Det Skulle du Ikke Reparere OST Filer med Scanpst.Exe!

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/main.jpeg
°° Må Ikke Reparere OST Filer med Scanpst.Exe °°

Outlook’s Offline Storage Table- OST giver dig mulighed for at arbejde i offline-tilstand. Denne betydningsfulde funktion i OST-filen hjælper brugeren med at afslutte deres opgave korrekt, selv når der ikke er internetforbindelse.

Du kan nemt udføre opgaver som at læse eller slette de eksisterende e-mails, gemme kladde, komponere nye e-mails med mere. Og du behøver ikke bekymre dig om de ændringer, du foretager i offline; selvom du arbejder med Outlook, mens der ikke er nogen forbindelse til udvekslingsserver. Din OST-fil bliver automatisk synkroniseret med Exchange Server, når forbindelsen etableres. Din Exchange Server-problemer afspejles ikke i din OST-fil (Exchange Server påvirker ikke OST).

Alligevel er OST-filer ansvarlige for korruption eller skade, og som et resultat vil du modtage forskellige fejlmeddelelser, mens du arbejder på det. Og der er forskellige faktorer, der påvirker din OST-fil, f.eks. Defekte lagringsmedier, hvor OST-filen er placeret, Exchange Server-synkroniseringsproblem osv., Som fører til din OST-fil korruption.

Den mest sandsynlige årsag til, at alle problemer, du måtte møde med OST-filen, kan være korruption. Så nu er det store spørgsmål, som vi har brug for at finde et svar på, hvordan man reparerer korrupte OST-filer.

Hvorfor kaldte jeg det et stort spørgsmål? Er det ikke et normalt problem, du står overfor med Outlook-applikationen? Selvfølgelig ikke!

Selvom Microsoft Outlook præsenterede et indbygget Inbox-reparationsværktøj (scanpst.exe) for at slippe af med Outlook-problemer, foreslås det ikke at køre det samme på en korrupt OST-fil. Men hvorfor?

Her er Hvorfor Det Skulle du Ikke Reparere OST Filer med Scanpst.Exe:

Lad os se på nedenstående rapport, der er udarbejdet baseret på realtidsoplevelsen af en Outlook-bruger.

“Jeg støder på problemer med min OST-fil, og derfor scannede jeg filen med scanpst.exe. Værktøjet Reparation af indbakke fandt få problemer i min OST-fil. Men det er ikke i stand til at løse dem. Jeg støder stadig på problemer med min OST-fil, selv efter at have repareret den via ScanPST”.

Mange Outlook-brugere er stødt på ovenstående slags situationer. Og dette sker på grund af det faktum, at “efterlader få IMAP-konfigurationer i Microsoft Outlook 2013 og 2016, har resten af OST-filerne simpelthen cachelagrede data i din Outlook”. Så Scanpst.exe fungerer for nogle Outlook-fejl, og det foreslås ikke at bruge med OST-filer. Derfor foreslås det ikke at køre Scanpst.exe med det samme for at reparere OST-filer.

Hvordan repareres derefter OST-filer? Svaret er meget enkelt! Start bare med en frisk cache igen i stedet for at prøve at rette OST-filen.

Sådan Løses OST-Filproblemer?

For at løse alle (næsten alle) OST-filproblemer skal du bare genopbygge filen i stedet for at reparere den. Og her er, hvordan man genopbygger OST-filer.

  1. Luk Outlook og gå til placeringen af din OST-fil.

Du kan finde placeringen af din OST-fil ved at navigere til File > Data File Management > Data File Open Folder i tidligere versioner af Outlook.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/File-Data-File-Management-Data-File-Open-Folder.jpg

Eller ved at følge stien File Account Settings Account Settings… Data Files Open File Location i senere versioner af Outlook.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/File-Account-Settings-Account-Settings%E2%80%A6-Data-Files-Open-File-Location.png

Du kan også finde OST-filplacering baseret på din Windows-operativsystemversion. Som standard er OST-filen placeret i,

C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook\ (i Vista, 7, 8 og 10 Windows-udgaver)

C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\ (i Windows XP)

  • Efter at have fundet skal du bare omdøbe din OST-fil (sørg for, at din Outlook-applikation ikke kører).
  • Kør nu Outlook-appen, og lad den genopbygge din OST-fil fra serveren.

Dette er den mest pålidelige og lette metode, du kan prøve at reparere OST-filer.

Reparer OST-fil, hvis genopbygning ikke er et valg nu

Hvis du har en stor postkasse og i øjeblikket er under langsom eller dyr internetforbindelse, er det ikke muligt at genopbygge OST-filen i øjeblikket. Så nu kan du prøve Scanpst.exe (der er ingen mulighed for at genopbygge OST-filen, så brug den tilgængelige).

For at reparere OST-fil ved hjælp af Outlook Inbox Repair tool,

Afslut Outlook og naviger til Office X mappe i C:\ (systemdrev).

  • I Outlook 2016 -> root\Office16
  • Til Outlook 2013 -> Office15
  • I 2010 Outlook -> Office14
  • Outlook 2007-> Office12

Skriv derefter SCANPST.EXE i Search fanen og tryk på Enter-tasten.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/SCANPST.EXE-in-the-Search-tab.png

I vinduet Scanpst.exe, Indtast navnet på den fil, du vil scanne (du kan også bruge Browse vælg derefter din OST-fil).

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Enter-the-name-of-the-file-you-want-to-scan-3.png

Når du har valgt OST-filen, skal du klikke på Start knappen for at starte scanningen proces.

Hvis værktøjet registrerer fejl, skal du fortsætte til Repair dem. Men glem aldrig at gøre det Lav sikkerhedskopi af den scannede fil, før du reparerer.

Software til Reparere OST Filer

Som allerede omtalt kan SCAPST.EXE ikke løse alle fejl i Outlook; især hvis datafilen er alvorligt beskadiget / beskadiget. I tilfælde af, ScanPST sidder fast i fase 7 mens du reparerer OST-filen, eller det mislykkes at løse dit problem, prøv derefter Yodot Outlook PST Repair program.

Da nogle korruktioner er mere alvorlige, kan indbygget reparationsværktøj ikke håndtere dem. Så du er nødt til at gøre brug af dette perfekte værktøjssæt til let at reparere din OST-fil på kort tid. Hjælpeprogrammet tilbyder en prøvetilstand. Brug af det kan du se, om det rent faktisk kan gendanne dataene fra din korrupte OST-fil. Hvis du er tilfreds med output, skal du fortsætte videre. Derudover behøver du ingen teknisk vejledning for at køre denne software. Det har en gør-det-selv-grænseflade og et støttende tech-team, der hjælper dig døgnet rundt. Ved hjælp af denne applikation kan du også reparere PST-fil sammen med OST.

Så prøv bare denne tretrinsprocedure for at reparere OST-filen ved hjælp af Yodot Outlook PST Repair.

1: Installer og kør Yodot Outlook PST Repair software.

2: Vælg OST-filen og placering for at gemme den reparerede fil.

3: Klik på Repair knap.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *