Løs Outlook-Problemer, der er Forårsaget af Nylige Office-Opdateringer

*** Løs Outlook-Problemer Udløst af Nylig Opdatering ***

Softwareopdateringer (Software Patches) er de gratis stykker software, som du kan downloade til et program / program installeret på dit system eller til operativsystemet, der kører på din computer.

En opdatering er typisk beregnet til at rette funktioner i et program, der ikke fungerer som projiceret, eller som et supplement til mindre softwareudvidelser og kompatibilitet af et program.

Ikke blot tilføjelse af nye funktioner, disse opdateringer endda løser fejl i software og beskytter den mod sikkerhedstrusler.

Generelt er softwareopdateringer meget vigtige, da de spiller en vigtig rolle i løsningen af et problem såvel som at forhindre et sandsynligt problem (der kan forekomme) i et program eller OS.

Og for nylig frigav Microsoft også nogle opdateringer til Office-brugere. Men brugere af Microsoft Outlook 2016/2013/2010/2007 begyndte overfor et par forskellige problemer efter at have anvendt disse opdateringer (frigivet i juni 2017). Og Outlook-brugere spekulerer på hvordan man løser Outlook-problemer forårsaget af nylige kontoropdateringer?

Så her er en liste over større og almindelige problemer forårsaget af den nylige opdatering i Outlook sammen med passende rettelser.

Problemer med Microsoft Outlook efter den seneste opdatering med løsninger:

 – Easily Solve Outlook Issues Caused by Recent Office Updates

1.         Problemet med Outlook-vedhæftede filer

2007 og 2010 er de to berørte versioner af Outlook, der viser problemer med modtagne e-mail-vedhæftede filer på grund af opdateringen. En bruger kan opleve dette fejl, når han / hun forsøger at åbne den vedhæftede e-mail-fil, der er formateret som Rich Text.

Opløsning: For at slippe af med dette “er programmet, der blev brugt til at oprette dette objekt, Outlook. Dette program er enten ikke installeret på din computer, eller det svarer ikke. Hvis du vil redigere dette objekt, skal du installere Outlook eller sikre, at alle dialogbokse i Outlook er lukket ”, lukkes sikkert at køre Outlook-applikationen først og kontrollere, at andre dialogbokse i Outlook åbnes. Hvis ja, så opsig dem også.

2. Søgningsproblem – Outlook-søgning viser ikke fulde resultater

Når brugeren forsøger at finde noget i Outlook, får de en af følgende fejl “noget gik galt, og din søgning kunne ikke afsluttes” eller “søgeresultater kan være ufuldstændige, fordi elementer stadig indekseres”.

Og dette problem optrådte næsten i alle Outlook-versioner, der kører på Windows 10, Windows 8 og Windows 7 computere.

Rette op: For at løse dette søgningsproblem skal du enten deaktivere Windows desktop-søgefunktionalitet til Outlook eller indeksere Outlook igen.

Sådan deaktiveres Windows Desktop Search-funktionalitet for Outlook?

Åben Control panel.

Søg og åbn Indexing Options.

Vælg Modify mulighed.

Fravælg Microsoft Outlook fra listen og tryk på OK knap.

Sådan indekseres Outlook igen?

1: Gå til Control panel.

2: Find og åben Indexing Options.

3: Vælge Advanced mulighed.

4: Vælge Rebuild og vælg OK.

Vent på afslutningen af genindeksering.

3. Fejl under åbning af vedhæftede filer

A. “Et eller flere objekter i denne fil er deaktiveret på grund af din politikindstillingsfejl”

Hvis ShowLevel1Attach er indstillet til at give Outlook mulighed for at få vist niveau 1-vedhæftede filer, så opstår denne fejl, mens du åbner dine Outlook-vedhæftede filer.

Fejlfinding: For at løse denne fejl skal du ændre dit e-mailformat til HTML eller til Tekst. Prøv også at gemme dine e-mail-vedhæftede filer på computerens harddisk og åbne dem fra det gemte sted; i stedet for direkte at åbne fra Outlook.

B. “MAPI kunne ikke indlæse informationstjenesten”

Når du forsøger at få adgang til kalender, kontakter eller opgaver i Outlook 2007, kan dette “Mappesættet kan ikke åbnes. MAPI kunne ikke indlæse informationstjenesten C: \ PROGRA ~ 2 \ COMMON ~ 1 \ Apple \ Internet Services \ APLZOD.dll. Sørg for, at tjenesten er korrekt installeret og konfigureret ”vises en fejl på skærmen.

Opløsning: Du skal stoppe indlæsning af uregistrerede MAPI-tjenester i Outlook for at løse ovenstående fejl.

Bemærk: Ændring af registreringsdatabasen forkert fører til alvorlige problemer. Så sikkerhedskopier registreringsdatabasen, før du ændrer det og prøv denne metode med hjælp fra en teknisk ekspert.

Trin til at deaktivere uregistrerede MAPI-tjenester i Outlook:

  • Gå til Start menu, åben Run vindue, type regedit og ramte OK
  • Find og åbn HKCU\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Security\ subkey
  • Edit menu, vælg New, og vælg DWORD Value
  • Give AllowUnregisteredMapiServicesas navn på DWORD, og ramte Enter nøgle
  • Højreklik på oprettet DWORD e. AllowUnregisteredMapiServices og vælg Modify
  • Sikre at Value datakasse har 0 (Erstat med 0 hvis det er 1) og vælg OK
  • Afslut Registry Editor og genstart systemet

C. “Du bør kun åbne vedhæftede filer fra en pålidelig kilde ”

Nogle gange sidder brugeren fast med advarselsfejl ved åbning af e-mail-vedhæftet fil, der siger “du kun skal åbne vedhæftede filer fra en pålidelig kilde”, selv når brugeren fik vedhæftningen fra den betroede kilde.

Omgåelsen:  Gå videre med Open eller Save indstillinger, der kun vises i guiden, når den sendes af den betroede kilde.

Og for at forhindre, at denne fejl sker i fremtiden, skal du fjerne markeringen fra Spørg altid, før du åbner denne type filindstilling.

Bemærk: Outlook-indbakke opdateres ikke automatisk problemet kommer ikke på listen over problemer, som du kan møde efter installation af den nylige Office-opdatering. Hvis der er et problem med din Outlook eller dets datafil PST, kan du muligvis have problemer med ikke-opdateret indbakke.

Så tro ikke, det er fejlen, der dukkede op efter Outlook-opdatering; I stedet skal du prøve at reparere din profil eller PST-fil for at rette den.

Bortset fra ovennævnte problemer Outlook-brugere er kommet over adskillige andre problemer som “Nogle mapper er ikke længere synlige på mappelisten, men du kan finde emner, der er gemt i de manglende mapper ved hjælp af søgning”, “Mapper forsvinder eller gå tilbage til et tidligere navn ”,“ Tilsluttet konto sender eller modtager ikke e-mail ”,“ Vedhæftede filer fjernes, når videresendelse af e-mails i almindelig tekst ”,“ Outlook 2016 fryser, når du prøver at få vist en Excel-fil, der er knyttet til en e-mail ”,“ Outlook går ned, når du Klik på Filer> Indstillinger med fejlmeddelelse -Filen Mso98Win32Client.dll er inkompatibel med Microsoft Outlook. Installer Outlook igen ”osv.

Heldigvis har Microsoft anerkendt disse problemer, der opstod efter opdateringen og rettet for nylig. Så hvis disse problemer stadig vedvarer selv efter at have prøvet ovenstående løsninger, skal du stoppe med at bekymre dig, hvordan du løser Outlook-problemer forårsaget af nylige Office-opdateringer. Besøg blot det officielle site for Microsoft og installer passende Office-opdatering.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *