Hvordan Repareren Gendannede Videofiler

Jeg gendannede mine slettede MOV-filer ved hjælp af en af den gratis gendannelsessoftware, der er tilgængelig online. Den gendannede filstørrelse viser det samme som originalen. Jeg prøvede at afspille filen i flere medieafspillere som VLC, DivX, Media Player Classic, men den spiller ikke i nogen af dem. Nu ved jeg ikke, om den originale MOV er beskadiget. Hvordan repareren gendannede videofiler? Hjælp venligst.”

Video repair

Gå videre til den automatiske måde at reparere gendannede MOV / MP4-filer på

Gå videre til den automatiske måde at reparere gendannede AVI-filer på

Der kan være et par grunde til, at dine gendannede videofiler ikke afspilles. Det kan være på grund af et codec-kompatibilitetsproblem med videoen, eller det kan skyldes korruption / beskadigelse af videofilen.

Normalt, når der er et problem med de gendannede videofiler, kan du muligvis se følgende symptomer.

 • Inkonsekvens eller forsinkelse i lyd og video
 • Mulige nedbrud under afspilning
 • Manglende dele af videooptagelserne
 • Fil åbnes ikke på grund af inkonsekvens i videokontainer
 • Gendannede videofiler, der ikke afspilles / blank skærm, når du afspiller videofilen

Yodot MOV identificerer omhyggeligt problemer med videofilen (MOV, MP4 eller AVI) og reparerer dem ved hjælp af avanceret reparationsteknik. En kombination af skrivebeskyttet attribut sammen med muligheden for at rette videofiler på en effektiv måde gør det til den mest foretrukne MOV-reparationssoftware. Tjek ud ‘Yodot MOV Reparation’ til reparation af gendannede MOV & MP4 filer og ‘Yodot AVI Reparation’ til reparation af gendannede AVI-filer!

Download Now
Download Now

Sådan repareres videofiler efter gendannelse?

 1. Hent de rigtige codecs

Codecs (forkortelse for indkoder-dekoder) er vigtige kodestykker, der kræves i en video til opbevaring og transmission. For at kodning / afkodning kan ske let, kræves det, at du har de rigtige codecs installeret.

Dette vil løse problemer med afspilning med videofiler. Hvis du ikke har codecerne, skal du downloade og installere K-Lite codec-pakken. Denne pakke understøtter alle videoformater som AVI, MP4, MOV, WMV, DivX og mange andre. Dette vil hjælpe med at afspille dine gendannede videofiler.

2. Brug VLC Player til at reparere gendannede videofiler

VLC player

Hvis problemet ikke er relateret til codecs, eller hvis du finder ud af, at videofilen er korrupt, kan du reparere den ved hjælp af VLC Player. Nogle symptomer på korruption inkluderer uskarpe videoer, inkonsekvens i lyd og video, manglende optagelser osv. Hvis du finder nogen af disse tegn, kan du repareren gendannede videofiler ved hjælp af VLC-afspiller og andre video-reparationsværktøjer som Yodot.

VLC-afspilleren er ikke kun begrænset til at afspille dine videofiler. Det kan også problemfrit reparere gendannede videofiler.

Sådan repareres MP4- eller MOV-filer efter gendannelse

 1. Åben VLC player og klik Media > Convert or Save
 2. Vælg Add Input files or streams > Convert or Save
 3. Tilføj et filnavn, og vælg en codec på listen
 4. Vælg Edit Selected Profile og tilføj / slet en profil
 5. Klik på Start knap

Sådan repareres AVI-filer efter gendannelse

 1. Åben VLC player og gå til Tools > Preferences
 2. I Input & Codecs sektion, klik Damaged or incomplete AVI file
 3. Vælg Always Fix til at rette korrupte AVI-filer

Hvis VLC-afspiller ikke kan løse korruption i dine videoer, kan det sandsynligvis være, fordi videofilen er alvorligt korrupt. I dette tilfælde skal du vælge Yodot-videoreparationsværktøj, der smart håndterer ethvert niveau af korruption. 2 tilgængelige værktøjer, et til reparation af gendannede MOV & MP4-filer og andet til reparation af gendannede AVI-, DivX- og XviD-filer. Hent din gratis prøveperiode nu!

Download Now
Download Now

Lad Yodot Video Repair Tool automatisk reparere gendannede videofiler

Yodot Repair

Trin til reparation af gendannede MOV- eller MP4-filer

 1. Hent Yodot MOV Repair software ved at klikke på ‘Download Now’ knap.
 2. Start softwaren for at åbne hovedvinduet. Vælg Knappen ‘Korrupt fil’ for at vælge den beskadigede MOV-fil, der skal repareres; vælg derefter ‘Healthy File’ for at vælge en sund MOV-fil som reference til at reparere den korrupte fil. Klik ‘Repair’ for at starte reparationsprocessen.
 3. Når reparationen er afsluttet, ‘Preview’ the repaired MOV or MP4 file and ‘Save’.

Bemærk: Trinene til reparation af gendannede MP4- eller MOV-filer er de samme for både Windows- og Mac-versioner.

Yodot MOV repair

Trin til reparation af gendannede AVI-filer

 1. Hent Yodot AVI Repair software ved at klikke på Download Now knap
 2. Start softwaren for at åbne hovedvinduet. Vælg ‘Browse’ for at vælge den beskadigede AVI-fil, der skal repareres, og klik på det blå ‘Repair’ knap
 3. Når reparationen er afsluttet, ‘Preview’ den reparerede AVI-fil og ‘Save’
Yodot AVI Repair

Bemærk: Trinene til reparation af gendannede AVI-filer er de samme for både Windows- og Mac-versioner.

Konklusion

Gennem dette blogindlæg har du lært forskellige metoder til at reparere gendannede MP4-, MOV- og AVI-filer. Mens mindre korruptionsproblemer kan løses ved hjælp af VLC, skal du bruge Yodot MOV eller AVI-reparationsværktøj til alle større korruptionsproblemer og en permanent løsning på problemet. Softwaren tilbyder en gratis prøveversion til reparation gendannede videofiler, gå videre og tag din nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *