Konvertere Udsigter OST til PST

Hvad er OST-filer, og hvorfor OST til PST-konvertering?

Microsoft Outlook fungerer som den bedste messaging-app til en lang række forretningsorganisationer. Og alle de fleste alle organisationer bruger ofte Outlook til både intern og ekstern kommunikation.

Og de fleste af Outlook-brugere har en Microsoft Exchange Server-konto, der samler en offline opbevaringstabelfil. Offline-filer (også kaldet OST) oprettes af Microsoft Exchange Server. Grundlæggende er disse OST-filer cache-filer, der er tilknyttet en Exchange-konto.

Når din konto er konfigureret med Exchange-serveren i cache-aktiveret tilstand, genererer Outlook en OST-fil for at gemme de data, som du får adgang til, mens du arbejder i offline-tilstand. En OST-fil indeholder alle dine e-mail-poster, der er gemt i offline-tilstand på din systems harddisk.

Alle de ændringer, du foretager i fravær af internetforbindelse, gemmes i denne OST-fil, og når internetforbindelsen er genoprettet, ændres ændringerne på Exchange-serveren, dvs. hver gang du logger ind på din konto, bliver din OST filen synkroniseres med Exchange-serveren.

Disse OST-filer fungerer i harmoni med Outlook PST-filen og holder din postkasse opdateret med e-mails, mødeanmodninger, leveringsrapporter og mere.

Selvom OST-fil giver dig mulighed for at arbejde i offline-tilstand, er der nogle begrænsninger (behov), som kræver dig for konvertering af OST-fil til PST.

Da PST-filen er profiluafhængig, kan du åbne den på enhver Outlook-profil og få adgang til dens data.

For eksempel, hvis du vil flytte til en anden Outlook-konto, så gør du det nødt til at konvertere udsigter OST til PST. Ikke kun dette, der er forskellige andre situationer, der kræver, at du konverterer OST-fil til et andet Outlook-kompatibelt filformat som PST.

Hvorfor skal du konvertere Outlook OST til PST?

Tilfælde 1: Exchange Server-downtime

I perioden med Exchange Server-stilstand eller vedligeholdelse af Exchange Server har du ikke adgang til din postkasse. Hvis det imidlertid er nødvendigt at få adgang til dine postkasseposter under nedetid eller vedligeholdelsesperiode, skal du bruge OST-fil. Men filen fungerer synkroniseret med Microsoft Exchange Server.

Så den eneste mulighed, du har, for at få adgang til dine e-mail-emner, er at eksportere OST-filen til PST-format og importere den til din Outlook-profil.

Tilfælde 2: Exchange Server Crash

Nogle gange går Exchange-server sammen uden advarsel på grund af forskellige årsager som strømstød, ondsindet software, virusintrusion og mere. Hvis nedbruddet var alvorligt, kunne det føre til alvorlige problemer, eller det kan endda lande dig i det øjeblik, hvor du ikke kan oprette forbindelse til MS Exchange Server.

Generelt er sådanne omstændigheder virkelig vanskelige og svære at blande sig igennem. Da de fleste af sådanne begivenheder overskriver gentagne fejlmeddelelser, som er vanskelige endda at forstå for en normal bruger.

Sag 3: Filtilgængelighed

Den største udfordring med OST-filer er, at du ikke kan få adgang til en OST-fil eller dens data (oprettet af en Outlook-profil) i andre profiler. Dette skyldes, at hver gang en OST-fil genereres, oprettes en krypteringskode, som binder filen med den bestemte profil (den oprettede OST-fil). Og når en bruger åbner OST-filen, prøver Outlook at finde krypteringskoden. Hvis koden stemmer overens med den gemte kode på serveren, åbnes OST-filen. Ellers kan brugeren ikke få adgang til OST-filen.

Så konvertering af OST til PST hjælper med at overføre sine data fra et sted (konto eller computer) til et andet.

Sag 4: Korruption

Som sagt før giver OST-filer dig mulighed for at sende / modtage og slette e-mails, selvom du ikke er tilsluttet Exchange Server. Og når forbindelsen er etableret, synkroniseres alt dit arbejde med Exchange Server. Dette betyder, at alle de ændringer, du foretager i OST-filen, når du arbejder i offline-tilstand, afspejles i Exchange Server, når serverforbindelsen opbygges.

Imidlertid bliver denne OST-fil korrupt, så bliver hele dine postemner utilgængelige. Og at reparere en korrupt OST-fil er en anden stor hovedpine.

Generelt bliver en OST-fil korrupt på grund af,

• Afslutning af filen (Outlook) uhensigtsmæssigt

• Brat systemafbrydelse

• Softwareproblemer

• Hardwarefejl

• Korruption / databeskadigelse

• Serveropdeling

• Virusinfektion

• Utilstrækkelig lagerplads

• Netværksfejl

• Forkerte indstillinger

Så det er en klogere beslutning at gøre konverter OST til PST, snarere end at rette en korrupt fil.

Bortset fra disse nævnte aspekter, kan du finde forskellige andre årsager til konvertering af OST til PST inklusive OST-fejl, der forhindrer dig i at få adgang til filen.

Og alle de ovennævnte elementer beviser den barriere, som en bruger kan komme over, når han / hun arbejder med OST-filen.

Adgang til OST-filen i en anden profil bliver et stort problem, når brugeren ønsker at hente de data, der er gemt i OST-filen. Derfor er den eneste metode, der gør det muligt, OST til PST-konvertering.

Der er forskellige manuelle metoder til at konvertere en OST-fil til PST. Men brug ikke manuel metode, medmindre du er en avanceret bruger; da de er tilbøjelige til problemer. OST til PST-konverteringsprocessen kræver et professionelt værktøj, der perfekt kan konvertere OST-filen til PST-format. Den bedste mulighed for dette er at gå til et pålideligt og testet professionelt program som Yodot OST til PST Converter.

Denne OST til PST Converter viser sig at være et ideelt værktøj til at konvertere OST til PST uden besvær. Det tilbyder et selvinstruktivt interface og fremragende teknisk assistance, der hjælper dig med let at konvertere OST-fil til PST. Således hjælper med at spare meget af din tid og kræfter; et forsøg værd.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *