Hvordan Rettes SD Kort Fejl på GoPro Hero

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/05/GoPro-Hero-SD-Card.png

GoPro er et af de mest efterspurgte action-kameraer i verden. Disse kameraer er fuldt vandtætte, kan optage fuld HD-billeder og -videoer og er også helt stødisolerede. GoPro-kameraer bæres ofte på hovedet for at give store POV-optagelser.

På trods af alle sådanne funktioner er en af fejlene, der forekommer ganske ofte, SD-kortfejl.

Almindelige årsager til SD-kortfejl:

  • Læs- og skrivehastigheder er ikke hurtige nok: Hvis du ikke bruger et af de anbefalede kort til GoPro, ender du med en SD-kortfejl. Der er klassificeringer med to hastigheder – en til læsning / adgang til informationen og en anden til skrivning / registrering af informationen.

Jo højere videokvalitet, jo hurtigere skal SD-kortets hastighed være. Hvis dit hukommelseskortets hastighed ikke kan klare store GoPro-videofiler, vises SD ERR på din skærm.

Løsning: (a) Kontroller, om dit kort er et af de anbefalede kort til din model af GoPro-kamera. Hvis dette ikke forårsager problemet, kan du prøve en anden løsning.

  • Få et anbefalet SD-kort. Selvom det ikke er en gratis / billig mulighed, er det bedre end at ende med beskadigede videoer eller datatab.
  • SD-kort er ikke isat korrekt: Denne fejl opstår normalt, når du brugte det samme SD-kort i en anden camera.

Før du ser på løsningen, skal du sørge for at gemme alle filer på et andet sted, da denne løsning indebærer tab af data.

Løsning: (a) Overfør alle filerne på dit kort til din computer.

(b) Formater dit kort ved hjælp af GoPro.

(c) Indsæt dit SD-kort. Tænd for kameraet. Gå ind i opsætningsmenuen efter at have trykket på den forreste tænd / sluk-knap, indtil du ser gearikonet på den forreste LCD-skærm.

(d) Tryk på øverste knap for at vælge opsætningsmenu. Gå ned til formatindstillingen – ved at trykke på knappen foran, indtil du ser papirkurvikonet valgt. Tryk på øverste knap én gang for at vælge denne indstilling.

(e) Vælg nu ALLE / format efter at have trykket på den forrige tænd / sluk-knap, indtil du ser den fremhævet, og tryk derefter på den øverste knap.

(f) Naviger for at slette indstillingen efter at have trykket på den forrige tænd / sluk-knap, indtil den er fremhævet. Tryk på øverste knap for at vælge.

(g) Vent, indtil dit kort viser, at det er blevet omformateret. Sluk kameraet, og tænd derefter igen. Skærmen skal vise “00”, hvilket indikerer, at der ikke er nogen billeder på kortet. Bare for at sikre, at det er korrekt formateret, skal du klikke på et foto eller optage en video på dit kamera.

  • Opdater din firmware: SD-kort kan også skyldes et firmwareproblem, især hvis du bruger et nyere SD-kort med et ældre GoPro version.

For at udføre en firmwareopdatering skal du slutte dit SD-kort til en computer eller bruge et tomt SD-kort. Igen varierer disse trin baseret på din model.

For detaljeret procedure, besøg her.

Gendannelse af data ved hjælp af Yodot Photo Recovery

Hvis du mistede vigtige data under formatering eller korruption på dit SD-kort, kan du gendanne dem fuldstændigt ved hjælp af den effektive Yodot Photo Recovery-software.

Softwaren bruger intensiv scanningsproces for at sikre hurtig billedgendannelse. Det giver dig også mulighed for at forhåndsvise filer, før du gemmer dem i din destinationsmappe.

Hvis du er bekymret for det “min computer genkender ikke min gopro”, Yodot Photo Recovery har en fantastisk løsning på det. Værktøjet til gendannelse af fotos kan gendanne alle data fra dit SD-kort ved hjælp af en simpel brugergrænseflade.

Bare hent softwaren, følg enkle instruktioner på skærmen for nemt at hente alle dine fotos, videoer og andre medier.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *