Øg Mac OS High Sierra Ydeevne Uden at Risikere Tab af Data

Alle ser ud til at elske deres opgradering til High Sierra, men du oplever måske noget andet. Du kan opleve, at du er Mac er blevet langsommere, og der er et fald i den samlede ydelse.

macOS High Sierra performance

Fremskynde din High Sierra Mac

Normalt, efter en OS-opgradering, langsom eller langsom opførsel, er et fald i systemydelsen nogle af de almindelige problemer, som brugere støder på, men der er ingen grund til at bekymre sig. Det er vigtigt at forstå, at dette kun er midlertidigt og normalt kan rettes ved hjælp af nogle enkle teknikker, og denne vejledning hjælper dig gennem det. Vi forklarer de mest almindelige årsager til en langsom Mac og leverer løsninger, der hjælper med at fremskynde den. Løsningerne, der leveres her, er temmelig enkle, så du skal ikke have problemer med at følge dem.

Løsning 1: Ryd dit Mac-skrivebord

Har du en tendens til at gemme filer på dit skrivebord? Hvis ja, er det vigtigt at forstå, at disse ikoner bruger en masse systemressourcer til at indlæse. For at undgå at bruge dyrebare ressourcer og optimere ydelsen skal du gå gennem skrivebordsikonerne en efter en. Slet dem, der er unødvendige, og organiser de filer, du har brug for i mapper. Dette vil bestemt hjælpe med at forbedre systemydelsen og fremskynde din Mac.

Løsning 2: Forbedre lagring

Medmindre du tvunget renser din Mac, er der altid en chance for, at der muligvis er unødvendige og gamle filer der ligger rundt omkring. Disse filer bruger masser af plads og kommer i vejen for en hurtig og optimeret Mac. For at løse dette problem kan du bruge en indbygget funktion kaldet ‘Optimeret lagring’, der vil fjerne filer som gamle film. Du kan også vælge kun at downloade nylige vedhæftede filer eller manuelt vælge, hvad der er downloadet på din Mac.

Følg nedenstående trin for at bruge den forbedrede lagringsfunktion, der er tilgængelig på din Mac.

  1. Klik på About This Mac
  2. Vælg Storage > Manage > Optimize
  3. Kontrollér ’Fjern automatisk iTunes film’
  4. Kontroller enten ‘Download kun nylige vedhæftede filer’ eller ‘Download ikke vedhæftede filer automatisk’ afhængigt af dine præferencer.

Disse indstillinger hjælper med at fjerne unødvendige og store filmfiler og downloader kun valgte vedhæftede filer. Dette vil helt sikkert hjælpe dig med at optimere lagring og forbedre din Mac’s ydelse.

Løsning 3: Luk baggrundsapps

Der er chancer for, at baggrundsapps kan spise din Mac-hukommelse og ressourcer. For at identificere sådanne apps, gå til Utilities og vælg Activity Monitor. Klik derefter på Memory tab for at kontrollere de apps, der bruger maksimal hukommelse.

Hvis du finder en app, som du ikke bruger, men den besætter en stor hukommelse, skal du vælge og klikke på Luk i venstre øverste hjørne for at lukke appen.

Løsning 4: Rengør din Mac

Hvis din harddisk ikke har meget ledig plads, er chancerne for, at High Sierra kører langsomt. For at løse pladsproblemet kan du bruge den app, der hedder CleanMyMac. Det er en enkel og pålidelig app til at rengøre din harddisk med kun få klik. Alle dine logfiler, cache-filer og systemskrot slettes, og du får en ren Mac, når CleanMyMac er kørt.

Når dit drev er renset ved hjælp af CleanMyMac, bør systemets ydelse forbedres.

Løsning 5: Nulstil SMC og PRAM / NVRAM

SMC står for System Management Controller, og nulstilling af dette kan hjælpe dig med at løse batteriproblemer, problemer med ventilatoren osv., Der hjælper med at sikre, at dit system kører optimalt. For at nulstille SMC,

  1. Strøm OFF din Mac
  2. Vend det tilbage ON mens du trykker på ‘Shift + Control + Option’ nøgler
  3. Slip tasterne, og vent på, at din Mac starter normalt

Tilsvarende kan nulstilling af PRAM / NVRAM løse problemer med skærmopløsning, batteriopladning osv.

  1. Genstart din Mac og når startlyden vises, skal du trykke ‘Command + Option + P + R’ nøgler
  2. Hold disse taster nede, indtil du hører en klokkeslæt eller i 20 sekunder
  3. Slip tasterne, og vent på, at din Mac starter

Disse tip skal hjælpe dig med at fremskynde din Mac og forbedre dens ydelse. Prøv disse mål, og lad os vide, hvordan det fungerede.

Datagendannelse ved hjælp af Yodot-harddiskgendannelsessoftware

Opgradering til et nyt operativsystem sletter normalt ingen brugerfiler, men hvis opgraderingen ikke går som forventet, eller opgraderingsprocessen mislykkes, kan du opleve datatab i nogle tilfælde. I sådanne situationer kan du bruge et værktøj kaldet Yodot datagendannelsessoftware til gendanne data fra Mac-harddiske. Alle data gendannes i sin oprindelige form sammen med filnavne og mappestruktur.

Ved hjælp af dette værktøj, du kan gendanne data fra Mac-bærbare computere og desktops inklusive Mac Book Pro, MacBook, MacBook Air, iMac, Mac Mini osv. Der er også en Windows-version tilgængelig, der kan bruges til at gendanne data fra Windows-maskiner.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *