Hvordan Nedgrader et drev fra APFS til HFS +

Som mange af dine Mac-brugere ved, bringer den nye High Sierra med sig en ny type filsystem kaldet APFS. Det nye filsystem APFS er et moderne format, specielt designet til brug med SSD’er. Så hvis du har en SSD, og ​​du opgraderer til High Sierra, konverteres den automatisk til APFS.

Selvom APFS-filsystemer har visse fordele som større effektivitet, høj læse- og skrivehastighed og bedre systemydelse, er der dog nogle ulemper. F.eks. Er dine Nedgrader et drev fra APFS til HFS + stadig ikke kompatible med Time machine, File Vault, nogle af de smarte og nyttige funktioner, Mac tilbyder. Så hvis du finder ud af at dette er et problem, er det muligt at vende tilbage til High Sierra uden problemer.

Naturligvis kan du ikke bruge standard Disk Utility, men det er muligt ved hjælp af terminalen.

Trin til nedgradering fra APFS til HFS +

  1. Gå til applikationen Terminal , som findes i mappen Programmer > Hjælpeprogrammer
  2. Når du er i terminalvinduet, skal du skrive følgende kommando

‘diskutil liste’

Mac-Terminal-lis-disk
  • Nu får du vist en liste over drev, der er inde i din Mac såvel som dem, der er forbundet til din Mac. Bemærk navnet på identifikatoren for APFS-lydstyrken.
  • Dernæst vil vi slette APFS-lydstyrken. Så hvis du har gemt data på det, skal du sørge for at have en sikkerhedskopi og derefter fortsætte med dette trin. I kommandoen skal du udskifte den parentesede del med den APFS-lydstyrkeidentifikator, du noterede i det forrige trin.

‘diskutil apfs deleteContainer [navn på APFS-volumen]’

  • Dernæst formaterer vi drevet ved hjælp af følgende kommando. Udskift den første bracketede term med ethvert ønsket navn og den anden bracketed term med den identifikation, der er angivet i trin 3.

‘diskutil eraseDisk JHFS + “[Lydstyrkenavn]” [Navnet på APFS-diskenheden] ’

Nu formateres disken til HFS + filsystem og omdøbes med et navn, du angav i det sidste trin. Men husk, den vigtigste ting at huske er, at det at gå fra Nedgrader et drev fra APFS til HFS + et mareridt, hvis du ikke har sikkerhedskopieret data. Så sørg for at tage backup af data på drevet, før du forsøger at konvertere fra APFS til HFS.

Datagendannelse ved hjælp af Yodot datagendannelsessoftware

Ideelt set, før du går videre og formaterer et drev, er det vigtigt, at du har en fungerende backup på plads. Hvis ikke, vil alle data på dette drev gå tabt. Hvis du tilfældigvis er i en sådan situation, er det heldigvis stadig muligt at gendanne data ved hjælp af et værktøj kaldet Nedgrader et drev fra APFS til HFS + Yodot datagendannelsessoftware til Mac .

Yodot er et ideelt værktøj til gendannelse af data, der kan gendanne data efter formatering af et drev, omformatering af et drev eller efter partitionering af et drev. Alle gendannede data bevarer den samme struktur og filnavne som originalen.

Desuden kan dette værktøj bruges til at gendanne data fra harddiske , USB-flashdrev, iPods, SD-kort og forskellige andre lagerenheder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *