Løst – Outlook 2016-Profil Holder Korrupt Igen og Igen

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/05/Outlook-2016-Profile-Corrupt.png

Microsoft Outlook er uden tvivl en stor e-mail-klient, der gør mere end bare at sende eller modtage e-mails. Du kan gøre meget mere med Outlook. Applikationen er nået langt siden starten, og brugerne har ønsket de fleste af de nye funktioner, der tilbydes af Outlook 2016 og andre tidligere versioner.

Som enhver anden applikation er der helt sikkert nogle fejl også i Outlook. Brugere har klaget over, at deres Outlook-profiler bliver ødelagte alt for ofte. Problemet løses ikke på trods af at slette og genskabe profilen igen.

Det er ikke en ideel ting for en normal bruger eller en organisation at holde konstante problemer med Outlook. Det kan også påvirke deres forretning.

For at løse dette problem skal du genopbygge din Outlook-profil.

Hvordan Reparer din korrupte Outlook 2016-profil?

1. Brug af Reparation-knap på Outlook

  • Åbn din Outlook-applikation.
  • Gå til File -> Account Settings -> Account Settings.
  • På den Email fanen, klik på corrupted Outlook profile.
  • Klik nu på Repair
  • Følg trin på skærmen for at reparere din Outlook-profil. Når reparationen er udført, skal du genstarte Outlook og kontrollere, om det fungerer uden problemer.

2. Brug af SCANPST.EXE værktøj

  • Afslut din Outlook-applikation.
  • Åbn Microsofts indbyggede indbakke til reparationsværktøj scanpst.exe.
  • Klik på Browse for at vælge den korrupte PST-fil og klikke på Start for at starte reparationsprocessen.
  • Når din PST-fil er repareret, kan du åbne den for at kontrollere, om du har adgang til alle elementerne deri.

Selvom scanpst.exe er et gratis værktøj til at reparere din PST-fil, garanterer det ikke altid fuldstændig gendannelse af alle dine filer.

Det fungerer ikke på hovedsageligt beskadigede PST-filer, store PST-filer, adgangskodebeskyttede PST-filer og kan ikke hente filer, der er blevet slettet permanent.

3. Brug af Yodot Outlook PST-reparation

Du kan nemt reparere alle dine korrupte eller beskadigede PST-filer med Yodot Outlook PST Repair-software.

Reparationsværktøjet kan gendanne mere end bare dine e-mails. Det hjælper med at gendanne alle dine kontakter, tidsskrifter, vedhæftede filer, noter, opgaver, kalenderelementer, Sendte emner og så videre.

En af de bedste ting ved Yodot Outlook PST Repair er dens skrivebeskyttede mekanisme. Den scanner din korrupte PST-fil, udtrækker alle attributter og gendanner dem i en ny, sund fil. Det påvirker således ikke din kildefil.

Den PST reparation software kan også løse problemet med Outlook 2016 hænger på behandling. Yodot Outlook PST-reparation fungerer helt fint på større korrupte PST-filer, adgangskodebeskyttede PST-filer, store PST-filer og kan gendanne permanent slettede PST-filer.

Den software scanner grundigt korrupte PST-fil, reparationer og henter alle de egenskaber. Du kan se alle de reparerede enheder gennem Preview funktion. Du kan derefter gemme disse reparerede filer i en destinationsmappe efter eget valg.

Brugergrænsefladen til Yodot Outlook PST Repair er temmelig enkel. Vælg bare din korrupte PST-fil, og lad resten til softwaren til at tage sig af. Du får en sund, funktionel PST-fil på få øjeblikke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.