Hvordan Uddrag Lyd fra MP4 med VLC

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/08/Extract-Audio-from-VLC.jpg

En video er den mest anvendte form for indhold i dag. Du kan finde videoer om næsten hvert emne; takket være YouTube, Vimeo og hundreder af sådanne sider. Men til tider kan du opleve, at det ikke altid er praktisk at se dem, hvis du ikke har nok tid. Ville det ikke være rart, hvis du kunne lytte til indholdet uden videoen? På denne måde kunne du lytte, mens du pendler til arbejde, mens du købmand eller når som helst.

I denne artikel lærer vi dig 2 måder at udtrække lyd fra en MP4-fil. Bemærk, at denne teknik, vi vil lære her, også kan bruges til at udtrække lyd fra YouTube-videoer.

Løsning 1: Brug af VLC Media Player

Udtrækning af lyd fra MP4 er ekstremt enkelt ved hjælp af VLC Media Player. Download bare VLC-afspiller og kom i gang med processen.

  1. Åbn VLC-afspiller, og klik på Media fanen
  2. Klik på Convert/Save at konvertere eller gemme en fil
  3. Klik derefter på Add for at vælge MP4 fil, som du vil udtrække lyden fra. (Hvis det er en YouTube-fil, skal du sørge for at have den downloadet på din computer, inden du begynder med processen).
  4. I det næste trin skal du vælge outputformatet som MP3
  5. Gem filen på det ønskede sted ved at klikke på Browse og tildele et nyt navn til den konverterede fil
  6. Klik til sidst på Save for at gemme filen

Løsning 2: Brug af FFmpeg

Denne metode involverer brug af kommandoprompten, så du kan synes at den er lidt teknisk. Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at bruge VLC-afspiller, kan du prøve denne metode.

  1. Hent FFmpeg
  2. Når du har udpakket filerne, skal du åbne ‘bin’ mappen og skriv i Explorer-adresselinjen ‘cmd
  3. Når en kommandoprompt åbnes på det sted, skal du skrive

‘ffmpeg –i <path of the file.mp4> <path of the file.mp3>’

4. Efter kommandoen er kørt, kan du finde lydfilen i den angivne placering i Trin 3.

Dette er 2 nemme måder, du kan bruge til at udtrække lyd fra en MP4-fil. Når lyd- eller MP3-filen er trukket ud, skal du bruge filen til at lytte til dit yndlingsprogram, mens du handler eller på et hvilket som helst andet praktisk tidspunkt.

Disse metoder er muligvis ikke vellykkede, hvis din fil er beskadiget eller beskadiget. Hvis du finder ud af, at din fil er korrupt og har problemer med at afspille, kan den repareres ved hjælp af professionelle værktøjer såsom Yodot Repair Software.

Reparationsprocessen er enkel og involverer kun 3 trin. Når du har downloadet softwaren, skal du vælge din korrupte MP4-fil og trykke på Reparation. Det er det! Softwaren vil reparere korrupte MP4-filer og gemmer det på et specificeret sted. Tjek en gratis prøveversion i dag! Så reparér din korrupte fil, og sørg for, at den er i god stand, før du prøver at udtrække lyd fra den.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.