Hvordan Rettes Fejl: Der er Ingen Medier i den Angivne Enhed

Fejl:

“Der er ingen medier i den angivne enhed”

Symptomer:

Generelt ” Der er ingen medier i den angivne enhed” fejl popper op, når du forsøger at formatere en USB-drev eller andre lagerenheder i HP-format værktøj, Windows Diskhåndtering eller ved hjælp DiskPart. Og hvis du kontrollerer lagringsenhedens egenskaber, viser den “brugt plads 0 Byte fri plads 0 Byttekapacitet 0 Byte”.

Årsager:

  1. Teknisk set har hver flashhukommelseslagringsenhed en begrænset levetid. Efter en bestemt periode begynder disse flash-lagringsdrev at mislykkes på grund af det overskydende antal læse- / skrivecyklusser. Derfor giver de forskellige fejlmeddelelser, herunder ingen medier i den specificerede enhed.
  2. En anden mulig årsag, der er ansvarlig for fejlen “Der er ikke noget medie i den specificerede enhed” på flash-lagerenheder, er at fjerne stikket til drevet, når det er i brug.

At fjerne drevet midt i den igangværende opgave kan beskadige den interne struktur i drevet og ødelægge dets Master Boot Record (MBR) eller Partition Boot Record (PBR).

3. Logiske eller fysiske problemer med USB-lagerenheden.

Bortset fra disse hovedårsager, findes der forskellige andre årsager, der kan give anledning til fejlen “Der er intet medie i den specificerede enhed”, mens du bruger eller formaterer dit USB-drev eller en lagringsenhed.

Hvordan Rettes Fejl: Der er Ingen Medier i den Angivne Enhed?

Sådan løses fejlen “Der er ikke noget medie i den specificerede enhed” uden at miste data fra din lagerenhed.

Trin 1: Gendanne Filer fra Drevet Viser Der er Ingen Medier i den Angivne Enhed Fejl

Bemærk: Tilføj ikke eller gem nye data på drevet, der viser “Der er ikke noget medie i den specificerede enhed”, før du løser dem.

  1. Tilslut dit USB-drev til en fungerende computer, start Yodot Hard Drive Recovery værktøj og klik på Formatted/Reformatted Recovery knap.
  2. Vælg derefter det tilsluttede drev, der viser “Der er ikke noget medie i den specificerede enhed” -fejl.
  3. Efter en hurtig scanning, gendannede data fra den fejlagtige drevet vil blive opført.
  4. Forhåndsvis gendannede filer og Save dem på et sikkert sted på din computers harddisk.

Hvorfor Yodot? – Yodot Hard Drive Recovery er en effektiv løsning, hvis du står over for eventuelle tab af data krise. Denne datagendannelsessoftware understøtter en bred vifte af lagerenheder og gendanner dine data perfekt i et par enkle trin. Ikke kun dit utilgængelige USB-drev, selv dette kraftfulde filgendannelsesværktøj kan få billeder fra SD-kort uden formatering uanset den fejlmeddelelse, dit kort viser. Så det er værd at prøve, når du har brug for at gendanne data fra dine lagerenheder efter tab af data, sletning eller korruption.

Trin 2: Fix Der er Ingen Medier i den Angivne Enhed Fejl

Prøv alle disse fejlfindingsteknikker den ene efter den anden for at løse, at der ikke er noget medie i den specificerede enhedsfejl.

Rette op 1# Sørg for, at dit USB-flashdrev sidder korrekt i USB-stikket. Prøv også at tilslutte det til andre USB-stik og computere.

Rette op 2# Gå til My Computer og højreklik på dit USB-drev. Vælg Properties, næste Tools og klik på Now knap. Aktivér Rett automatisk filsystemfejl og Scan efter og forsøg gendannelse af dårlige sektorer. Klik på Start knap.

Rette op 3# Sluk for computeren, tilslut USB-drevet. Tænd det, og tryk på F8 nøgle med det samme. I Advanced Boot Options vinduer, vælg Safe Mode with Command Prompt mulighed. Type C:\windows\system32>X: og ramte Enter. (erstatte 32 med 64, hvis din er en 64-bit computer og X med drevbrevet på dit USB-drev)
Type X:\>format X: og tryk på Enter nøgle. Tryk på Y, når du bliver bedt om (Y / N).

Få brugere har en forkert opfattelse af, at det USB-flashdrev, der vises “Der er ingen medier i den angivne enhed” er ikke til nogen nytte, og de erstatter den med en ny. Men tænk smart! Prøv den opløsning, der er forklaret på denne side, og se, at det gør dit USB-drev normalt. I tilfælde af, hvis nogen anden teknik hjalp dig med at løse ovenstående fejl, er du velkommen til at dele den her…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *