Hvordan Sépia Billede Photoshop?

featured-image-how-to-make-sepia-tone-in-photoshop

I gamle dage skal hvert fotografi udvikles manuelt. I løbet af denne proces brugte Sepia en rødbrun monokrom farvetone til at give disse fotografier et advarsel og gammelt look.

Sepia er et element, der er til stede i den fotografiske udviklingsemulsion (genereret i blækket udvundet fra blæksprutter), som bruges til manuel udvikling af fotografier.

Men i denne digitale æra bruger ingen sådanne emulsioner til at udvikle fotos. Stadig kan du give dine fotografier en sepia tone. I dag er sepia-tone populært kendt som en af de “effekter”, du kan give til dine billeder oprettet af ethvert digitalt kamera eller videokamera.

Du kan oprette en sepia-tone ved hjælp af adskillige værktøjer, der er tilgængelige online gratis. Men hvis du vil have en ud-og-ud hovedrolle sépia billede photoshop er den bedste vej at gå.

Så i denne gør-det-selv-guide, lad os se, hvordan vi gør det lave sépia billede Photoshop 2015, Photoshop CS6, and Photoshop CC.

Hvordan Sépia Billede Photoshop 2015?

Trin 1: Open det foto, du vil give en sepia tone til Photoshop 2015 Ansøgning.

Trin 2: Vælg Image, klik Mode and choose RGB Color – hvis billedet er gråskala (/ sort / hvid).

image-mode-rgb

Trin 3: Vælge Image, vælg derefter Adjustments og klik Desaturate – hvis billedet er farve.

image-adjustments-desaturate

Trin 4: Vælg derefter Image, derefter Adjustments og klik Variations…

image-adjustments-variations

Trin 5: Træk Fine-Coarse skyder nedad og anbring det på et punkt, hvor det ikke er mere end et hak og mindre end medianen.

variations-slider

Trin 6: Klik en gang på More Yellow og en gang til More Red knap.

Trin 7: Når du er færdig, skal du ramme OK knap.

Ekstra Info: I Variations guiden, du kan Save de nøjagtige indstillinger for en sepia-tone. Så næste gang du ønsker at give en sepia-tone i billedet, kan du bare anvende disse gemte indstillinger på billedet.

Bemærk: Gør din PSD-fil åbnes ikke i Adobe Photoshop-editor? Kontroller derefter kompatibiliteten af filen og versionen af dit Photoshop-program. Hvis PSD-filen ikke åbnes i nogen version af Photoshop-editor, skal du bruge skabelonen til det pågældende dokument eller reparere PSD-filen ved hjælp af et ideelt PSD-reparationsværktøj.

Selv du kan oprette en sepia-tone i Adobe Photoshop CS6 og Adobe Photoshop CC-applikationer ved hjælp af nedenstående retningslinjer.

Sørg for, at du har lukket alle andre programmer, der kørte i baggrunden, mens du tilføjede en sepia-tone til dine fotos ved hjælp af Photoshop CC eller CS6. Ellers kan du opleve, Adobe Photoshop CS6 er ophørt med at fungere, Photoshop CC reagerer ikke osv. Problemer midt i processen.

Procedure for at oprette en sepia-tone i Photoshop CS6 og Photoshop CC:

Trin 1: Open det billede, som du vil give en sepia-toneeffekt i Photoshop CC/CS6 Ansøgning.

Trin 2: Klik på Layers valgmulighed placeret i øverste navigationslinje, og vælg Convert to Smart Object.

layers-convert-to-small-object

Trin 3: Vælg Filter fra det øverste navigationsrude i det resulterende vindue, og klik på Camera Raw Filter… fra rullemenuen.

filter-camera-raw-filter

Trin 4: Fra højre panel af Camera Raw Filter guiden, vælg HSL/Grayscale mulighed (fjerde knap fra venstre).

Trin 5: Aktiver Convert to Grayscale mulighed ved at markere afkrydsningsfeltet.

You can use color sliders present in the HSL/Grayscale window toadjust the shading and intensity of the black color in black and white images.

Trin 6: Klik på Split Toning knappen placeret ved siden af HSL/Grayscale.

Trin 7: Gå til Shadows sektion og justere Hue (indstil det hvor som helst mellem 40 og 50). Juster derefter Saturation skyderen (indstil den omkring 40).Trin 8: Klik OK i Camera Raw Filter dialogboks for at gemme dine indstillinger.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *