Mac Dokumenter Mappe er Tom – Hvordan Løse det?

Har du nogensinde været i en situation, hvor dine ‘Dokumenter’ -mappe mangler i Mac? Hvis ja, er du på det rigtige sted, fordi vi vil tilbyde nogle effektive løsninger, der hjælper dig med at finde det. Først og fremmest er der mange grunde til, at mappen Dokumenter mangler i din Mac. Det kan skyldes korruption på din harddisk, på grund af vira eller på grund af andre ukendte årsager. Men uanset hvad årsagen er, hjælper vi dig med at finde dokumentmappen til dig.

Løsning 1: Gendan fra Time Machine

Hvis du har konfigureret Time Machine, er dette den bedste måde at gendanne din dokumentmappe uanset årsagen til dens tab. Følg de enkle trin nedenfor for at gendanne mappen ‘Dokumenter’ ved hjælp af Time Machine

  1. I menulinjen, skal du vælge Enter Time Machine.
  2. Hvis du ikke kan se denne indstilling i menulinjen, skal du gå til System Preferences > Time Machine og vælg Show Time Machine in menu bar
  3. I Time Machine, finde ’Dokumenter’ mappe, du ønsker at gendanne og klik Restore

Løsning 2: Brug professionelle filgendannelsesværktøjer

Hvis du ikke har konfigureret Time Machine, eller du af en eller anden grund ikke finder den ‘Dokumenter’ -mappe, du leder efter, skal du muligvis bruge professionelle filgendannelsesløsninger, såsom Yodot. Yodot-filgendannelse Mac-software er det perfekte valg til at gendanne mistede eller slettede filer fra dine systemer.

Det bedste ved softwaren er, at det kan bruges til at gendanne alle typer filer som Excel-filer, Word-dokumenter, PPT’er, PDF’er, noter sammen med fotos og videoer. Du kan bruge dette værktøj ikke kun til at gendanne din dokumentmappe, men også til gendanne filer fra skrivebordet, Papirkurv eller andre mapper på dine Mac-systemer.

Selv hvis filer slettes permanent, slettes fra papirkurven eller mistes på grund af vira, kan de gendannes ved hjælp af Yodot-filgendannelsesværktøj. Desuden er processen med at gendanne mistede filer og mapper virkelig let ved hjælp af denne software. Klik bare på et par knapper, og lad din fil gendannes på få minutter.

Når du har gendannet mappen Dokumenter, er der et par ting, du kan gøre for at forhindre tab af andre filer eller mapper fra dine systemer.

Præventive målinger

For at forhindre, at nogle af dine andre filer og mapper mangler igen, kan du bruge nogle af disse tip.

Kør antivirus: Der er en mulighed for, at dokumentmappen mangler på grund af en virus på dit system. I dette tilfælde er det bedst at køre en antivirusscanning for at slippe af med virussen. Hvis filtabet blev forårsaget på grund af en virus, forhindrer denne procedure den i at forårsage, at andre filer mangler.

Kør Diskværktøj: Korruption på din harddisk kan også have forårsaget, at din mappe med ‘Dokumenter’ mangler. I dette tilfælde skal du gå til Programmer> Hjælpeprogrammer> Diskværktøj. Vælg den lydstyrke, du gerne vil køre Diskværktøjet på, og klik på Førstehjælp. Klik derefter på Kør for værktøjet til at løse problemer med din harddisk. Dette skal reparere alle korruptionsproblemer, der kan have forårsaget dine filer til at forsvinde og forhåbentlig skal hjælpe med at forhindre, at det sker igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *