Sådan Rettes Sony Vegas ikke Abne MOV Filer

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/05/Sony-Vegas-MOV.jpg

Sony Vegas er videoredigeringssoftware, der understøtter forskellige filformater. En almindelig klage, som mange mennesker rapporterer, er softwarens inkompatibilitet med MOV-filer. For at forstå dette er MOV-filer containerfiler og kan indeholde forskellige codecs. Så hvis en codec, der bruges i en MOV-fil, ikke understøttes af Sony Vegas, kan den respektive MOV-fil ikke åbnes.

I sådanne tilfælde er din bedste indsats at konvertere MOV-filen til et mere generisk format som MP4. Dette kan gøres ved hjælp af VLC-afspilleren. Det er en open source medieafspiller, der er tilgængelig gratis. Det har evnen til at konvertere til og fra en række formater.

Hvordan konverter MOV fil til MP4?

Hent og installer VLC afspiller på dit system, og følg nedenstående trin for at konvertere dine MOV filer til MP4.

 1. Kør afspilleren og klik på Media menu
 2. Vælg i rullemenuen Convert/Save
 3. Klik på Add knappen for at vælge dine MOV filer til at konvertere
 4. Klik nu på Convert/Save knappen i bunden
 5. Et vindue åbnes, hvor du kan vælge destination og outputformat
 6. Vælg MP4 under format menu
 7. Vælg en destinationsmappe, hvor du gerne vil gemme din fil og tildele et navn til den konverterede fil
 8. Klik på Start for at starte konverteringsprocessen.

Dette konverterer din MOV-fil til MP4. Når konverteringen er udført, kan du afspille / redigere disse filer på Sony Vegas.

Hvis der opstår forstyrrelser eller fejl under konverteringsprocessen, kan din fil muligvis blive beskadiget. Andre årsager til korruption afspiller videoen i en inkompatibel medieafspiller eller afbrydelser, når filen overføres til en lagerenhed.

Software såsom Yodot MOV Repair kan reparere dine korrupte MOV-filer på en jippy. Det udtrækker indholdet fra dine videofiler, adskilles i lyd og video. Derefter identificerer og løser det problemer og opretter en sund fil. Så du behøver ikke at bekymre dig om, at din originale fil bliver beskadiget.

Nogle gange kan der være synkronisering af lyd og video, eller kun din lyd afspilles, men videoen gør det ikke. Yodot hjælper dig også i sådanne tilfælde. Henvise til Sony Vegas arkiverer ingen video for mere information.

Om Yodot MOV Reparation

Ud over MOV-filer kan det også løse korrupte MP4-filer. Softwaren understøtter alle versioner af Windows inklusive den nyeste Windows 10. En variant af softwaren er også tilgængelig for Mac-brugere.

Enkel trin til reparere MOV filer

Det er nemt at reparere MOV-filer med Yodot-software. Det giver en enkel grænseflade med trinvise instruktioner. Til at begynde med skal du bare downloade og installere softwaren på dit system.

 1. Kør softwaren, og vælg a healthy Mov file (som reference)
 2. Vælg derefter din corrupt Mov file
 3. Klik på Repair for at starte reparationsprocessen
 4. Når reparationsprocessen er afsluttet, kan du gøre det Preview filerne ved hjælp Eksempel funktion
 5. Gem derefter filerne på det ønskede sted

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *