Hvordan Opret en Sikkerhedskopi af System Billede på Windows 10

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/06/System-Image-Backup-Windows-10.jpg

Du skal vide det faktum, at data på dine harddiske ikke vil vare evigt. Harddiske er kendt for slid over en periode. Det er derfor vigtigt at have en komplet sikkerhedskopi af alle data, før harddisken mislykkes.

En af måderne, hvorpå du kan sikkerhedskopiere alle dine data, er at bruge et systembillede. Et systembillede er den nøjagtige kopi af dit drev. Du kan bruge dette systembillede til at gendanne alle data i tilfælde af en katastrofe. Hvis dit system mislykkes, kan systembillede gendanne din computer til dens tidligere indstillinger på få øjeblikke.

Lad os nu dykke ned i processen med at have en sikkerhedskopi på dit system.

Hvordan Opret en Sikkerhedskopi af System Billede på Windows 10?

  • Trykke Windows +X. En menu åbnes på skærmen. Klik på menuen Control Panel.
  • Klik på System and Security.
  • Klik nu på Backup and Restore (Windows 7).
  • Klik på Create a system image på venstre rude.
  • Der vises et vindue, der beder dig “Hvor vil du gemme sikkerhedskopien?” Vælg On a hard disk Brug rullemenuen “På en harddisk” til at vælge lagerpladsen for at gemme sikkerhedskopien.
  • Klik nu Start backup

Systemet fortsætter nu med at oprette en komplet sikkerhedskopi af dit system, inklusive alle data på hoveddrevet, systemreserveret partition.

Når sikkerhedskopien er afsluttet, vises der en prompt om at oprette en systemreparationsdisk for at få adgang til gendannelsesmuligheder, hvis dit system ikke er i stand til at starte.

I stedet for at gå med reparationsdisken kan du få adgang til gendannelsesindstillinger med et startbart USB-drev, herunder installationsfiler til Windows 10.

Gendanne data Brug Yodot Hard Drive Recovery Software

Selvom det anbefales at gå til systembillede for at have en sikkerhedskopi af dine data, er der tidspunkter, du muligvis mister data på grund af beskadiget harddisk, virusintrusion eller mange andre årsager.

Hvis du har mistet dine data på grund af en eller anden grund, kan Yodot harddiskgendannelsessoftware let gendanne alle de slettede eller mistede filer. Datagendannelsesværktøjet fungerer på alle slags harddiske (IDE, SCSI, SATA, SAS, USB, FireWire osv.)

Gendannelse af data er muligvis også fra slettede, formaterede eller omformaterede drev og partitioner. Hvis dårlige sektorer på din harddisk forårsagede datatab, fungerer softwaren omkring dette problem ved at oprette et diskbillede af drevet, omgå disse dårlige sektorer og derefter gendanne data fra billedet.

Datagendannelsessoftwaren har stærke scanningsalgoritmer, der sikrer, at alle kroge og hjørner på din harddisk scannes for mistede eller slettede data.

Yodot Hard Drive Recovery software tillader også datagendannelse efter nulstilling af fabrikken på Windows 10 system.

Du kan adskille de gendannede filer i henhold til filnavn, dato, størrelse, filtypenavn.

Brugergrænsefladen er ekstremt enkel at bruge, hvilket muliggør datagendannelse i løbet af få minutter. Download bare Yodot harddiskgendannelsessoftware på dit system for nem, hurtig datagendannelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *