Hvordan man Gendanner Data på Mac Laptop fra Time Machine Lokale Snapshot

Vi ved alle om Time Machine, som er Apples indbyggede software til sikkerhedskopiering af Mac-data. Så når filer mistes på Mac på grund af en eller anden grund, kan det være Time Machine lokale snapshots til gendannelse af data på Mac Laptop. Antag, at der er et problem, og at gendanne slettede eller mistede filer fra Time Machine virker umuligt, du behøver ikke at miste håbet. Du kan stadig få adgang til nylige sikkerhedskopier ved hjælp af lokale snapshots.

Hvad er et Lokalt Snapshot?

Lokale snapshots gemmes på din Mac-laptop interne lager, mens Time Machine gemmer sikkerhedskopier på en ekstern harddisk. Desuden gemmes alle Time Machine-sikkerhedskopier på en ekstern harddisk, indtil du er tom for plads. Mens der kun gemmes et lokalt øjebliksbillede hver dag, fra det tidspunkt, du starter / genstarter computeren, og et ugentlig lokalt snapshot gemmes på Mac-bærbarens interne lager. Desuden forbliver ugentlige sikkerhedskopier på Mac, så længe du har lagerplads.

Hvornår Oprettes Lokalt Snapshot?

Lokale snapshots oprettes automatisk, når og når du konfigurerer Time Machine på din Mac-bærbare computer. Et dagligt snapshot laves, når du starter din Mac-bærbare computer. Time Machine gemmer også et ugentlig øjebliksbillede hver uge.

Så Hvordan Gendannes Data fra det Lokale Snapshot?

Det er faktisk meget let. Du skal gå til Time Machine og gå til sikkerhedskopier. Hvis den eksterne harddisk ikke er forbundet til Mac, er de eneste sikkerhedskopier, du har adgang til, de lokale snapshots. De tilgængelige sikkerhedskopier fremhæves med rødt. Du bemærker også, at du kun kan gendanne dig fra en begrænset mængde sikkerhedskopier. Her er trinnene:

Gå ind i Mac Time Machine

Vælg en fil / mappe

Vælg nu en ældre version af den fil / mappe

Klik til sidst på Gendan

Time Machine kopierer filen / mappen tilbage til den oprindelige placering på Mac-harddisken. Er det ikke enkelt? Nå, nogle gange mister du muligvis data fra Mac og desværre er sikkerhedskopiering muligvis heller ikke tilgængelig. I sådanne situationer kan du bruge denne Mac Files Recovery-software til at komme tilbage slettede eller mistede data. Det hjælper med gendanne slettede videoer fra iPhoto bibliotek, slettede fotos på MacBook Pro, mistede musikfiler på macOS og forskellige andre filer fra harddiske, eksterne USB-drev, iPods og så videre. På få få trin vil alle dine data blive hentet på Mac.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *