Outlook går ned, Når Åbning Selv i Fejlsikret Mode- Sådan Reparere?

På tidspunkter, hvor Outlook fortsætter med at gå ned ved opstart, starter brugerne det i fejlsikret tilstand. Men hvad nu hvis Outlook går ned, når Åbning Selv i fejlsikret Mode? Ja, du hørte det rigtigt!

Dette er sandt, selvom det lyder underligt. I nogle specielle tilfælde går MS Outlook ned, selvom du åbner det i fejlsikret tilstand i stedet for at blive startet uden noget problem. I mellemtiden kan du også bemærke en fejl relateret til MSPST32.DLL.

“Problem Begivenhedsnavn: APPCRASH”
“Ansøgning Navn: Outlook.exe”
“Fejl Modul Navn: MSPST32.DLL”
Fejlen optrådte i Outlook 2007, Outlook 2010, Outlook 2013 og Outlook 2016 versioner.

Så lad os se på problemet – hvorfor Outlook går ned, når du åbner selv i fejlsikret tilstand og hvad er dette MSPST32.DLL fejl? Hvordan de er sammenhængende, og hvordan fikser man det?

Hvad er MSPST32.DLL?

MSPST32.DLL er en vigtig fil i Microsoft Outlook, som er påkrævet for nem adgang til din Outlook. Hvis denne .DLL-fil mangler eller bliver beskadiget, beskadiget, kan brugere have forskellige problemer med at åbne deres Microsoft Outlook-applikation, da Outlook-komponenterne bliver utilgængelige.

Derfor går Outlook ned, selvom du starter det i fejlsikret tilstand, når .DLL-filen påvirkes.

Årsager bag MSPST32.DLL Korruption Eller Skade:

MSPST32.DLL-fil påvirkes ikke af sig selv. Uregelmæssige handlinger eller handlinger udført i Outlook, eksterne farer osv. Aspekter kan være ansvarlige for manglende, slettede, beskadigede eller ødelagte MSPST32.DLL fil. Så her er en kort liste over hovedfaktorer, der er ansvarlige for Outlook-nedbrud, selv i Safe Mode (på grund af MSPST32.DLL).

 • Manglende / sletning af MSPST32.DLL-fil
 • Stor PST-fil
 • Ugyldig eller korrupt MSPST32.DLL registreringsdatabase post
 • Overskrevet version af MSPST32.DLL
 • Virusinfektion i Outlook
 • Forkert installation af Outlook-applikation
 • Luk Outlook uhensigtsmæssigt
 • Korrupt PST-fil
 • Beskadigede / beskadigede system- eller systemregistreringsfiler osv.

Nu er vi opmærksomme på de vigtigste årsager til Outlook-nedbrud i sikker tilstand, dvs. MSPST32.DLL fejl. Så lad os begynde at løse problemet.

Som grundlæggende fejlfinding kører en fuld virusscanning på din computer ved hjælp af et effektivt antivirusværktøj. Forsøg også at gendanne dit Windows-system til et tidligere gendannelsespunkt (fungerer).

Hvis ingen af disse teknikker hjalp dig, skal du læse yderligere information.

Sådan Ordnes MSPST32.DLL Fejl?

Trin 1: Reparer MSPST.DLL fil

Trin 2: Geninstaller MSPST32.DLL-fil

Trin 3: Reparer PST-fil

Du kan udføre reparationsprocessen via disse tre trin og kontrollere, om problemet er løst eller ej efter afslutningen af hvert trin.

Sådan Repareres MSPST.DLL Fil?

Gå til Start-menuen, og skriv command.

Holde CTRL og Shift nøgler sammen, ramt ENTER knap. Derefter vælg Yes.

Skriv derefter regedit og tryk på ENTER-tasten.

Registry Editor, vælge MSPST32.DLL relaterede nøgle, du ønsker at tage backup.

Gå til File menu og vælg Export valgmulighed.

Nævn destination placering i Save In fanen, angiv filnavn, sørg for, at den valgte gren er aktiveret, og klik på Save knap.

Dermed har du med sikkerhedskopi af din MSPST32.DLL-relaterede registreringsdatabase post. Fortsæt nu med at manuelt redigere (reparere) MSPST.DLL-filen.

Bemærk: Procedure til manuelt at redigere registreringsdatabasen er ikke inkluderet i denne artikel, da det er af høj risiko (det kan endda skade dit system). Så tjek Microsofts officielle side for at lære mere om manuelt redigering af registre.

Forsigtighed: Det anbefales ikke at redigere Windows-registreringsdatabasen manuelt, hvis ikke er du en avanceret pc-bruger. Da forkert brug af Registreringseditor kan forårsage alvorlige problemer.

Geninstaller MSPST32.DLL-fil:

Der er forskellige tredjepartswebsteder tilgængelige til levering af MSPST32.DLL-filen. Men jeg nævner ikke at downloade MSPST32.DLL fra disse tredjeparts “DLL download” -sider. Disse DLL filer er muligvis virusinficeret eller ikke godkendt (ikke godkendt af den officielle MSPST32.DLL-udvikler).

Så for at geninstallere MSPST32.DLL-filen, anbefales det at besøge Microsoft’s officielle side og få din kopi.

Reparer PST-Fil:

Luk Outlook (hvis det kører i Task Manager) og naviger til C:\Program Files (eller C:\Program Files (x86))

Åbn, Office-mappe og søg efter SCANPST.EXE.

Kontor mapper Outlook i

 • 2016 -> root\Office16
 • 2013 -> Office15
 • 2010 -> Office14
 • 2007 -> Office12

Løbe SCANPST.EXE og indtast navnet på den fil, du vil scanne (Hvis filnavnet ikke er kendt, skal du bruge Browse valgmulighed).

Ramt Start knappen for at scanne filen.

Efter scanningen, hvis der opdages en fejl, skal du vælge Foretag sikkerhedskopi af den scannede fil før reparation og klik på Repair knap.

Efter afslutningen af reparationsprocessen skal du åbne din Outlook-applikation med den reparerede fil.

Selv efter at have kørt Scanpst, skal du prøve, hvis fejlen stadig vedvarer eller Outlook går ned (selv i fejlsikret tilstand) Yodot Outlook PST Repair.

Som anbefalet af brancheeksperter er Yodot Outlook PST Repair den bedste løsning til at løse korrupte PST-filer. Det read-only reparationsmodul scanner og løser alle fejl med MS Outlook PST-fil, der får Outlook til at gå ned, selv i Safe Mode.

Sammen med MSPST32.DLL fejl, dette værktøj kan endda reparere Outlook mangler PST-fil, uventet fejl forhindrede adgang til denne fil i Outlook, Outlook kunne ikke fuldføre denne anmodning, kan ikke starte Microsoft Outlook, PST-fil har ikke tilladelse til at åbne og flere fejl. Dette værktøj kan beundringsværdigt reparere korrupte PST- og OST-filer i Outlook 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 og 2016 versioner. Derudover kan du køre dette program på alle Windows-computere, inklusive Windows 10. Så prøv demo-udgaven af dette værktøj og løs Outlook-nedbrud, når du åbner, selv i fejlsikret tilstand.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *