Reparere “Fatal Error 80040900” i MS Outlook Mens du Bruger ScanPST.exe

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/08/Fatal-Error-800.jpg

Der er faktisk ingen tvivl om, at Microsoft Outlook er den mest anvendte e-mail-applikation i dag. Evnen til at integrere forskellige e-mail-konti, offline adgang til e-mails og andre fordele har gjort applikationen meget populær.

På trods af fordelene støder Outlook-brugere nogle problemer nu og da. I denne artikel diskuterer vi en fejl, der opstår, når du reparerer din PST-fil ved hjælp af Scanpst-reparationsværktøj.

Lyder det til jargon? Bare rolig, vi begynder artiklen med at forklare, hvad en PST-fil er, og fortsæt derfra.

Om PST-filer

En PST-fil er en datafil i Outlook, der gemmer alle data såsom e-mails, kontakter, kalendere osv. Denne fil lagrer dybest set alle tilgængelige oplysninger på serveren og er hovedsageligt nyttige, når du vil have adgang til Outlook uden internet.

Disse filer er som enhver anden fil på din computer og kan til tider blive korrupte. Dårlige sektorer i det område, hvor disse PST-filer er gemt, hardwarefejl eller når filen overskrider en bestemt grænse, er alle mulige årsager til korruption.

Hvis PST-filer bliver korrupte, kan din Outlook opføre sig unormalt. Du finder muligvis din Outlook langsommere, eller du finder den fryser for ofte. Du kan også have svært ved at sende eller modtage e-mails. Dette er ikke en udtømmende liste i sig selv, men det er nogle af de mest almindelige symptomer på PST-korruption.

Reparer PST-filer

For at reparere korruption i PST-filer er der et indbygget værktøj kaldet Scanpst.exe, som Microsoft leverer. Dette reparationsværktøj er allerede til stede i dit system og installeret som en del af din Outlook. Det er et forholdsvis enkelt og effektivt værktøj, der kan bruges til at reparere PST-filer.

Begrænsninger i SCANPST reparation værktøj

Det er dog vigtigt at forstå, at Scanpst.exe, selvom den er gratis og nyttig, kun kan reparere mindre korruptionsproblemer. For det andet kan det kun arbejde med moderat størrelse PST-filer.

Så når brugere forsøger at reparere store PST-filer ved hjælp af Scanpst, kan det hænge eller producere fejl såsom ‘Fatal error 80040900’. For at løse denne fejl og reparere PST-filer, anbefaler vi, at du bruger specialiserede værktøjer, såsom Yodot Outlook PST-reparationssoftware.

Det er et fantastisk værktøj, der kan løse alle slags korruptionsproblemer med dine PST-filer. Det kan komfortabelt arbejde med stor størrelse og dermed overvinde Scanpsts begrænsninger. Det kan også bruges til at reparere Outlook-fejl 0x800ccc92.

Hvad er mere om Yodot Outlook Repair?

Hvad mere er, at reparation af PST-filen med Yodot holder din originale fil sikker; hvilket betyder, at softwaren fungerer læsbar. Så data udvindes fra din PST-fil, og problemer er løst. Derefter genereres en helt ny PST, således at din originale fil opbevares sikkert under og efter reparationsprocessen.

Brug af softwaren er også virkelig enkel, bare download Yodot Outlook Repair PST på dit system og installer det. Åbn derefter applikationen, og vælg din PST-fil, der skal repareres. Det er alt hvad du skal gøre, softwaren sørger for at reparere filen for dig. Derefter har du en repareret PST-fil med alle Outlook-attributter. Er det ikke så godt? Prøv selv. Download en prøveversion og reparer din PST-fil gratis!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.