Løst – Fotos i iPhoto Biblioteket Vises ikke når Jeg Starter iPhoto Applikation

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/06/iPhoto-Corrupted.jpg

Ingen tvivl om iPhoto giver store fordele for organisering og redigering af billeder, men det kan nogle gange give problemer. Når iPhoto-appen lanceres, kan du muligvis ikke se nogen fotos eller støde på fejl som f.eks

  • Kan ikke finde iPhoto-biblioteket fil
  • iPhoto har problemer med at finde din samling

Hvad er årsagerne til fejlen?

En iPhoto-opgradering er en af de mest almindelige årsager til, at fotos ikke vises på iPhotos. Nogle andre klager også over, at de mister fotos, når de overføres fra iPhones til Mac. Dette kan skyldes et problem med synkroniseringsprocessen.

Uanset hvad årsagen er, giver denne artikel nogle løsninger til at finde dine manglende fotos.

Løsning 1: Se i papirkurven

Det er muligt, at din iPhoto Library-fil muligvis er blevet slettet. Så kig i papirkurven. Disse biblioteksfiler er normalt store, så du kan finde dem let ved at sortere. Hvis du finder den her, skal du erstatte filen til den oprindelige placering Brugere> Billeder. Dette vil hjælpe iPhoto-appen med at finde filen og vise dens indhold for dig.

Løsning 2: Brug funktionen Søg

Åben Finder i dock og klik på Command + F at åbne Find. Finde er som en søgefunktion, der giver dig mulighed for at lede efter filer og mapper.

Nu skal du indsnævre din søgning ved at ændre søgekriterierne.

  • I rullemenuen “Kind” skal du ændre den til “filstørrelse”.
  • Skift rullemenuen fra ‘Lige’ til ‘Større end’, og indtast 7 eller 8 i det firkantede afsnit for at indstille størrelsen
  • Skift derefter ‘KB’ til ‘GB’

Disse søgekriterier indsnævrer din søgning og viser kun håndfulde filer. Fra denne liste kan du identificere biblioteksfilen og også notere placeringen. Hvis du finder filen ved hjælp af denne metode, skal du erstatte den tilbage til den originale placering Brugere> Billeder og hjælpe iPhoto med at finde filen.

Hvis du ikke finder biblioteksfilen ved hjælp af de ovenfor beskrevne metoder, bliver den sandsynligvis permanent slettet. Du bliver nødt til at ty til datagendannelsesværktøjer i dette tilfælde. Yodot Photo Recovery er et fantastisk værktøj til at gendanne fotos i iPhoto-biblioteket. Det udfører en dyb scanning af drevet for at gendanne manglende filer. Det fungerer på en skrivebeskyttet funktion, så originaliteten af filen opretholdes.

Der kan være situationer, hvor nogle fotos mangler fra iPhoto-bibliotek. Yodot Photo Recovery kan bruges selv i disse tilfælde.

Alle former for mediefiler, såsom lyd og video, kan også gendannes; det er ikke kun begrænset til fotos. En lang række formater af disse filer understøttes. Nogle af de understøttede formater inkluderer .JPEG, JPG, PNG, BMP og RAW billeder til billeder. MP3, MP4 til lyd og MOV, MP4, AVI osv. Til videoer.

Softwaren kan også bruges til at gendanne filer fra andre lagerenheder såsom USB’er, ekstern harddisk osv.

Alle de nyeste versioner af Mac OS, herunder El Capitan, Yosemite, Sierra osv. Understøttes.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.