Lær Hvordan Reparation Korrupte Videofiler Brug Nemt FFmpeg Software

Ffmpeg er et gratis værktøj, der bruges til håndtering af lyd, video og andre multimediefiler. Det er et kommandolinjeværktøj, der kan bruges med Windows-, Mac- og UNIX-platforme. Her er nogle interessante fakta om Ffmpeg-softwaren.

  • Ffmpeg er gratis at bruge
  • Det kan bruges til lyd og video streaming, optagelse, konvertering, mux, demux, dekode, kode, transkode og filter multimediefiler
  • Understøtter stort set alle typer filer fra gammelt til det mest avancerede format
  • Det er ekstremt bærbart; hvilket betyder, at det kan køre på Windows, Mac, Linux, BDS, Solaris osv. i en lang række arkitekturer og builds

Ud over alle disse funktioner kan denne interessante software Ffmpeg også bruges til at reparere korruption i videofiler. Videofiler som MP4 og MOV kan blive beskadiget på forskellige måder, som at afspille filen på en inkompatibel afspiller eller gentagne gange konvertere fra et filformat til et andet. Videofiler kan også blive beskadiget, når de overføres fra en enhed til en anden, og overførslen afbrydes.

Reparation Korrupte Videofiler Brug Nemt FFmpeg Software

For at reparere disse korruptionsproblemer er Ffmpeg et godt valg. Ffmeg-software giver dig først mulighed for at kontrollere filen for korruption. For at gøre det, følg kommandoerne nedenfor.

  1. Klik på Windows + X taster og vælg Command Prompt
  2. I kommandoprompten skal du skrive følgende kommando

‘ffmpeg –v error –i corrupted_input.ts –f null -&> corruptions.log’

Denne kommando tjekker for korruption i stream-filen corrupt-input.ts og gemmer fejlene i logfilen.

3. Gå derefter videre og rett den korrupte fil ved hjælp af følgende kommando

‘ffmpeg –i corrupted_input.ts –map –ignore_unknown/-copy_unknown –c copy fixed.ts’

Denne kommando vil løse korruption i streamed filen korrupt_input.ts og gemme den reparerede fil i outputfilen ‘fix.ts’.

Nu hvor vi har set, hvordan vi korrigerer korrupte videofiler ved hjælp af Ffmpeg, er det vigtigt at forstå, at du skal være bekendt med kommandolinjeværktøjerne, før du bruger dette værktøj. Succes med reparation afhænger også af en række faktorer som alvorlighed og type korruption.

Reparer MP4-filer ved hjælp af Yodot MOV Repair

Hvis du ikke er tilpas med kommandolinjeværktøjer, eller hvis Ffmpeg ikke kunne reparere din MP4- eller MOV-fil, kan du bruge professionelle videoreparationsværktøjer som Yodot MOV-reparation. Det er et fantastisk videoreparationsprogram, der kan bruges til reparation MP4 og MOV-filer. Alle typer problemer som f.eks. Filhoved- og strukturskade eller virusinficerede filer kan repareres af denne software.

Den bedste del ved brug af denne software er, at den bruger en skrivebeskyttet mekanisme til at reparere dine filer, så der er ingen chance for, at den originale fil bliver beskadiget eller ændret. Så gå videre, download denne software og prøv den.

Softwaren er designet til at være kompatibel med videoer, der er oprettet på forskellige mærker af kameraer, Go Pro-enheder og telefoner. Både Mac- og Windows-versioner er tilgængelige, så du kan bruge dette værktøj uanset hvilket operativsystem du bruger.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *