Reparation Papirkurv Filtilknytning Windows 10 8.1 7 Fejl

Papirkurv er en funktion, som de fleste brugere er opmærksomme på, og en, der bruges dagligt. Du skal generelt ikke have nogen problemer med at bruge papirkurven, men i nogle tilfælde har brugerne rapporteret korruptionsproblemer i papirkurven og fejl som ‘papirkurven fejl i papirkurven’. Lad os se hvordan reparerer papirkurv filtilknytning Windows 10 8.1 7 fejl.

Løsninger til at løse Fejl i papirkurven

Løsning 1: Ryd indholdet i papirkurven

Mange brugere har rapporteret, at clearing af indholdet i papirkurven har været med til at løse problemet for dem. Så ryd indholdet i papirkurven. Men inden du gør det, skal du bare sørge for at gendanne alle de filer, du har brug for.

Du kan bruge Ctrl + A at vælge alle filer i papirkurven og slette dem på én gang. Når det er gjort, skal du kontrollere, om reparerer papirkurv filtilknytning windows 10 8.1 7 fejl er succes.

Løsning 2: Kør en antivirusscanning

Filtilknytningsfejlen i papirkurven kan være meget godt på grund af en potentiel virus / malware. Virussen kan ændre dine systemindstillinger, blokere visse funktioner eller forhindre dig i at bruge visse funktioner. Så hvis du tror, at fejlen kan være forårsaget af en virus, skal du køre detaljeret antivirusscanning på systemet og behandle virussen.

Sørg også for, at du bruger en pålidelig antivirus-software, da det er ekstremt vigtigt.

Løsning 3: Slet mappen $ Recycle.bin gennem kommandoprompten

 1. Skriv cmd i søgningen på proceslinjen, og vælg Command Prompt (Run As Administrator) i søgeresultaterne
 2. Når kommandoprompten åbnes, skal du indtaste

‘rd /s /q C:\$Recycle.bin’ og ramte Enter

remove-recycle-bin
 • Du bliver bedt om at bekræfte, at du vil fjerne dette bibliotek. Trykke ‘Y’ for at bekræfte og fortsætte

Nu vil den gamle papirkurven blive slettet, og en ny oprettes automatisk. Da dette trin sletter alle filerne, skal du sørge for at tage sikkerhedskopi af de nødvendige filer, før du fortsætter.

Bemærk: Hvis du har brug for det gendanne filer, der er slettet fra papirkurven i Windows 7, 8 eller 10 er det muligt ved hjælp af Yodot datagendannelsessoftware. Det kan gendanne alle slags filer som dokumenter, fotos, videoer osv. I nogle tilfælde kan filer, der er slettet, endda omgå papirkurven, hvis filstørrelsen er for stor. Selv her kan du bruge Yodot datagendannelse til gendanne filer, der ikke er i papirkurven.

Løsning 4: Kør SFC Scan

SFC, forkortelse af System File Check er en scanning, der scanner og gendanner korrupte Windows-systemfiler. Hvis fejltilknytningsfejl i papirkurven er forårsaget på grund af korruption i systemfiler, er SFC i stand til at løse den. Så følg instruktionerne herunder for at køre SFC-scanning i Windows 10, 8.1 og 7.

 1. Åben Command Prompt as Administrator
 2. Skriv derefter ‘sfc /scannow’ og ramte Enter
sfc-scannow

Vent, indtil SFC-scanningen er afsluttet. Vær tålmodig, da det kan tage ca. 15-30 minutter at gennemføre. Når scanningen er afsluttet, skal du kontrollere, om reparation papirkurv filtilknytning windows 10 8.1 7 fejl er success.

Løsning 5: Opdater Windows

At opdatere dit system er også kendt for at undgå visse fejl, der kan forårsage filtilknytningsfejl i Windows 10, 7 eller 8.1. Så den bedste måde at undgå disse problemer er at holde dit system opdateret på alle tidspunkter.

 1. Klik på Start menu og vælg Settings
 2. I menuen Indstillinger skal du vælge Update & Security
select-update-and-security
 • Vælg derefter Check for Updates
check-for-updates

Windows vil nu tjekke for opdateringer og installere dem i baggrunden. Når det er afsluttet, skal du genstarte computeren og se, om fejl i papirkurven er løst.

Løsning 6: Udfør en systemgendannelse

Systemgendannelse er en funktion, der giver dig mulighed for at gendanne dit system til et tidligere tidspunkt. Dette vil grundlæggende fortryde de nylige ændringer, du har foretaget i dit system, som kan være en årsag til fejlen.

Hvad du skal huske på, mens du udfører en systemgendannelse, er at vælge et gendannelsespunkt, der ikke går for langt tilbage i tiden. Det er fint at vælge et nyligt gendannelsespunkt. Følg nedenstående trin for at udføre en systemgendannelse:

 1. Skriv på proceslinjen ‘system restore’
 2. Klik på Create a Restore Point i søgeresultaterne
system-restore
 • Under System Protection tab, Vælg System Restore at fortsætte
select-system-restore
 • I System Restore vindue der vises, vælg et passende gendannelsespunkt og klik på Next
choose-a-restore-point

Fuldfør derefter gendannelsesprocessen ved at følge instruktionerne på skærmen. Når dit system er gendannet, er Fejl i papirkurven filtilknytning løst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *