Rettelse af Outlook Fejl: Exchange er i Ojeblikket i Gendannelsestilstand

Normalt opretter Outlook forbindelse til Exchange Server på 2 måder; den ene er online-tilstand og den anden via Cache-Exchange. Som navnet antyder opretholder onlinetilstand en direkte forbindelse, og Cached Exchange opretholder på den anden side en lokal kopi kaldet Offline opbevaringstabel og giver dig mulighed for at arbejde offline i Outlook.

Cache Exchange er tilgængelig i Outlook 2003 og senere versioner for at gøre offline mapper mere effektive og praktiske. Og en sådan funktion under Cache-Exchange er Exchange Recovery Mode.

Når de bruger Cache-Exchange-tilstand, støder brugerne lejlighedsvist på problemer, der normalt er relateret til OST-filen. Du kan støde på fejl som ‘Exchange er i øjeblikket i gendannelsestilstand. Du kan oprette forbindelse til din Exchange-server ved hjælp af netværket, arbejde offline eller annullere ‘. Hvad er årsagerne til denne fejl? Og hvad er løsningen for at løse det samme? Dette blogindlæg er designet til at adressere disse detaljer, så læs videre.

Årsager til Outlook-fejlen ‘Exchange er i øjeblikket i gendannelsestilstand’

  • Forskelle i kopien af OST-filen, der er gemt på lokal maskine og den på MS Exchange-server
  • Når databasen, Exchange-serveren eller postkassen, der er knyttet til .ost-filen, nulstilles
  • Hvis du bruger Outlook 2003 eller nyere versioner, men Cache-Exchange-tilstand er aktiveret, og du nulstiller Exchange-postkasse, oprettes en ny OST-fil. Men den gamle OST-fil vil være utilgængelig. Dette kan forårsage konflikter og føre til fejlen

Du har 2 muligheder, mens du er i Exchange-gendannelsestilstand. Den ene er Offline-tilstand, med dette kan du få adgang til data på din gamle OST-fil, men du kan ikke få adgang til data, der er tilgængelige på Exchange-serveren. Den anden er Online-tilstand, hvor du kan få adgang til Exchange Server, men ikke den gamle OST-fil. Derfor skal du selektivt vælge, hvilke data du vil have adgang til.

Hvis postkassen ikke er tilgængelig, eller hvis der er uoverensstemmelser med den gamle OST-fil (kan være et resultat af korruption i OST-fil), skal du følge nedenstående trin for at afslutte Exchange Recovery Mode og løse problemet.

Løsninger til at løse ‘Exchange er i øjeblikket i gendannelsestilstand’

  1. Find OST-filen

Luk Microsoft Outlook, og find den gamle .ost-fil. (Du kan bruge søgefunktionen eller finde den i: \ Brugere \ <brugernavn> \ AppData \ Lokal \ Microsoft \ Outlook på Outlook 2016). Tilsvarende skal du muligvis finde placeringen af OST-filen til andre versioner af Outlook

2. Konverter OST til en PST-fil

Overfør nu alle data fra den gamle OST-fil til PST-fil ved hjælp af Yodot OST til PST-konverter. Ved hjælp af dette værktøj kan du få adgang til data på en korrupt eller utilgængelig OST og konvertere dem til en PST-fil. På denne måde kan du have alle dine Outlook-attributter som e-mails, kalendere, noter, tidsskrifter, kontakter osv. Sikkert vedligeholdt i en PST-fil, der kan importeres til Outlook på ethvert tidspunkt.

3. Sluk Cache-vekslingstilstand

  1. Åbn Outlook, og klik på Tools menu
  2. Vælge Email accounts > View or Change existing email accounts > Next
  3. Vælg den tilknyttede e-mail-konto, og klik på Change
  4. Deaktiver derefter Use Cached Exchange Mode under fanen Microsoft Exchange Server
  5. Luk Outlook

4. Opret en ny OST-fil

Genstart Outlook, og kontroller, om den kan oprette forbindelse til serveren uden problemer. Send eller modtag derefter e-mails ved hjælp af den tilsvarende postkasse. Dette opretter automatisk en ny OST-fil og opdaterer filen ved hjælp af tilgængelige data i postkassen. Hvis denne metode imidlertid ikke fungerer, skal du muligvis oprette en ny profil.

Når dette er konfigureret, har du adgang til den nye OST-fil, og den vil forblive åben, så længe du er tilsluttet Exchange-serveren. Nu kan du også importere data fra PST-filen oprettet i trin 3 for at få adgang til oplysninger, der var tilgængelige i den gamle OST-fil. Hvis det er nødvendigt, kan du også kopiere de påkrævede poster til din nye OST-fil. På den måde har du både data fra den nye OST-fil såvel som den gamle OST-fil i din Outlook.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.