Reparerer denne PC har en ikke Understøttet Disk Layout til UEFI Firmware Fejl

featured-image-this-pc-has-an-unsupported-disk -layout-for-uefi-firmware

Fra dagen Microsoft lancerede Windows 10 opgraderede millioner af brugere deres operativsystem til den nyeste udgave af Windows. Men få af Windows-brugere, der har opgraderet til Win 10, stød på en fejlmeddelelse, der siger, at “Windows 10 ikke kunne installeres. Windows kan ikke installeres, fordi denne pc har et ikke-understøttet disklayout til UEFI-firmware” under download og installation af Windows 10-opdateringer.

Du kan ikke ignorere denne fejl, da den forhindrer dig i at installere Windows-opdateringerne, som Windows-opdateringer frigives til reparerer denne PC har en ikke understøttet disk layout til UEFI firmware fejl og øge systemets ydelse.

Hvor i nogle af brugerne støder på en anden form for den samme fejlmeddelelse, “Denne pc kan ikke køre Windows 10. Windows kan ikke installeres, fordi denne pc har et ikke-understøttet disklayout til UEFI-firmware.” Derfor kan de ikke installere Windows 10 på computeren.

Hvad er årsagen til, at denne pc har en ikke-understøttet disklayout til UEFI-firmwarefejl?

Generelt vises denne fejlmeddelelse på computere, der har både UEFI og BIOS firmware (hybrider). Dette skyldes, at Windows 10-operativsystemet eller Windows 10-opdateringen ikke kan installeres / køres på en MBR-disk på UEFI-computeren.

Selv hvis du med succes kan installere Windows 10 på en MBR-disk med UEFI-system, vil du senere sidde fast ved installationen af Windows 10-opdateringer.

Således er GPT og UEFI direkte forbundet med hver, ligesom dine Windows 10 OS og Windows 10-opdateringer. Så du kan opgradere til Windows 10 / installere dens opdateringer kun på en GPT-harddisk på UEFI-firmwarecomputeren.

Hvordan Reparerer denne PC har en ikke Understøttet Disk Layout til UEFI Firmware Fejl:

Advarsel: Det anbefales at tage sikkerhedskopi af dine vigtige eller hele data, der er gemt på harddisken, inden du kommer i gang med reparationsprocessen. Du kan gøre dette ved blot at oprette en billedfil (systembillede) af din harddisk og gendanne den senere, når du har succes reparere denne PC har en ikke understøttet disk layout til UEFI firmware fejl. Hvis ikke, skal du flytte de nødvendige data eller alle dine filer direkte fra harddisken (HDD) til en ekstern lagerenhed som ekstern harddisk, SSD, USB-flashdrev.

Metode 1: Opret en MSR-partition

 • Åben Command Prompt som Administrator (fra Start menu søgekommandoprompt, højreklik på kommandoprompten og vælg Run as administrator).
cmd-run-as-admin
 • Skriv diskpart og ramte Enter knap. 
 • Skriv derefter list disk og tryk på Enter.
https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2019/02/diskpart-disk-list.png
 • Nu ser du alle diske, der er forbundet til systemet. Hvis du ser et * -mærke under GPT til din disk (som du prøver at installere Windows 10), er det klart, at dit system bruger GPT-partitionstrukturen, så fortsæt med at oprette en MSR-partition ved hjælp af næste instruktioner.

For at oprette MSR-partition skal du indtaste nedenstående kommandoer og trykke på Enter efter hver:

 • select disk D (erstatte D med dit disknummer, som du vil installere Windows 10 på)
 • List partition
 • create partition msr size=128
 • list partition
 • exit

I tilfælde af at du ikke ser noget (intet * -mærke) under GPT’en på din disk, skal din harddisk konverteres til GPT-format ved ren installation af Windows 10. Hvis ja, spring direkte til Method 2.

Vær forsigtig, når du bruger Kommandoprompten til at ændre dine harddiskspartitioner og -struktur. Siden er der ingen måde for dig at gendanne data fra en tilfældig slettet partition, fra harddisk med en manglende partitionstabel, efter partitionstabel korruption / skade, eller for at gendanne mistet partition fra ikke-allokeret plads på harddisken, andet end at bruge et datagendannelsesprogram.

Så læs output, fejl eller advarsler, du ser korrekt i vinduet Command Prompt-editor korrekt. Skriv hver kommando omhyggeligt og vent, indtil den er afsluttet. Skriv derefter den næste.

Metode 2: Rens Installer Windows 10

 • Start dit system ved hjælp af en startbar Windows 10 DVD / USB
 • Klik på Install Now knap
click-install-now-button-windows10-setup
 • Indtast din Windows 10-licensnøgle (du kan vælge I don’t have a product key indstilling hvis, du geninstallerer Windows 10)
product-key
 • Vælg den version af Windows 10, du ønsker at installere
 • Marker afkrydsningsfeltet I accept the license terms to agree og gå Next
 • Vælge Custom: Install Windows only (advanced)
custom-install-windows-only
 • I “Where do you want to install Windows?” skærmen, skal du vælge og Delete alle tidligere partitioner en efter en

Nu vises din disk som Drive D Unallocated Space (dit disknummer vil være til stede i stedet for D) sammen med dens samlede størrelse.

 • Vælg Drive D Unallocated Space og klik Next
drive-d-unallocated-space

Følg instruktionerne på skærmen for at rense installationen af Windows 10. Windows konverterer det ikke tildelte rum på din harddisk til partitioner, og drevet konverteres samtidig til GPT-format. Når du er færdig med Windows 10-installationsprocessen, skal du konfigurere din konto og afslutte konfigurationer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *