Løst: Kan Ikke Abne PST-Fil i Outlook 2013/2016

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Cannot-Open-PST-File-in-Outlook-2013-2016-main-2.png
*** Kan ikke åbne PST-fil i Outlook 2013 eller 2016***

Outlook er det mest populære e-mail-klientprogram. Det bruges i næsten alle organisationer såvel af individuelle brugere til kommunikationsformål.

Selvom Outlook ofte bruges som en e-mail-app, indeholder det også en masse andre funktioner. Hovedsageligt er kalender, task manager, kontakt manager, noter, journal, webbrowsing og mere de tilføjede skins i Outlook.

Outlook kan bruges som et selvstændigt program, eller det kan arbejde med MS Exchange Server og MS SharePoint Server til organisationer. Således kan brugerne udføre konceptet med delte postkasser, kalendere, offentlige mapper, SharePoint-lister og mødeplaner. Microsoft har også lanceret apps til de mobile platforme, der tæller iOS og Android.

Datafilen, der bruges i Outlook til at gemme den enkelte brugers data, kaldes Personal Storage Table (for POP3- og IMAP-konti). Dette er almindeligt kendt som PST fil.

I mange situationer kan brugere dog ikke åbne PST-fil i Outlook 2013/2016 og etc. versioner. Der kan være adskillige grunde til at ikke kunne åbne PST-fil i Outlook 2013/2016,

  • PST-fil i stor størrelse
  • Skadet filindhold
  • PST-fil Korruption
  • Hvis PST-filen er indstillet til Read-Only attribut osv.

Så hvis du ikke er i stand til at åbne PST-fil i Outlook 2016 eller 2013, skal der være nogle problemer som nævnt ovenfor (eller måske også være andre). Og denne redaktion har få teknikker, der viser, hvordan du kan få adgang til sådanne PST-filer.

Opløsning: Kan ikke åbne PST-fil i Outlook 2013/2016

At være i stand til at åbne din PST-fil og få adgang til data såsom e-mails, kontakter, kalendere, opgaver osv gemt på det, ville du nødt til at reparere din PST-fil.

Før du begynder at reparere PST-filen, skal du kontrollere egenskaben Read-Only. Hvis PST-filens skrivebeskyttelsesfunktion er aktiveret, kan du ikke åbne den respektive fil. Så deaktiver først Read-Only-attributen, der findes i egenskaberne for PST-filen.

Nu, starte fastsættelse din PST-fil.

Sådan repareres Outlook PST-fil?

Overvej Inbox Repair Tool (scanpst.exe) som det første valg til reparation af den beskadigede eller ødelagte PST-fil.

Prøv disse trin til reparation af PST-fil i Outlook 2013:

Trin 1: I Outlook 2013 skal du gå til File -> Account Settings -> Account Settings -> Data Files. Klik på Open File Location. Bemærk PST-filstien.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Click-on-Data-Files-1.png

Trin 2: Afslut Microsoft Outlook. Naviger til Office mappe, og dobbeltklik derefter på Scanpst.exe fil.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Navigate-to-Office-folder-and-then-double-click-on-the-Scanpst.exe-file.png

Følg nedenstående tabel for at komme til Office-mappen på din computer. Filen eller mappen kan være i skjult tilstand. Hvis ja, skal du skjule dem ved at bruge din operativsystemdokumentation.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Follow-below-table-to-reach-Office-folder-on-your-computer13.png

Trin 3: Microsoft Outlook Inbox Repair tool, indtast stien til din PST-fil, eller klik på Browse knappen for at lokalisere den PST-fil. Klik på Start nøgle efter at du har valgt filen.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/In-the-Inbox-Repair-tool-enter-the-file-path-of-your-PST-file.jpeg

Trin 4: Værktøjet begynder at scanne den valgte PST-fil. Efter kontrollen giver værktøjet en analyserapport. Rapporten omslutter et antal fundne mapper og poster sammen med fejldetekteringsstatus.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Make-backup-of-scanned-file-before-repairing-2.png

Hvis du ser en meddelelse om det Errors were found in this file, aktiver “Lav sikkerhedskopi af den scannede fil før reparation”. Nævn placering for at gemme sikkerhedskopifilen. Og ramte Repair knap.

Værktøjet løser problemer med PST-filen og giver dig en bekræftelsesmeddelelse efter processen.

Følg nedenstående trin for at fastsætte PST-fil i Outlook 2016:

Trin 1: Gå til File -> Account Settings -> Account Settings -> Data Files i Outlook 2016. Opt Open File Location. Bemærk PST-filstien.

Trin 2: Luk Outlook. Åben Office mappe og dobbeltklik på Scanpst.exe.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Close-Outlook.-Open-Office-folder-and-double-click-on-Scanpst.png

Brug nedenstående tabel til at finde Office-mappen i dit system.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Follow-below-table-to-reach-Office-folder-on-your-computer-2016.png

Trin 3: Dernæst i Inbox Repair tool vindue, indtast PST-filstien eller brug Browse knappen for at vælge den PST-fil. Klik på Start knappen for at starte scanningen.

Trin 4: Efter afslutningen af scanningen viser værktøjet oplysninger om de scannede mapper, emner og fejl; hvis nogen findes.

Hvis du får en besked Errors were found in this file, derefter Lav sikkerhedskopi af den scannede fil før reparation. Angiv derefter placeringen, der skal gemme din sikkerhedskopifil. Og klik på Repair knap.

Værktøjet reparerer PST-filen og viser en bekræftelsesmeddelelse på skærmen.

Bemærk: Ikke kun Outlook 2013 eller 2016, du kan implementere den samme teknik på andre versioner af Outlook for at reparere PST-filen.

Hvad hvis reparationsværktøjet til indbakke mislykkes?

Scanpst.exe er muligvis ikke i stand til at reparere din PST-fil, hvis den er alvorligt beskadiget eller beskadiget. Så hvad skal man så gøre?

Bare rolig! Hvis værktøjet til reparation af indbakke mislykkes, kan du prøve Yodot Outlook PST Repair software. Dette værktøj er et ess til reparation af beskadigede, utilgængelige eller ødelagte personlige mapper-filer (både PST og OST). Dette potente værktøj har endda evnen til at gendanne alle slettede attributter fra den tilsvarende PST-fil. Det fungerer også med enhver version af Outlook og Windows OS.

Så med hjælp fra dette program kan du gendanne alle dine slettede eller mistede e-mails, kalendere, kontakter, opgaver, tidsskrifter osv. Ubesværet; sammen med reparation af PST-filen. Desuden hjælper dette ideelle værktøj endda når dit flyttede PST Outlook-datafil kan ikke fås adgang til på den nye computer eller profil.

Værktøjet har en simpel grænseflade, så du kan gennemføre PST-reparationsprocessen inden for 3 til 4 trin uden problemer.

Alt hvad du skal gøre er,

  • Installer og kør værktøjet
  • Vælg din PST-fil og passende scanningstilstand
  • Klik på Repair knap

Det er det! En sund og splinterny PST-fil (da værktøjet ikke fungerer på din originale PST-fil) er klar til at få adgang.

Så at gå som Yodot er en billed perfekt løsning til at reparere din Outlook-datafil. Så glem ikke at prøve dens prøveversion, når du har behov for at reparere din Outlook-datafil.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *