Hvordan Reparation af Harddisk Fejlkode 0146

I denne artikel diskuterer vi en harddiskfejl ‘0146’, der opstår, når din harddisk har problemer. Normalt starter det med en fejlmeddelelse ‘Der opstod en disklæsefejl; tryk på Ctrl + Alt + Del for at genstarte’. Senere, når du prøver nogle fejlfindingstrin eller indtaster F12 eller F8, kan du muligvis se en fejlkode ‘2000-0146’.

De faktorer, der er ansvarlige for denne fejl, er diskfejl, driverproblemer, forkerte BIOS-indstillinger, virus- eller malware-angreb osv. Lad os nu se, hvordan vi løser dette problem ved hjælp af nogle enkle teknikker.

Løsning 1: Kør antivirus

Det er muligt, at en virus eller en malware forårsager fejlen ‘2000-0146’. For at udelukke denne mulighed skal du bruge en pålidelig antivirus og køre en fuld systemscanning på dit system.

Når scanningen er afsluttet, skal du fjerne alle vira eller malware, og dette skal hjælpe dig med at løse fejlen.

Løsning 2: Kør Systemfiler Check

Kontrolprogram til systemfiler er et fantastisk program til at ordne korruption i systemfiler. Følg nedenstående trin for at køre dette værktøj.

 1. Klik på Windows + X for at åbne strømmenuen
 2. Vælg derefter Command Prompt fra menuen
 3. I kommandoprompten typen ‘SFC /Scannow’ at køre scanningen

Når scanningen er afsluttet, gendannes alle ødelagte systemfiler, og dette skal hjælpe dig med at løse problemet.

Løsning 3: Ryd op din disk

At køre Diskoprydning er en god måde at rydde op for unødvendige systemfiler, midlertidige filer, downloadede programfiler og andre uønskede filer fra dit drev. Følg nedenstående trin for at køre Diskoprydning.

 1. Klik på Start og type Disk Cleanup i søgefeltet
 2. Klik på Disk Cleanup og vent, indtil det scanner dit drev
 3. Vælg de filer, du vil slette, og klik på Ok

Løsning 4: Indstil BIOS-indstillinger til standard

BIOS-standardindstillinger kan have ændret sig på grund af forskellige årsager, som et resultat af, at du muligvis får denne fejl. I sådanne tilfælde kan du nulstille BIOS-indstillinger til standard for at løse fejlen. For at gøre det,

 • Restart dit system og tryk på F2 eller F8 eller en hvilken som helst nøgle afhængigt af din computers producent, der skal indtastes BIOS
 • Brug piletasterne til at rulle til ‘Setup Defaults’ og vælg det. Bemærk, at dette udtryk kan være lidt anderledes ‘Reset to default’ eller lignende.

Genstart igen dit system og kontroller, om fejlen er løst. Hvis ikke, fortsæt til næste trin.

Løsning 5: Start i fejlsikret tilstand

Før du udfører dette trin, skal du sørge for at fjerne alle eksterne enheder som printere, modem osv. Følg derefter trinnene herunder.

 1. Restart din computer, og tryk på F8 key
 2. Vælg derefter ‘Safe Mode with Networking’ efter Windows-logoet vises
 3. Klik derefter på Windows and R nøgler til at åbne Run dialog
 4. Type ‘msconfig’ og klik Enter
 5. Klik på General tab i System Utility vindue og klik på Selective Startup
 6. Under Selective startup, fjerne markeringen ‘Load startup items
 7. Gå derefter til Services tab, markér afkrydsningsfeltet ud for ‘Hide all Microsoft Services’ og klik Disable All

Løsning 6: Udskift din harddisk

Hvis ingen af ovenstående metoder hjælper dig med at løse fejlen, er chancerne for, at din harddisk mislykkes, på grund af hvilken der produceres en fejl. I dette tilfælde er det en klog idé at gendanne alle data fra harddisken og udskifte dem ASAP.

Men hvis drevet er beskadiget eller beskadiget, kan du have problemer med at få adgang til data på drevet. I dette tilfælde skal du bruge Yodot til gendanne data fra beskadiget harddisk og lav en sikkerhedskopi. Udskift derefter drevet, og du skal være god!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *