Løse WEBM Video Afspilles Ikke i Browser eller Medie Afspiller?

Fix WEBM videos

WEBM er en type videoformat, der ofte bruges i webbrowsere som Firefox og Chrome og også i apps som Skype, YouTube og Wikimedia. Selvom WEBM er et pålideligt videoformat, kan du undertiden møde vanskeligheder, mens du spiller dem i medieafspiller eller browser.

Årsagerne til, at WEBM ikke spiller i browser eller medieafspiller, kan opstå på grund af en række grunde, f.eks

  • Forældet / korrupt browser
  • Inkompatible codecs
  • Ufuldstændig download eller overførsel af WEBM-filer
  • Korruption i WEBM-filer på grund af forkert konvertering eller komprimeringsteknikker

Sådan løser WEBM Video Afspilles Ikke i Browser eller Medie Afspiller?

Løsning 1: Brug de korrekte codecs og filtre

For at afspille en videofil er de rigtige codecs og filtre nødvendige. Så hvis du ikke har de relevante codecs / filtre, kan WEBM-filer ikke afspilles.

Hvis du f.eks. Vil afspille WEBM-filer i Windows, har du brug for et filter kaldet DirectShow-filter. Når du har installeret filteret, vil alle apps, der bruger Direct Show-filtre, kunne afspille WEBM-filer.

Løsning 2: Hent videofilen igen

Tab af internetforbindelse, langsom internet- eller serverproblemer kan resultere i ufuldstændig download eller ufuldstændig overførsel af WEBM-filen. I sådanne tilfælde kan du muligvis ikke afspille WEBM-filen på din computer.

For at løse dette problem skal du downloade filen igen og prøve at afspille den på din computer. Hvis årsagen skyldtes ufuldstændig download, vil genoverførsel sandsynligvis løse dit problem.

Løsning 3: Få en opdateret version webbrowser

Undertiden kan det ske, at en forældet browser skaber problemer og gør WEBM-filen uafspilelig. Uanset om du bruger Chrome, Firefox eller Explorer, skal du bare sikre dig, at du har den nyeste version, der er designet til at understøtte afspilning af WEBM-filer.

Løsning 4: Slet cache og midlertidige filer

Almindelige problemer som videoer, der ikke afspilles eller lang bufferingstid, kan ofte rettes ved at slette cache og andre midlertidige filer. For at rydde midlertidige filer skal du klikke på Start-menuen og skrive ‘diskoprydning’. I vinduet Diskoprydning skal du vælge indstillingen ‘Frigør diskplads ved at slette unødvendige filer’ under fanen Indstillinger. Nu kan du vælge de filer, der skal slettes, hvis du ønsker det og afslutte oprydningsprocessen.

For at rydde cache skal du klikke på Windows + R-tasterne for at åbne Kør. Skriv ‘WSReset’ i vinduet Kør, og klik på Ok. Ved at køre denne kommando slettes din cache automatisk. Kontroller nu, om du er i stand til at afspille WEBM-filer. Hvis ikke, fortsæt til næste trin.

Løsning 5: Reparer korrupte WEBM-filer

Hvis ingen af ovenstående løsninger hjælper dig, er det muligvis, at WEBM-videofilen er korrupt. I dette tilfælde kan korruption repareres ved hjælp af tredjepartsværktøjer, der fungerer med WEBM-filer.

Reparer MP4- og AVI-filer

Som med alle typer videofiler er det muligt, at du er MP4; MOV- og AVI-filer kan blive ødelagt lejlighedsvist. For at reparere disse filer er Yodot-video-reparationssoftware et fremragende valg. Yodot AVI Reparationsværktøj er designet til at reparere korruption i AVI-filer. Header-problemer, synkroniseringsproblemer, AVI-filer, der ikke fungerer osv., Kan alle rettes ved hjælp af dette værktøj.

I lighed med AVI-reparation tilbyder Yodot også et MOV-reparationsværktøj, der kan løse korruption i MOV- og MP4-filer. Det kan løse uskarpe videoer, lydvideo ud af synkroniseringsproblemer, ikke-spillbare MP4-videoer på Mac- og Windows-computere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *