Rette op Kan Ikke Afspille MOV-Filer i Windows Media Player-Udgave

Nå, Windows Media Player kan afspille næsten alle almindelige filtyper. Men mange brugere er stadig i mørke om, hvordan de kunne afspille o se MOV-videofiler på Windows Media Player 12/11/10. Ja, nogle formater afspilles ikke på WMP, og denne tutorial sørger for, at brugerens problemer vedrørende .mov-formatet er løst!

Hvorfor kan Windows Media Player ikke Spille MOV?

Der er mange problemer, som brugerne normalt støder på, når de prøver at afspille MOV-filer på Windows Media Player. Nedenfor er listet nogle almindelige årsager, der forårsager, at MOV-filer ikke kan afspilles.

  • Utilgængelighed af plug-ins, som er nødvendige for at afspille filerne
  • Windows Media Player er ikke fuldstændigt installeret, eller softwarekilden er beskadiget
  • Trin og terminologier, der er nævnt til at afspille MOV-formater, følges ikke korrekt, især i tilfælde af cd’er
  • De codecs, der kræves for at afspille filer på Windows Media Player, er ikke installeret effektivt

Sådan spiller MOV med Windows Media Player?

Du kan blive skuffet, når du ikke åbner din QuickTime MOV-fil i din Windows Media Player eller deler med venner, hvis computere kører på Windows-operativsystemet. For at løse det, skal du følge disse metoder nedenfor:

Metode #1: Hent K-Lite codecs

Windows Media Player er standard Windows-program til afspilning af lyd- og videofiler, men da det leveres forudinstalleret med Windows, har det ikke alle de nødvendige codecs for at kunne afspille en række videoformater som .mov, .3gp osv. For at løse dette problem skal du downloade K-Lite Codecs. Når du installerer programmet, skal du sørge for at fjerne markeringen af alle de unødvendige værktøjer, der fulgte med pakken.

Metode #2: Hent CCCP (Combined Community Codec Pack)

En anden løsning er at downloade den kombinerede Community Codec Pack, som er codec-pak, der er specielt bygget til at afspille forskellige videoformater, såsom .mkv eller .mov osv. Det ser ud til, at installation af denne pakke ikke kan afspille MOV-filer på Windows Media Player-fejl.

Metode #3: Brug VLC Player til at afspille .mov-filer

VLC-medieafspilleren er en gratis og open source-software, der afspiller de fleste af multimediefiler, og den understøtter en række forskellige video- og lydformater, som de konventionelle afspillere mangler. Hent og installer VLC-afspiller for at fix kan ikke afspille MOV-filer i Windows Media Player-udgave.

Metode #4: Ved hjælp af en enkeltstående hjælpeprogram kaldet Media Player Classic

Media Player Classic er en kompakt medieafspiller, der kører det meste af multimedieformatet. Det tager det ud fra den ældre version af Windows Media Player (WMP), men giver en række forskellige muligheder og funktioner, som WMP mangler. Download og installer Media Player Classic for at løse problemet.

Metode #5: Konverter QuickTime MOV-filer til Windows Media Player-venlige format

En yderligere mulighed for at løse ovennævnte problem er at konvertere QuickTime MOV-filer til Windows Media Player-venligt format, som inkluderer .avi, .asf, .mpeg, .mpg og .wmv. For at gøre dette kan du bruge professionelle og brugervenlige konverteringsværktøjer.

Det er det! Du har med succes fast kan ikke afspille MOV-filer i Windows Media Player-problemet. Men hvis du stadig ikke kan afspille MOV filer på WMP, så vil din MOV-fil kunne have fik ødelagt. Så til fix QuickTime MOV-filer, du bliver nødt til at bruge pålidelige video reparation værktøjer. Yodot MOV File Repair er den foreslåede, der indeholder en enkel og slank interface og udfører videofilreparation hurtigere, så du kan udføre opgaven med bare et par klik inden for fingerspidserne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *