Hvordan Sikkerhedskopiering af Filer fra Død Windows computer

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/08/Backup-Data-from-Dead.jpg

Forestil dig at prøve at tænde for din computer en dag kun for at finde ud af, at den ikke starter. Det vil sandsynligvis skræmme helvede ud af dig, men situationen kan være bedre, hvis du har en sikkerhedskopi af vigtige filer. Men hvad hvis du ikke gør det? Lad os se på, hvad er dine gendannelsesmuligheder, hvis du ikke har en sikkerhedskopi, og dit system ikke starter.

Løsning 1: Støvle fra Windows installationsdisk

Denne metode fungerer ikke, hvis din harddisk faktisk er død. Men hvis det er Windows-installationen, der er beskadiget, og du tager fejl af det på en død harddisk, kan denne metode være nyttig.

  1. Få dig en Windows-installationsdisk og indsæt den i det døde system
  2. Støvle fra installationsdisken, og klik på Repair your computer
  3. Klik på Troubleshoot > Command Prompt
  4. Skriv ‘notepad.exe’ i kommandoprompten
  5. I notesblok, skal du klikke på File Open
  6. Dette vil åbne en File Explorer som du kan bruge til at finde filer og mapper. Kopier vigtige til en ekstern harddisk eller en USB.

Løsning 2: Tilslut harddisken til en sund pc og sikkerhedskopifiler

Hvis din computer er død, og du ikke kunne gendanne filer ved hjælp af installationsdisken til Windows, kan der være et problem med anden hardware på din computer. Men der er chancer for, at din harddisk er helt fin. Så gå videre, fjern harddisken fra den ikke-startende computer, tilslut den til en sund pc, og du kan muligvis få filer fra drevet.

Fjernelse af harddisken er en enkel proces, men det er en god ide at fortsætte kun, hvis du er fortrolig med at arbejde med komponenterne på en pc. Så når du først har fjernet harddisken, skal du tilslutte den til en fungerende pc og bruge et datagendannelsesværktøj, såsom Yodot harddiskgendannelse.

Det er et fantastisk værktøj, der kan gendanne alle dine data og partitioner med den originale struktur og format. Dit drev scannes sektor for sektor; for at sikre, at der ikke udelades nogen data fra scanningsprocessen.

Derudover kan Yodot-software også bruges i en række andre situationer, f.eks gendanne data fra død intern harddisk, efter OS-geninstallation eller efter en nulstilling af fabrikken.

Brug af Yodot-software er virkelig enkelt. Bare udfør et par klik, og softwaren sørger for at gendanne alle data for dig. Hvad mere er, at der er nogle nyttige funktioner som Sort og Find ved hjælp af hvilken du kan sortere eller finde specifikke elementer i de gendannede data, hvilket gør det lettere at finde filer, du ønsker. 

Forholdsregler

Du kan aldrig forudsige, hvornår din computer kan dø, eller når din harddisk kan blive beskadiget, men hvad du kan gøre er at reducere den indflydelse, den har på dig, ved at gemme en sikkerhedskopi af alle data. Hvis du har en sikkerhedskopi, skal du blot oprette en ny computer og importere filerne tilbage. Det er det, og du skal kunne genoptage dit arbejde og liv igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *