Rettet -Systembackup Mislykkedes i Windows 10

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/06/Backup-Failed-Windows-10.jpg

System sikkerhedskopier er yderst nyttige i hændelser som f.eks. Systemfejl eller virusangreb. Hvis du arbejder med vigtige data, er det altid en god ide at have en sikkerhedskopi på alle tidspunkter.

I nogle situationer kan du dog opstå fejl, når du sikkerhedskopierer data. Nogle fejl inkluderer ‘Windows 10-sikkerhedskopiering mislykkedes at udfylde’, eller ‘Windows 10-sikkerhedskopiering blev ikke fuldført med succes’.

Denne artikel dækker nogle af de potentielle årsager og løsninger til at løse fejlen.

Løsning 1: Slet tidligere sikkerhedskopier

Du er muligvis ikke i stand til at oprette system-sikkerhedskopier, hvis de foregående sikkerhedskopifiler stadig findes på samme sted. Find den gamle sikkerhedskopi ved at gå til C: \ System Volume Information \, find mappen kaldet ‘WindowsImageBackup’ og slette den. Hvis du stadig vil have de gamle sikkerhedskopier, skal du flytte den til et andet sted.

Løsning 2: Kør Kontrolprogram til systemfiler

Korruption i systemfiler kan forhindre dig i at oprette en sikkerhedskopi af systemet. For at løse dette problem er SFC, forkortelse for systemfilkontrol et godt værktøj. Det finder og reparerer korruption i dine systemfiler. For at køre værktøjet,

  • Trykke Windows + X og åben command prompt (Admin)
  • Skriv derefter ‘SFC / SCANNOW’ og tryk Enter
  • Når værktøjet er afsluttet reparation, skal du skrive QUIT for at afslutte kommandoprompten og genstarte dit system.

Nu skal du være i stand til at oprette en sikkerhedskopi af systemet. Hvis du stadig ikke kan, skal du fortsætte til næste trin.

Løsning 3: Brug kommandoen CHKDSK

Korrupte filer forhindrer muligvis dig i at oprette et systembillede. CHKDSK er et indbygget værktøj til at kontrollere for filintegritet og løse eventuelle korrupte. At køre CHKDSK,

  • Trykke Windows + X og åben Command Prompt (Admin)
  • Skriv ‘CHKDSK <Dit drev>: / R’.

Denne kommando vil løse eventuelle korruptionsproblemer i det specificerede drev. Gentag trinnene for alle partitioner på din harddisk. Det kan tage et stykke tid, før værktøjet afslutter processen. Når korruptionen er repareret, kan du muligvis oprette et systembillede.

Løsning 4: Tænd for systembeskyttelse

Det kan være nødvendigt, at du tænder for systembeskyttelse for at oprette et systembillede. For at tænde for det,

  • Højreklik på Start-menuen og klik Search
  • I søgelinjen, typen System
  • Klik derefter på System. Når systemvinduet åbnes, skal du klikke på System Protection til venstre for at åbne System Properties
  • Gå derefter til fanen Systembeskyttelse, vælg Windows 10 (System) og klik Configure
  • Vælg Turn on system protection og klik Apply

Løsning 5: Deaktiver eventuelle diskrensere eller optimizers

Nogle apps som diskrensere eller optimeringsprogrammer, der kører i baggrunden, kan forårsage visse konflikter, der forhindrer dig i at oprette et systembillede. Så det er en god ide at deaktivere disse apps, før du forsøger at oprette et systembillede.

Konklusion: Det er dejligt, at du tænker på System-sikkerhedskopi og er forberedt på uheldige situationer og datatab. Hvis du dog har mistet data og leder efter gendannelsesmuligheder, skal du bruge Yodot Software til din redning. Det giver en omfattende harddiskgendannelsesløsning til alle dine behov, hvad enten det skyldes fejl i partitionering eller fra RAW-harddiske. Det kan også bruges til at gendanne data efter formatering af et drev. For mere information, se gendanne filer fra formateret harddisk Windows 10.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *