download en prøve og prøv gratis i dag!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *