Reparation Fejl: Spor 0 Dårlig Disk Ubrugelig

Spor 0 er den første sektor på din harddisk, der indeholder MBR og en partitionstabel. MBR, forkortelse til Master Boot Record indeholder oplysninger til at starte dit system op, og en partitionstabel er en tabel, der indeholder oplysninger om diskens layout.

Disse detaljer er yderst nødvendige for, at din computer kan starte op og fungere normalt. På grund af denne grund er enhver fejl i forbindelse med spor 0 ret alvorlig. I denne artikel diskuterer vi en sådan fejl ‘Spor 0 dårlig disk ubrugelig’. De vigtigste årsager til denne fejl, nogle ideer til fejlfinding og metoder til at gendanne data fra disk med dårligt spor 0 vil blive dækket i denne artikel.

Om fejlen “Spor 0 Dårlig Disk Ubrugelig”

Fix Track 0 Error

Fejlen ‘Spor 0 dårligt’ ses normalt, når du prøver at formatere et drev og kan forekomme på en hvilken som helst lagringsenhed såsom eksterne harddiske, USB-flashdrev eller SD-kort. Hovedårsagen til denne fejl er dårlige sektorer på den respektive lagerenhed, især i Track 0-området. Eller det kan også forekomme, hvis du prøver at formatere enheden ved hjælp af et upassende filsystem.

Før vi går videre til løsningen for at løse denne fejl, anbefales det, at du gendanner data fra drevet, der viser ‘Spor 0 dårligt’. Yodot-harddiskgendannelse er et godt valg til dette formål. Det kan bruges til at gendanne data fra korrupte harddiskekorrupte hukommelseskort og korrupt USB.

Den måde Yodot værker er, hvis den støder på dårlige sektorer på det valgte drev, springer dem og skaber et diskbillede af drevet. Dette billede kan derefter bruges til at gendanne de krævede data.

Hvordan løs fejlen ‘Spor 0 Dårlig Disk Ubrugelig’

Nu, hvor du har gendannet data fra drevet ved hjælp af Yodot-harddiskgendannelsessoftware, kan du fortsætte med fejlfindingstrinnene for at løse den dårlige Track 0-fejl.

Opløsning 1: Prøv at formatere ved hjælp af et andet filsystem

Formatering ved hjælp af et upassende filsystem vides også at forårsage ‘Track 0 bad error’. For at udelukke dette problem skal du formatere drevet ved hjælp af et andet filsystem. For eksempel, hvis du bruger et SD-kort over 4 GB; formater det ved hjælp af FAT32-filsystemet. Og til en ekstern harddisk foretrækkes NTFS, medmindre du vil bruge den til både Mac og Windows. Brug ligeledes et passende filsystem til den type lagerenhed, du bruger, så der ikke er noget problem.

Opløsning 2: Kør CHKDSK

CHKDSK er et indbygget værktøj, der bruges til at løse korruption i drev. Det er også i stand til at løse dårlige sektorer og forsøge at komme sig fra disse sektorer. For at køre CHKDSK, kan du følge nedenstående trin.

Run CMD to fix Track 0 Error
  • Klik på Windows + X og vælg Command Prompt fra den menu, der åbnes
  • Skriv derefter ‘CHKDSK <your drive letter:> /R’

Denne CHKDSK-kommando vil forsøge at løse både filsystem korruptionsproblemer og dårlige sektorer på drevet. Vent til CHKDSK afslutter sin proces og reparerer fejl på dit drev. Når processen er afsluttet, skal Track 0-fejlen rettes. Hvis fejlen stadig vedvarer, skal du muligvis gendanne data som forklaret ovenfor og udskifte drevet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *