Tastaturgenveje til Outlook, som alle brugere burde kende

Outlook er en af de udbredte e-mail-klientprogrammer, der er i praksis i dag. Men kompleksiteten involveret i appen gør den også ret irriterende på grund af en række tilgængelige muligheder. Der er utvivlsomt mange Outlook-tastaturgenveje.

Med tastaturgenveje behøver du ikke at gå gennem alle rammer i Outlook, der spilder din tid. Faktisk, hvis du kan praktisere alle disse genveje og kunne anvende dem fejlfrit, er det mere end nok at afslutte dit arbejde til tiden.

Så hvis du er blandt de mange Outlook-brugere, har denne artikel tastaturgenveje til Outlook for at spare din masse tid.

Selvfølgelig! Du kan finde alle tastaturgenveje til Outlook, der er angivet på det officielle Microsoft Office-supportwebsted. Men hvad jeg vil dele i dag er Outlook-tastaturgenveje, som helt sikkert hjælper dig med at skære ned med dine museklik. Med andre ord, her er de vigtige (skal vide!) Tastaturgenveje til Outlook, der sparer både din tid og energi.

Liste over tastaturgenveje til Outlook:

1. Genveje til arbejde med e-mails

 • CTRL + U og CTRL + Q: At markere en mail som læst eller ulæst

Ulæste mulighed hjælper med at organisere vigtige e-mails, så du kan huske at gå tilbage og behandle det senere. I Outlook kan du gøre dette hurtigt ved at vælge e-mailen og derefter trykke på CTRL + Q eller U-tasterne.

CTRL + U ændrer e-mailen til ulæst tilstand. CTRL + Q ændrer status til læstilstand.

 • CTRL + SKIFT + F: For at åbne vinduet Avanceret søgning

Vinduet med avanceret søgning vil være en livredder, når du arbejder med flere antal e-mails. Og CTRL + SHIFT + F genvej åbner vinduet Avanceret søgning.

 • INDSÆT: At markere e-mails

Når du har en e-mail fremhævet, skal du blot trykke på knappen INSERT for hurtigt at markere den respektive meddelelse. Hvis det allerede er markeret, vil markeringen af INSERT-tasten fjerne markeringen af den.

 • CTRL + SKIFT + G: At markere en e-mail til opfølgning

Denne tastaturgenvej er til brugerdefineret flag en e-mail med en bestemt dato og påmindelse (hvis du ønsker det).

2. Genveje til navigering i Outlook

 • CTRL + SKIFT + M: Sådan åbner du en ny e-mail

Prøv CTRL + SHIFT + M genvej til at åbne et skrivevindue (Ny e-mail), og du er klar til at indtaste.

 • CTRL + SHIFT + Q: At åbne et nyt møde

Brug CTRL + SHIFT + Q til at starte det nye mødevindue. Bare indstil tid og sted, så er du færdig.

 • F7: Stavekontrol

Mens du skriver en ny e-mail eller en ny mødeinvitation, skal du altid sørge for at trykke på F7-tasten en gang, før du sender den. Dette udløser den indbyggede stavekontrol til Outlook.

Jeg er enig i, selvom du skriver noget i nyt mail-vindue i Outlook, vil du bemærke en rød bølget linje, hver gang du stavede ordene ordentligt, men at trykke på F7 før du sender er en god måde at gøre tingene endnu bedre på.

 • CTRL + Y: At nå en anden mappe

Hvis du er en person, der administrerer en masse e-mail-konti i en enkelt Outlook-klient, hjælper sandsynligvis CTRL + Y-tastaturgenvej meget.

Denne genvej åbner Gå til mappevindue, hvorfra du kan hoppe rundt fra en postmappe til en anden, hurtigere.

 • F3 / CTRL + E: Søgefelt

For at åbne et søgevindue i Outlook behøver du ikke at klikke nøjagtigt på søgeikonet. Bare prøv F3 eller CTRL + E-kombinationer for at åbne søgefeltet.

Tilføjet Info: Mistet eller slettet vigtige opgaver fra din Outlook-profil? Så, her er hvordan man gør det gendanne mistede opgaver i Outlook på en nem og hurtig måde.
 • F9 / CTRL + M: At kontrollere nye mails

Du modtager muligvis ikke altid nye meddelelser med det samme, uanset hvor ofte du har indstillet din Outlook til at synkronisere med e-mail-konti. Så du kan bruge en F9-nøgle eller CTRL + M-tastaturgenvej til at udføre Send / Modtag opgave

 • Pil op / ned / venstre / højre: For at navigere og kollaps

En anden nem måde at øge navigationen på dine e-mails i indbakken er ved hjælp af piletasterne.

Så brug venstre / højre pil til at kollapse eller indpakke kategorier. Brug ligeledes pil op / ned til at gå op og ned gennem attributterne for hver kategori.

 • CTRL + SHIFT + V: Sådan flyttes e-mail til mappe

Hvis du hurtigt skal flytte en e-mail til en valgt mappe, skal du bruge CTRL + SHIFT + V-tastaturgenvej i stedet for at højreklikke på e-mailen og derefter vælge Flyt.

Når du fremhæver en e-mail, og du bruger denne genvej, starter Outlook vinduet Move Items, hvor du bare vælger en destinationsmappe for at flytte e-mailen til.

3. Tastaturgenveje til at navigere gennem e-mails

 • SPACE / SHIFT + SPACE: At bladre op eller ned via en e-mail

At rulle med museknappen vil være en rigtig smerte, når du læser virkelig lange e-mails. For at løse dette problem skal du bruge Mellemrum og SKIFT + MELLEM-knapperne til at bladre op eller ned gennem en meddelelse.

Rulning gennem en e-mail ved hjælp af mus eller tastatur (pile) kan også arbejde lidt langsomt nogle gange, så ved hjælp af genvej eller PgUp og PgDn-taster kan du spare noget tid.

 • CTRL + . / CTRL + ,: Sådan ruller du gennem e-mails

Næsten alle Outlook-brugere foretrækker at bruge et eksempelvindue, fordi det giver brugeren mulighed for hurtigt at rulle ned e-mails og forhåndsvise beskeder.

Men ved at bruge “CTRL +.” (Rulle ned for at åbne næste meddelelse) og “CTRL +,” (rulle tilbage for at åbne den forrige besked) tastaturgenveje, kan du fjerne brugen af et ekstra eksempelvindue. Ja, du kan bare åbne den første e-mail i din indbakke og bruge disse tastaturgenveje til direkte at se resten af dine e-mails i indbakken.

 • F12: At gemme mails

Når du støder på en e-mail, der er meget vigtig, så du ikke ønsker at miste den, kan du gemme den. Ja, ved at trykke på F12-funktionstasten med den mail (som du vil gemme) åben, giver du dig mulighed for at gemme beskeden som .msg-fil.

4. Genveje til formatering af meddelelser

 • CTRL + K: Sådan indsættes hyperlink

Når du skriver en e-mail, vil du først fremhæve teksten og derefter kigge i menuen for at finde indstillingsindstilling, mens du tilføjer et hyperlink. I stedet skal du trykke på CTRL + K-knappen og spare tid; da dette direkte åbner vinduet Indsæt hyperlink.

 • CTRL + SHIFT + P: At finde fontguiden

For at starte Font dialogboks skal du bruge CTRL + SHIFT + P genvej.

Dette fungerer som en realtidsparer. Du behøver ikke at navigere gennem formateringsmenuen for at opnå kompleks formatering, mens du skriver e-mails. Med tastaturgenvejen er det lige ved hånden.

Du kan også bruge enkle formatering af tastaturgenveje som CTRL + B, CTRL + I og CTRL + U til at gøre fed, kursiv og understregning.

 • CTRL + SHIFT + L: For at tilføje kugler

CTRL + SHIFT + L tilføjer hurtigt kugler til de fremhævede poster i din e-mail.

Og for at justere en fremhævet tekst til venstre, højre eller center kan du bruge henholdsvis CTRL + L, CTRL + R og CTRL + E.

 • CTRL + SHIFT + H: Sådan slettes det næste ord

Og brug CTRL + SHIFT + H-tasterne til at slette hele næste ord efter din markør. Dette sparer lidt tid sammenlignet med at bruge Slet- eller Backspace-taster til at slette hvert tegn ad gangen.

Grundlæggende er alle applikationer beregnet til at gøre et arbejde mere produktivt. Og med tastaturgenveje kan vi gøre jobbet endnu mere produktivt og effektivt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *